مرجع خبری رئال مادرید : در حالی که همه فکر می کردند امباپه فصل آینده در رئال بازی کند، در نهایت نظر خود را تغییر داد. پرز چهارشنبه شب در ال چیرینگیتو در مورد کیلیان صحبت کرد چون گفت که در 15 روز همه چیز برایش عوض شده و امباپه جدید دیگر امباپه محبوب او نیست! البته پرز در پایان صحبت هایش گفت که زندگی هزاران چرخش دارد و شاید امباپه در آینده به رئال بیاید. در حقیقت کیلیان تا 2025 با پی اس جی قرارداد دارد اما بعد از آن می تواند به رئال بیاید.
پرز در صحبت هایش مدام اصرار داشت که فشار رئیس جمهور فرانسه و همچنین امیر قطر باعث شده تا امباپه نظرش را در آخرین لحظه عوض کند و زیر قولش بزند. به هر صورت در آینده هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست و باید دید که در آینده چه اتفاقاتی رخ خواهد داد.
مارکا در گزارشی به این نکته اشاره کرده است که چرا امباپه دیگر آن امباپه قبلی نیست.در حقیقت چند روز پیش از اتمام نقل و انتقالات تابستان قبلی، امباپه در حالی روی نیمکت شکار شد که نیمار را “آشغال صدا می زد که برای خیلی ها چنین جمله و رفتاری از جانب وی عجیب بود. در بازی بعدی پی اس جی مقابل متز، کیلیان دوباره به همان بازیکن آرام قبلی تبدیل شد و روحیه آرامی داشت اما بعد از آن که در دقایق پایانی با پاس گل حکیمی توانست گل پیروزی را به ثمر برساند، به دروازه بان حریف یعنی اوکیدیا توهین کرد و بعد از آن با بقیه هم تیمی هایش خوشحالی کرد.در پایان بازی دروازه بان و سرمربی متز از رفتار ناخوشایند امباپه انتقاد کردند.
امباپه کمی بعد درگیری شدیدی را با فدراسیون فوتبال فرانسه آغاز کرد و اعلام کرد که حاضر نیست تا در برخی از برنامه های تبلیغاتی فدراسیون فوتبال کشورش شرکت کند. این اولین بار در تاریخ فوتبال فرانسه بود که بازیکنی چنین کاری می کرد. امباپه نمی خواست در برخی تبلیغات شرکت کند و می خواست کل کلیپ های تبلیغاتی تحت کنترل خودش باشد. امباپه از همان جا نشان داد که بازیکنی کاملا یک دنده است که اگر کاری را بخواهد انجام بدهد، هیچ کس نمی تواند نظرش را عوض کند. کیلیان کمی بعد در یکی از تصاویر تبلیغاتی پی اس جی ، تبلیغات “هتل آکور” را پنهان کرد. او تنها بازیکن پی اس جی بود که این کار را می کرد که البته دلیل تصمیمش مشخص نیست. حاشیه دیگر امباپه مربوط به سفر عجیب و غریبش به شهر مادرید بود. در حقیقت مشخص نبود که چرا او با همراه اشرف به مادرید سفر کرد و در خیابان های مادرید گشت و گذار داشت تا در روزهایی که شایعات در موردش شدت گرفته بود، جنجال ها را بیشتر کند. جنجال دیگر وی نیز مربوط به زبانی بود که مدعی شد که فوتبال آمریکای جنوبی به اندازه آمریکا پیشرفته نیست که صحبت هایش با انتقادهای تند بازییکنان و هواداران آمریکای جنوبی همراه شد.
امباپه با این روند حاشیه ها بیش از هر چیزی در مسیر تبدیل شدن به نیمار است، بازییکن پرحاشیه دیگری که با رفتارهایش به شدت در میان هواداران فوتبال منفور شد.
https://real-madrid.ir/fa/?p=331903#comment-1231977
برای هزارمین بار هست که از مدیران این سایت تقاضا دارم از این مرتیکه آشغال خبر نزارید تخمه حرومه بی بته نامرد
قول میدم تا پنج سال دیگ ختافه هم نخوادش رفتار غیر حرفه ای گنده تر از ایناشم زده زمین یک سوم بیلم افتخار نداری اونو هم الان جایی نمیخوان
فرق بین بازیکن اور ریتد بی ظرفیت و حرفه ای همینه…
حاجی همون بهتر که با این اخلاق نیاد اصلا’ جو به این خوبی رختکن و خراب میکنه’ همونجا بمون تو قفس طلاییت حال کن
نتیجه کلی اینه که هنوز خیلی بچه هست
وقتی یه بچه رو تا عرش بالا ببرن و این همه هندونه به لطف رئیس جمهور، شهردار و امیر قطر زیر بغلش بزارن معلومه که خودش رو بالاتر هرکسی فرض میکنه
من قسمت های توهینش به نیمار و دروازه بان حریف رو نمیدونستم
اگه نتونه رو جنبه های دیگه خودش کار کنه عمرا ازش بازیکن بزرگی دربیاد و شاید فقط چندسالی روی دور بمونه
یک مودریچ به ده تا امباپه !! بازیکن ها زحمتکش از صد تا فوق سناره بهتر هستند و باعث موفقیت مستمر تیم می شوند !!
بنظرم این بشر هیچوقت فوق ستاره نبوده و هیچ وقت هم نمیشه
حاشیه و ….. این بازیکن هم باعث نابودی فوتبال خودش پاریس عن ژرمن و حتی تیم ملی فرانسه میشه
فوتبال خودش که شاشیده همه چی رو میخواد خودش بزنه هم کرنر هم پنالتی هم کاشته و این کمترین چیزیه که باعث فروپاشی تیم میشه
فاتحه امباپه رو بخونید
بازیکنی. که پول رو به فوتبال (رئال) ترجیح میده کارش تمومه
بنظرم اولین بازی که مقابل رئال داشته باشه تماشاچیها جوری مادرش رو م.گ.ن که پروندش واسه همیشه بسته شه
بنظرم بولد شدن زیادیش باعث مغرور شدنش شد . وقتی رئیس بهترین باشگاه دنیا میخوادت . وقتی رئیس جمهور و فرانسه و امیر قطر برات میمالن
منم جاش بودم فک میکردم هیچکی از من گنده تر نیست
بازیکن علاوه بر کیفیت باید اخلاق هم داشته باشه وگرنه به هیچ جا نمیرسه، مثلا نیمار کیفیتی داشت که میتونست بشه مسی دو برای بارسا اما الان حتی بازیکن شماره یک PSG هم نشده. رفتنش به PSG هم باعث شد بهش رو بدن توی اون باشگاه بی ریشه و کیفیتش به هیچ جا نرسه.
اما مثلا رونالدو اگه شد رونالدو، حتی اگه اوایل شیطون بود هم فرگوسن خوب تربیتش کرد، مثلا فرگوسن برای یه کلوب شبانه رفتن بهترین بازیکن تیمش (رونالدو) رو نشوند رو سکو، این شد که رونالدو شد رونالدو. و نیمار شد نیمار.
اینه که بازیکن ها توی تیم های بزرگ و با تاریخ و زیر نظر کادر خوب شکوفا میشن، وگرنه همه انسان هستن و هیچکس از فضا نیومده، استعداد هم چیزی نیست که بین این همه فقط توی یک نفر باشه.
امباپه توی رئال میتونست تاریخ سازی کنه اما توی PSG بعید هست از آیندش از نیمار بهتر باشه.
وقتی رسانه یکی رو بیش از اندازه گنده می کنه، همینجوری میشه دیگه! امباپه خیلی خوبه اما نه انقدر که می گن.
هر کسی از اندازه جنبه اش باید تحویل گرفت.
ولی حتی اگرم در ۲۰۲۵ بیاد، رئالی های متعصب هیچوقت بی احترامی که به رئال کرد رو فراموش نخواهند کرد. حتی اگرم بیاد رئال، حتی اگرم تو دورانش توی رئال توپ طلا و چمپیونزلیگ ببره، توی قلب رئالی ها جایی نخواهد داشت.
مگه اینکه خودشو بزنه گریه کنه و اللگتماس کنه فسخ کنه و قرار داد رو پاره کنه و همین حالا تا بعد از ظهر بره تو بغل ٱنجلوتی و پرز دست بنزما رو ماچ کنه تا محبوب بشه هاهاهااهااخخخخخخخخخخ
بارسایی ها با فروش سهام و حق و پخش تراز مالی شون مثبت شده دارن بهمون پز میدن که فلانی رو میخریم فلانی رو میخریم عزیزان گل بعد این فروش ها تراز مالی شما میشه۴۰۰ و و تراز مالی ما همین الان۷۰۰هستش بدون فروش چیزی تیمتون۱.۳میلیارد بدهی داره که بخش اعظم این فروش میره واسه بدهی ها و پرداخت حقوق های معوقه و بیشتر از ۲خرید سطح بالا امکانش واستون نیست
بزار هرچی میخوان بگن اصلا برات مهم نباشه
بزار هرچی میخوان بگن اصلا برات مهم نباشه
از حق نگذریم امباپه بازیکن با استعدادیه امااااا این بشر خودشو خیلی دست بالا گرفته چون کند سالی اسم رئال پشت سرش بوده سرش هوا برداشته فک کرده کیه به شما قول میدم اگه زیدان نره psg (که نمیره) مطمئن باشین این تیم هیچ وقت چمپ نمیگیره امباپه هم فقط به خاطر یه چیزی تو خاطره ها میمونه اونم این که یه زمانی یه حقوق نجومی میگرف و دیگر هیچ، ماشالله هنو یه تیکه عناوینی رونالدو و مسی گرفتن رو نداره اما خودشو از این دو تا بازیکنی که تو تاریخ اسمشون واس همیشه میمونه بالاتره (مغرور اوسگل)
#چوب خدا صدا نداره.
این دفعه فکر کنم خدا جوری بزنه که دیگه قشنگ صداشم در بیاد 😆
نه در نمیاد چون خدا نمیزنه خدا چوب رو فرو میکنه واسه همین صدا نداره
از امباپه بکشید بیرون.