به جا مانده از بازی با سلتیک: در راه استانبول

نوشته شده توسط admin در 7 سپتامبر 2022 - 03:42

مرجع خبری رئال مادرید : توماس رونکرو سردبییر آس در مورد پیروزی رئال مادرید مقابل سلتیک نوشت.

اشک شادی
بازی برای من از ساعت 18:30 با همکارانم در شبکه رئال مادرید آغاز شد. آنها مستندی در مورد مسیر ما به سوی چهاردهمین قهرمانی در پاریس بخش کردند. دوباره هت تریک بنزما مقابل پی اس جی، توپربایی مودریچ از مسی، هت تریک بی نظیر کریم در استمفوردبریج، پاس خارق العاده لوکا به رودریگو در کامبک مقابل چلسی، گل شیطانی وینیسیوس مقابل تیم گواردیولا در اتحاد، پنالتی چیپ کریم مقابل سیتیف دبل  معجزه آسای رودریگو در کامبک در برنابئو را دیدم. انکار نمی کنم. باز هم اشک شوق ریختم و به این حس افتخار می کنم. فراموش نشدنی بود.

گلاسکو، شهر خوشبختی
به گلاسکو برگشتیم، شهر خوشبختی برای همه رئالیها. در آن جا پدرم پنجمین قهرمانی را در سال 1960 دید که پیروزی معروف هفت بر سه مقابل آینتراخت با چهار گل پوشکاش و سه گل دی استفانو را تجربه کردیم. در آن جا من نهمین قهرمانی را در سال 2002 با ضربه تماشایی زیدان و توپگیری های معجزه آسای کاسیاس دیدم. همپدن پارک فقط پنج کیلومتر تا سلتیک پارک فاصله دارد، استادیومی که عاشقش شدیم. عجب جوی، عجب احترامی برای رئال مادرید، عجب تشویق هایی برای بنزما (که مصدوم شد)، مودریچ و وینیسویس. ما هم کمی سلتیکی شدیم، دوستان.

مصدومیت کریم
تنها لحظه خطرناک در زمان مصدومیت بنزما بود. زانویش را گرفت و رئالی ها دستشان را روی قلباشن گذشاتند. امروز همه با نگرانی منتظر نتیجه تست ها هستیم و امیدواریم مشکلش جدی نباشد. همین است. در نیمه دوم قهرمان گفت که “من این جا هستم.” هازارد  سنگ ها را از پایش جدا کرد تا بالاخره پس از چندین سال چابک باشد و نشان بدهد که می تواند گزینه ای اورژانسی باشد. با کیفیت بالایی صحنه گل دوم را آغاز کرد و گل سوم را در جایگاه مهاجم نوک زد. کروس یک  استپ جادویی دیگر روی این صحنه داشت، وینیسیوس نشان داد که صحنه فوتبال می تواند از حضور باکیفیت و تمام کنندگی بی نظیرش لذت ببرد و مودریچ جشن 37 سالگی خود (که در روز جمعه است) را با یک گل عالی جلو انداخت. این بیرون پای طلایی خود را در زمان بازنشستگی از فوتبال در سال 2028 می تواند به علم تقدیم کند.

پیری در گلاسکو
جدا از سانتاماریا اسطوره ای و 93 ساله، که همچنان از بازمانده های رئال مادرید بی نظیر دهه شصت است، دو اسطوره رئال همچنان در کنار تیم هستند : پیری و آمانسیو. اولی 77 ساله است که توسط باشگاه برای سفر به گلاسکو دعوت شد. پیری در دور رفت یک چهارم نهایی جام باشگاه های اروپا در بهار 1980 به این استادیوم رفته بود. مصدومیتش باعث شد تا در ترکیب نباشد اما این سفر او را به وجد آورد. رئال در بازی رفت با نتیجه د وبر صفر باخت اما در بازی برگشت با پیروزی سه بر صفر کامبک زد. پیری 561 بازی و 172 بازی در رئال داشته و لایق این حرکت از جانب باشگاه بود.

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
4 نظرات

همین که باشگاه به بازیکنان زنده احترام می‌ذاره کلی ارزش داره.
زنده ها بیشتر از مرده ها نیاز به احترام دارن.

تبریک بابت برد
روسیاهی موند واسه اون هوادارنماهایی که بعد نیمه اول مرجعو ب کودکستان تبدیل کردن..
از تمام هوادارای اصیل مرجع بخاطر اینکه فقط باشگاه واسشون مهمه تشکر میکنم..
نه اون بچه سالایی که بخاطر تنفرشون از یکی، دوس دارن تیم ببازه و حذف شه..

امیدوارم فردا خبر بدی نیاد چون مصدومیت زانو خیلی بده و دیر خوب میشه

تبریک بابت برد

آخرین اخبار
23:32 گزینه غیرمنتظره مورینیو در خط هافبک 22:31 خبرنگار اسپانیایی:«مدیران رئال مادرید باید با بازیکنان مازاد قاطعانه‌تر برخورد کنند» 22:11 عکس؛ کوکوریا و شخصیت گربه‌ای شبیه خودش! 21:32 صحبت های امباپه در مورد آغاز فصل جدید 20:45 شایعه روز: تماس رئال مادرید با ملی پوش اسپانیایی 20:13 غیبت مهاجم رئال مادرید مقابل شالکه 19:31 مدیر آس: قطع رابطه کامل مدیران رئال مادرید و بارسلونا به خاطر خولیان آلوارز 18:31 غیبت اندریک در تمرین امروز/ زمان احتمالی بازگشت میلیتائو 17:56 کوکوریا:«سوشی غذای محبوبم است»/ کوناته:«مثل کوه هستم» 17:01 بازیکنی که تبدیل به سرباز مورد علاقه مورینیو شد 14:31 آس: رئال مادرید و شروع لالیگا با سه مدافع میانی 13:32 «امید رئال مادرید در خط هافبک به برناردو سیلوا» 09:31 مارکا: ماموریت مهم مورینیو در مورد بلینگام 07:32 آس: برناردو سیلوا و پر کردن خلاء رودری 05:33 عکس؛ اولین تمرین رئال مادرید در فصل جدید با کل نفرات 03:30 وعده مجری ال منقلیتو در مورد اعلام نام خرید جدید رئال مادرید! 02:37 خبرنگار اسپانیایی:«در مورد خط دفاعی رئال مادرید نگران هستم؛ به رودیگر و میلیتائو اطمینان ندارم» 01:29 خبرنگار اسپانیایی:«اگر دیومانده در رئال مادرید جواب ندهد، می‌توان او را به باشگاه‌های انگلیسی فروخت» 00:31 عکس؛ نشان ویژه نایکی روی کفش جدید امباپه رئال مادرید در آستانه درآمد 10 میلیونی از مهاجم کاستیا بلینگام:«تمرین در گرما سخت است اما این رنج را دوست دارم» خبرنگار اسپانیایی:«از کاماوینگا خوشم آمده و من را متقاعد کرده» مارکا: آغاز اولین معمای مورینیو در پست شماره دو اس: در انتظار بازگشت وینیسیوس به اوج از احترام دپورتیوو به ترسا هررا تا حسادت دیوانه وار پرز به سانتیاگو برنابئو!