مرجع خبری رئال مادرید: رئال مادرید شب خوبی نداشت. در حقیقت با توجه به شرایط اخیر رئال همان اتفاقی افتاد که انتظارش می رفت. رئال مادرید صدرنشینی را از دست داد چرا که در هفته های اخیر در لالیگا بیش از حد گنگ بود. رایو برنده شد چرا که با انگیزه، جدیت و نظم بیشتری ظاهر شد و فوتبال بهتری از رئال داشتند. در کل بازی بهتر بودند و به پیروزی باور داشتند. حریف ناامید نشدند و حتی وقتی کامبک خوردند هم دوباره به بازی برگشتند و پیش افتادند. رئال تازه در دقیقه 87 فهمید که باید بی محابا حمله کند و در نهایت بازی با توپگیری کورتوا روی کاشته لجونه به پایان رسید. رایو با غرور ظاهر شد، یک تیم پرانرژی و سرگرم کننده.
رئال مادرید زودتر از موعد به قطر رفت. هفته گذشته این را گفتیم و باز هم تکرار می کنیم چرا که رئال از نظر ذهنی نتوانست جام جهانی را فراموش کند. برخی نظیر بنزما کمابیش بیشتر این را حس می کنند اما رئالی ها ناامیدانه ظاهر شدند و نتایج مشخص است: فقط یک برد در چهار بازی اخیر. البته آنچلوتی هم نتوانسته که هیجان تیمش را حفظ کند و حتی یک دقیقه هم به سبایوس فرصت نداد تا کومسانیا به راحتی خط هافبک رئال را ویران کند چرا که مودریچ و شوامنی خنثی بودند. کارواخال، مندی ، وینیسیوس و … لیست ناکام های رئال خیلی طولانی است. حتی والورده هم ناکام به نظر می رسید. فقط آسنسیو و کورتوا سرحال ظاهر شدند. ایرائولا به شکل ناعادلانه ای اخراج شد اما تیمش خیلی خوب اظهر شد. رایو تیمی منظم ، جاه طلب و با شخصیت بود که با توپ خیلی خوب کار کردند. سخت است که باور کنیم که بازیکنانی نظیر فران گارسیا، ایسی، ترخو و آلوارو گارسیا در لیست اولیه انریکه برای جام جهانی نبودند. هیچ کس از رایو به جام جهانی نمی رود. شاید به همین خاطر است که روی لالیگا تمرکز دارند و با بازیهای شایسته خود توانایی هایشان را به رخ می کشند. رئال اما خیلی زود به جام جهانی رفته است.
کارلوس کارپیو
مقصر فقط کاسمیرو هست. ما مثل پارسال دو تا گلمون رو میزنیم ولی سه تا هم از ضد حمله میخوریم که کاظم تیم رو جلو نگه میداشت و نمیذاشت بازیکنا برگردند دوبره تا دم دروازه واسه دفاع و توپ ها رو قطع میکرد و جلوی ضد حمله ها رو میگرفت. جای خالی بقیه رو پر میکرد یا اشتباه بقیه رو جبران میکرد. دنبال این نبود که دیده بشه ولی تاثیرش رو تیم وحشتناک بود.
میترسم مثل ۲۰۱۵ که ژابی رفت و کارلتو اخراج شد …..
ما بازیکنامون مث بارسا نیستن که اکثرا تو تیمای غیر مدعی هستن مث لوا یا اسپانیایی هاشون.
خط حمله ما برزیلی فرانسوی و خز هافبک کروات فرانسه و آلمان و خط دفاع فرانسه برزیل و آلمان و دروازه بلژیک
اینا با فکر قهرمانی جهان میخابن و بیدار میشن.
حق ندارن که شل کنن و بیخیال لیگ و چمپ بشن چون حقوقشون از اینجا و تبلیغ و حمایت و درمان و… اما حواس پرتی طبیعی هست. ولی کار بنزما کمی ناراحتم کرد اما بخاطر فصل زیبای قبلش بیخیال …. همیشه تو تمدید و بازی و حتی توهین ها صبور بود. مطمئنم تیم برمیگرده
هر فصل که رئال نتیجه گرفت.سال بعد دچا افت شد ونتونست قهرمان بشه. وبه این خیال تیم تقویت نشد.
رئال امسال قهرمان بشو نیست.
تیمی که اوساسونا 10 نفره رو نتونست ببره.لیاقت قهرمانی نداره.
از بد بختی تیمهای دیگه اینه که وقتی مقابل بارسا قرار میگیرن از قبل خودشون رو بازنده میدونن،اما به رئال که میرسن شروع میکنن به رجز خوانی وجالبه اخیرا موفق هم شدن رئالل رو متوقف ویا شکست بدن.
مدیران به ظاهر “موفق” لیورپول یعنی FSG دارن سهامشونو میفروشن
میدونین هوادارای رئال خیلی زود همه چی رو فراموش میکنن
تا هرچی میشه میان اسطوره ها رو فحشکش میکنن
یکی از این اسطوره ها رونالدو که کلی برامون افتخار آورد بعد سر اینکه توپ طلا رو به حاجی تبریک نگفت کلی بهش چرت و پرت گفتن
الان هم نوبت حاجی کسی که اگر نبود ما این چند سال مثل بارسا میشدیم
یه دو ماه مصدوم بود نتونست بازی کنه همه اومدن اینجا بهش چرت و پرت گفتن
همین کارلتو بخاطر سه تا بازی کلی بهش انتقاد کردن
صبور باشین بعد جام جهانی هم حاجی و هم رئال با قدرت برمیگردند و صدر رو از بارسا پس میگیرن
حالا مادرید
حق