مرجع خبری رئال مادرید: رامون آلوارز ده مون خبرنگار اسپانیایی در مورد برنامه های رئال در نقل و انتقالات زمستانی گفت:” رئال برای خط حمله در حال بررسی گزینه هایش است. گزینه های زیادی وجود دارد. یکی از گزینه ها این است که الوارو رودریگز در ژانویه به تیم بزرگسالان برسد. در کاستیا حقیقتا خوب کار کرده است. بازیکن جذابی است که هنوز به سقف خود نرسیده است و قطعا می تواند به عنوان جایگزین ماریانو در تیم حضور داشته باشد. این برنامه ایست که باشگاه برای بحث مهاجم در ژآنویه م دنظر دارد. البته رئال باید شرایط بنزما را در نظر بگیرد. بازار نقل و انتقالات ژانویه کاملا مشکل است. تجربه بد خرید مودریچ باعث شده تا باشگاه خیلی احتیاط کند. رئال مادرید می خواهد احتمال تکرار تجربه یوویچ کاهش پیدا کند. این مسئله روی تصمیم های رئال نقش دارد. در ژانویه سخت است که بتوان بازیکن مناسبی را پیدا کرد که ذخیره بنزما شود. اگر یک گزینه عالی نظیر ولاهوویچ پیدا شود هم خریدنش مشکل است چرا که مشکل این جاست که چنین خریدی روی آینده هالند و اندریک نیز خیلی تاثیرگذار است و روی جذب آنها تاثیر منفی می گذارد.”
وی در مورد کیلیان امباپه نیز صحبت کرد:” هیچ کس به من نگفت که غیرممکن است که امباپه در آینده به رئال مادرید ملحق شود. آیا محتمل است؟ نه، محتمل نیست اما غیرممکن هم نیست. بازیکنی است که زمانی به پیوستن به رئال مادرید خیلی نزدیک بوده است و قرارداد کنونی او نیز تا 2024 اعتبار دارد و با توجه به این که بازیکنی است که تفاوت ایجاد می کند، همیشه در ایده های مدیران رئال جای دارد. شاید شرایط شخصی او باعث شود که در حال حاضر احتمال جذب او خیلی کم باشد چرا که این بازیکن در زمانی که با رئال مادرید به توافق رسیده بود، تعهدپذیری کافی از خود نشان نداد.البته درک می کنم که پیشنهاد پی اس جی برایش غیرقابل رد کرده بوده است و در فوتبال با گذشت زمان خیلی مواضع و چیزها ممکن است عوض شود.شرایط رئال در زمانی که قهرمان لیگ و چمپیونزلیگ شد و وینیسیوس، رودریگو و بنزمای برنده توپ طلا را در خط حمله اش داشت با شرایط کنونی رئال فرق دارد و همین ممکن است که در جذب امباپه تاثیرگذار باشد. رئال ممکن است که فصل مشکلی داشته باشد و لالیگا را از دست بدهد، بنزما با تردید بازی می کند و امباه دوباره ممکن است که یک گزینه باشد. این که به یک خرید نیاز داشته باشی با این که شرایط ایده آلی داشته باشی، متفاوت است. اگر به من بگویند که پرز می خواهد امباپه را بخرد، می گویم منطقی است. بازیکن ارق العاده ایست و تفاوت ایجاد می کند و اگر بتواند با رختکن هماهنگ شود، خود بازیکنان رئال مادرید هم می گویند که ترجیح می دهد که امباپه در تیم خودشان باشد نه در تیم رقیبشان.”
ده مون در مورد کریستیانو رونالدو هم صحبت کرد:” فکر نمی کنم که کریستیانو رونالدو خرید مناسبی برای رئال مادرید نیست هر چند که نوستالژی ممکن است که چیز دیگری را به ما بگوید. حالا دیگر یکی از بهترین مهاجمان دنیا نیست و باید این را پذیرفت. شاید بتواند یکی از بهترین مهاجمان ذخیره دنیا باشد اما کریستیانو بازیکنی نیست که بپذیرد که در اغلب بازیها نیمکت نشین شود. فکر نمی کنم که ارزشش را داشته باشد که دقایق را از وینیسیوس و رودریگو به خاطر رونالدو بگیریم. آنها آینده رئال هستند و نباید به سراغ بازیکن 37 ساله ای رفت که دچار افت شده است. اگر کریستیانو این نقش را بپذیرد، مشکل است که سطح لازم را در تیم ارائه بدهد چرا که جاه طلبی نیرویی بوده که در دوران فوتبالش او را هل داده است. اگر قرار بود که تواضع داشته باشد، کریستیانو نمی شد. رئال مادرید در سال 2018 تصمیم مشکلی گرفت و رونالدو را با قیمت بزرگی فروخت. زمانی که این تصمیم را گرفت، باشگاه قید گلهایش را زد اما حالا در افت است. برنابئو در حال حاضر رونالدوی در حال افت را می بیند. فکر نمی کنم که پرز که زمانی قید سالهای اوج رونالدو را زده حالا به سراغ او در حالی برود که رو به افت است. به همین خاطر فکر نمی کنم که بازگشتش به رئال مادرید امکان پذیر باشد.”
تیم 2 ماه دیگه باید با لیورپول بازی کنه و یکی از مهاجمان که کلا مصدومه و جانشینش هم کسی هست که اصلا مورد اطمینان نیست و آندریک هم دقیقا یک سال دیگه به تیم ملحق میشه و از طرفی خرید مهاجم جوان بر روی آیندهی مهاجمهای تیم تأثیر منفی میگذارد در نتیجه بهترین راه اینه که با خرید یک گزینه ی موقت نیم فصل باقی مونده رو سر کنیم و فصل بعد با اومدن اندریک کارمون رو ادامه بدیم و اون گزینه ی موقت چه کسی بهتر از رونالدو که هم آوردنش رایگانه هم قبلا تو تیم بوده و هم روی کارای تبلیغاتی تیم بدرد میخوره البته آوردنش فقط در صورتی بدرد میخوره که بعد اومدن اندریک از فوتبال بای بده
رونالدو هرچی باشه حداقل جایگزین هازارد میتونه باشه نمیتونه ؟
بخوایم نخوایم کریس همین الانم برا رئال خوبه. شاید سخت باشه فهمیدنش چون 37 سالشه.اما با یه نگاه به سبک انجلوتی و رئال من با اطمینان میگم کریس جواب میده حتی الانش که اخرای 90 دقیقه خسته به نظر میرسه
پرز اگه بخواد تا ۲۰۲۴ خرید نکنه آوردن رونالدو براش بهترین گزینه اس
راست میگه درواقع از اول فصل تا الان تنها مهاجمانی که تو تیم خوب کار کردن وینی و رودریگو بودن و الان شرایط خط حملمون با پارسال فرغ میکنه هم مهاجمان کم تری داریم هم بنزما تو اوج نیست.
و راستش اگه صادق باشیم خط حمله به یه تزریق حسابی احتیاج داره
امباپه یه گزینه هست اما پیچیده هست مهاجمی که اول به ما پاسخ رد میده و بعد از تمدید پشیمون میشه
مطمئنا ما نمیتونیم دستمزدی که تو psg میگیره رو بهش بدیم (درواقع هیچ باشگاهی نمیتونه) مگه اینکه با کاهش دستمزد شدید موافقت کنه
ولی هالند بهترین گزینه برای خط حمله هست اخلاق ورزشی داره یه تموم کننده عالیه و رئال رو هم دوست داره و پرداخت 200میلیون برای همچین جواهری واقعا می ارزه
پرز ممکنه از داشتن همزمان امباپه و هالند وسوسه بشه در هرحال اون پرزه و هر کاری ازش برمیاد.
نمیدونم، شاید عنباپه بیاد، و شایدم نیاد.
اما اگه بیاد دیگه برام مثل اون امباپه ی سابق نیس(همون کسی که قید پول رو زد و تمدید نکرد)
الان یه خائنِ پول پرستِ پشیمونه…
یه بار دیگه خدافظ بچه ها تا ببینیم دوباره کی بر میگردم……
خدا نگهدار داداش
ایشالا سالم و سرحال برگردی
لعنت بر تمام پاپاصفتان عالم
فقط یه پاپا سفت تو جهانه اونم خود پاپائه