مرجع خبری رئال مادرید : در حال حاضر آردا گولر هافبک ترکیه ای فنرباغچه تنها گزینه مورد نظر رئال مادرید در نقل و انتقالات تابستانی به شمار می رود که البته بارسا هم به شدت او را می خواهد. مارکا در گزارشی به بررسی نکاتی در مورد گولر پرداخته است.

1- دریبل، شوت و پاس آخر: این بازیکن که در 25 فوریه 2005 در آنکارا متولد شده، در یک سال اخیر از نظر دریبل (7.08 در هر بازی و 137 تا در مجموع)، پاس طولی (15.6 در هر بازی و 122 تا در مجموع)، دوئل های هجومی موفق ( 6.04 در هر بازی و 117 تا در مجموع)، گلهایش (شش تا در این فصل)، پاسهای کلیدی (شش تای دیگر) و پنج حرکت پیش از پاس گل، باعث می شود که بازیکن فوق العاده ای از نظر دریبل، شوت، پاس آخر ، سازماندهی و بازیسازی به شمار برود.

2- پای چپ، راست و هافبک هجومی: این بازیکن با 176 سانتی متر قد و 61 کیلوم گرم وزن، پای چپ فوق العاده ای دارد اما تا کنون در پست هافبک راست یا هافبک هجومی بازی کرده است و در این پست عملکرد بهتری داشته است.

3- ارزش شانزده میلیون یورویی: در حال حاضر “بی ساکر پرو” رزش این بازیکن را 16 میلیون یورو می داند که در میان بازیکنان هجده ساله، چهارمین بازیکن ارزشمند دنیا پس از گاوی با 83.7 ، ویتور روکه با 37.1 و یوسفا موکوکو با 24.8 میلیون یورو است.

4- تا 2025 با فنرباغچه قرار دارد: این بازیکن دو سال دیگر با تیم ترکیه ای قرارداد دارد. بارسلونا رسما تمایل به او را تایید کرده و رئال نمی خواهد فرصت خریدنش را از دست بدهد.

5- تجربه حضور در لیگ اروپا در سن شانزده الگی: این بازیکن در 19 آگوست 2021 و در حالی که فقط شانزده سال، پنج ماه و 25 روز سن داشت، اولین بازی رسمی خود د را در فنرباغچه در مرحله راهیابی به لیگ اروپا مقابل هلسینکی داشت که تیمش با نتیجه یک بر صفر پیروز شد.

6- رسیدن به 51 بازی: این بازیکن با وجود سن کمش 51 بازی رسمی داشته و 8 بار در لیست فنرباغچه قرار گرفته است. او 20 بار فیکس شده است که 9 گل زده و ده پاس گل داده است.

7- 35 بازی، 18 تا فیکس، شش گل و 6 پاس گل در فصل اخیر: این بازیکن در فصل اخیر زیر نظر ژرژ ژسوس کاملا شکوفا شد که 35 بازی ش که در هجده تایش فیکس بود، شش گل زد و شش پاس گل داد تا بیشتر رشد کند. او بهترین بازیکن فینال جام حذفی ترکیه در شب قهرمانی تیمش بود. فنرباغچه در لیگ دوم شد و هشت امتیاز کمتر از گالاتاسرای صدرنشین کسب کرد. آنها به چمپیونزلیگ صعود نکردند و به لیگ کنفرانس رفتند. او در 33.1 درصد دقایق فصل تیمش حضور پیدا کرد و در 51.4 درصد بازیهایش فیکس بود.

8- در پانزده بازی اخیرش چهار گل و چهار پاس گل داشته: آردا در مقطع پایانی فصل در تیم ملی ترکیه و فنرباغچه حسابی درخشید و در پانزده بازی اخیرش چهار گل و چهار پاس گل داشت و در فینال جام حذفی مقابل باشاکشهیر گلزنی کرد. او در یازده تا از پانزده بازی در مقطع پایانی فصل فیکس بود.

9- چهار بازی ملی، یک گل :این بازیکن به تیم ملی ترکیه نیز راه یافته است. او شش بار در لیست یت ملیم کشورش قرار گرفته است که چهار بازی داشته است : در پیروزی در بازی دوستانه مقبل جمهوری چک در دقیقه 68 ئارد زمین شد، در مرحله راهیابی به یورو مقابل کرواسی در دقیقه 67 وارد زمین شد که تیمش شکست خورد و در شکست سه بر دو مقابل لتونی فیکس بود و در پیروزی مقابل ولز نیز در دقیقه 61 وارد زمین شد و در دقیقه 80 گل زد.

10- اولین بازی در تیم ملی ترکیه در سن هفده سالگی: آردا در اولین بازی خود در تیم ملی ترکیه فقط 17 سال و 296 روز سن داشت که استفان کونتز در دقیقه 68 بازی دوستانه مقابل جمهوری جک، او را به جای دوگوکان سینیک وارد زمین کرد. البته رکورد تاریخ تیم ملی ترکیه مربوط به نوری شاهین با 17 سال و 33 روز سن است.