مرجع خبری رئال مادرید : آردا گولر قرار است که به هشتمین هافبک رئال مادرید تبدیل شود چرا که منابع مختلف گزارش داده اند که این بازیکن نظرش را عوض کرده و رئال مادرید را به بارسلونا ترجیح داده است.

کاتالان ها همه کار کردند تا هافبک فنرباغچه را بخرند و حتی دکو به ترکیه سفر کرد اما در نهایت رئال مادرید با پیشنهادی بهتر توانست نظر این بازیکن را جلب کند. رئال تصمیم گرفته که به فنرباغچه 20 میلیون یورو بپردازد یعنی 2.5 میلیون یورو بیشتر از رقم فسخ قرارداد گولر. از سویی تیم ترکیه ای همچنان 20 درصد از حق انتقال آردا در آینده را در اختیار خواهد داشت.

آردا در فصل گذشته هرگز در پست های هجومی بازی نکرده است و معمولا در دوران فوتبالش در پست هافبک راست، هافبک میانی و هافبک هجومی بازی کرده است و بدین ترتیب او در کنار بلینگام، سبایوس، کروس، مودریچ، والورده، شوامنی و کاماوینگا به هشتمین هافبک رئال تبدیل می شود. البته اگر براهیم را در پست اصلی خود یعنی هافبک هجومی در نظر بگیریم، می توان گفت که رئال مادرید در فصل آینده 9 هافبک و فقط سه مهاجم دارد!

خواکین ماروتو خبرنگار نزدیک به پرز در آس گزارش داده است که گولر به عنوان یکی از جواهرات آینده و در حالی که مورد توجه بارسلونا، سویا، میلان و آرسنال هم قرار داشت، در نهایت رئال مادرید را انتخاب کرد و اگر اتفاق غیرمنتظره ای رخ ندهد، انتقالش در روزهای آینده رسمی می شود. بارسا تصور می کرد که توانسته گولر را بخرد اما رئال با سرعت اقدام کرد و پیشنهاد جذاب تری را ارائه داد.  گولر نیز همچون بسیاری از جواهرات سالهای اخیر نظیر رودریگو، وینیسیوس و … که رئال را به بارسا ترجیح دادند، حضور در برنابئو را انتخاب کرده است. رئال مادرید در ماه های اخیر شرایط این هافبک هجومی چپ پا را زیر نظر داشت و بعد از آن که بارسا برای خرید او اقدام کرد، خیلی سریع عجله کرد و او را به خدمت گرفت. آردا در فصل گذشته 35 بازی برای فنرباغچه زیر نظر ژرژ ژسوس داشت که شش گل زد و هفت پاس گل داد.

خوزه فلیکس دیاز خبرنگار نزدیک به پرز در مارکا نیز گزار شداده است که آردا  که به شدت مورد توج هرئال و بارسا قرار داشت، در نهایت به رئال مادرید نزیدک شد و انتقالش با 20 میلیون یورو قطعی شد.

موندودپورتیوو هم گزارش داده که رئال نمی خواست گولر را از دست بدهد و به همین خاطر در روزهای اخیر فشار سنگینی را برای خرید وی وارد کرد.  در حالی که بارسایی ها تصور می کردند که همه چیز نهایی شده، ناگهان ورق برگشت.  رئال در نهایت پذیرفت که آردا فصل آینده به تیمی دیگر قرض داده نشود و در تیم بزرگسالان رئال بازی کند.