مرجع خبری رئال مادرید : آس در گزارش جدید خود در حمایت از خوسلو ماتو با تیتر “خوسلو، ماریانو نیست” به تمجید از این مهاجم پرداخته است. خوسلو در سن 33 سالگی به عنوان تنها گزینه مهاجم نوک در رئال مادرید حضور دارد و مصدومیت وینیسیوس به او فرصت داده تا در ترکیب اصلی قرار بگیرد.

خوسلو فعلا در چهار بازی لالیگا یک گل و یک پاس گل را از خود به جای گذاشته است هر چند که در هر چهار بازی موقعیت های گلزنی زیادی را از دست داده، بارها در استارت ها جا مانده و گاهی حتی در استپ کردن هم مشکل دارد.

از قدیم گفته اند که مشک آن است که خود ببوید نه آن که خبرنگاران قربان صدقه اش بروند و بزرگش کنند. در حال حاضر مقایسه کردن خوسلو ماتو و ماریانو دیاز هم مفهوم چندانی ندارد چرا که در حال حاضر خوسلو در تیم نقش بنزما را ایفا می کند و نه ماریانو! چهار روز از بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی می گذرد و رئال مادرید یکی از ضعیف ترین خط حمله های تاریخش را در اختیار دارد اما در این چهار روز، نشانه ای از انتقاد از مدیریت باشگاه در مورد عملکرد نقل و انتقالاتی در رسانه های نزدیک به باشگاه نمی بینیم.کفتارهای رسانه ای به جای آن که در کل تابستان از مدیریت رئال به خاطر اهمال در بازار نقل و انتقالات انتقاد کنند، منتظر چند نتیجه ضعیف هستند تا کادر فنی را مورد هجمه و حمله قرار بدهند و مدیریت را مبرا سازند.

خوسلو مقصر نیست بلکه خودش هم قربانی سیستم فشلی است که در سالهای اخیر ترکیب رئال مادرید را ضعیف و ضعیف تر کرده است. این که برنده توپ طلا از رئال برود و به جایش مهاجم 33 ساله ای به خدمت گرفته شود که در کل عمرش در تیم های پایین جدولی انگلیس، آلمان و اسپانیا بازی کرده، نشان از جنون و زوال عقلی دارد که به ذهن مدیران باشگاه رسوخ کرده است. رسانه هایی که خود را مدعی هواداری رئال مادرید جا می زنند، در حال حاضر به رسانه های هواداری شخص مدیریت باشگاه تبدیل شده اند. زمان بهتر از هر کسی قضاوت می کند که مدیران رئال مادرید با بستن چنین ترکیبی آیا به رئال خیانت کرده اند یا نه. اگر رئال به واسطه کمبود بازیکن امسال قهرمان لالیگا نشود و قافیه را به بارسلونا ببازد، مقصر اول و آخر آن همان شخصی است که خوسلو را به عنوان جانشین بنزما خریده و انتظار دارد که مهاجم سابق استوک سیتی و هوفنهایم (با کمک دوپینگ ضربات پنالتی!) در گردنه های سخت، به نجات تیم بیاید.