درگیری لفظی شدید مدیر اجرایی رئال مادرید با تباس در مجمع لالیگا

نوشته شده توسط admin در 24 اکتبر 2023 - 00:35

مرجع خبری رئال مادرید : مجمع جدید لالیگا مایه درگیری جدید خاویر متباس و رئال مادرید بود. در حقیقت دوشنبه جلسه ای پنج ساعته با حضور نمایندگان باشگاه های لالیگا برگزار شد. دستورات این مجمع با حمایت کامل همه باشگاه ها به جز رئال مادرید همراه بود!

خوان لاپورتا مدیر بارسلونا که روابطش با تباس را عادی سازی کرده، در تمرین حضور پیدا کرد و البته خوزه آنخل سانچز مدیر اجرایی رئال را در آغوش گرفت. با وجود چرندیاتی که لاپورتا در ماه های اخیر در مورد رئال مادرید گفته، رابطه دو باشگاه به خصوص زمینه سوپرلیگ خیلی خوب است.  از سویی خاویر تباس و خوزه آنخل سانچز برای یک بار دیگر نشان دادند که با همدیگر اختلاف دارند و کارشان به درگیری لفظی کشیده شد. در حقیقت قوانین جدید حق پخش لالیگا همچنان با مخالفت رئال مادرید همراه است.  خوزه آنخل سانچز در مجمع خطاب به لالیگا گفت :” لالیگا علیه رئال مادرید حرکت می کند.” از سوی مدیران سویا، ایبار و اوساسونا برخی باشگاه هایی بودند که از  خوزه آنخل و صحبت هایش انتقاد کردند و گفتند:” نمی توانیم این جنگ را ادامه بدهیم. این جنگ باید تمام شود.”

در یکی از بخش های جلسه نیز خوزه آنخل سانچز سر لاپورتا فریاد زده است:” اجازه نمی دهیم که به صورت علنی یا در خفا ما را مسخره کنی!” در هر صورت مشخص نیست که مدیران رئال مادرید از این دعوای بی سر و ته با مدیران لالیگا و بقیه باشگاه ها چه چیزی نصیبشان می شود که از درگیری دست نمی کشند! در حال حاضر هر 41 باشگاه لالیگا شامل بارسلونا در مجمع لالیگا علیه رئال مادرید هستند چرا که به نظر می رسد که مدیران رئال مادرید بلد نیستند که بقیه را با دیپلماسی، فرمانبردار خود کنند و با دعوا و درگیری بیهوده خود را منفورتر می کنند. سانتیاگو برنابئو مدیر اسطوره ای رئال مادرید سالها فوتبال اسپانیا و اروپا را با کاریزما و قدرت دیپلماسی در مشت خود داشت اما مدیران کنونی رئال مادرید همچون بچه نق نقوهایی هستند که فقط غر می زنند و هیچ نتیجه ای نمی گیرند! در واقع سابقه درگیری پرز با مقامات فوتبال اسپانیا نه مربوط به حالا بلکه مربوط به سال 2004 است. در آن زمان پرز در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال اسپانیا از رقیب ویار حمایت کرد و بارسایی ها از ویار حمایت کردند. ویار در انتخابات بنرده شد و از آن زمان به بعد، دشمنی ارکان مختلف فوتبال اسپانیا با رئال مادرید شدت گرفت! اگر قرار بود که این جنگ و دعوای بیهوده در این همه سال نتیجه ای در بر داشته باشد، قطعا تا الان و بعد از 20 سال نتیجه حاصل شده بود. اگر مدیران رئال ذره ای قدرت دیپلماتیک داشتند، ایا بارسلونا می توانست هفده سال به داوران رشوه بدهد؟ قطعا نه!

از سویی در حالی که مجمع امروز در حال برگزاری بود، قاضی یک دادگاه حق را به رئال مادرید و بارسلونا داد. این دو باشگاه در شکایت خود اعلام کرده اند که لالیگا حق نداشته که آنها را از سه جلسه در مورد حق پخش تلویزیونی کنار بگذارد. لالیگا موظف است که محتویات این سه جلسه را در اختیار دو باشگاه بگذارد. البته لالیگا می تواند در مورد این پرونده درخواست فرجام خواهی بود.  در حقیقت قاضی اعلام کرده است که در جلسات مذکور در مورد اطلاعاتی که برای مدیران سوپرلیگ مهم باشد، صحبتی نشده و به همین خاطر نباید جلوی حضور نمایندگان دو باشگاه در این جلسات گرفته می شده است. البته قاضی این حق را به لالیگا داده که اگر در جلسات خود مسائلی مطرح شود که نباید به گوش مدیران سوپرلیگ برسد، آنها حق دارند که رئال مادرید و بارسلونا را کنار بگذارند.

10 نظرات

۶امتیازجلواتلتیکووسویاازرئال گرفت وگرنه بارساراهم میبردیم قهرمانی ۹۰درصدحتمی بود

مشخصه دیگه همه تیمهاجلورئال به نفع بارسابازی میکنن نمونش همین سویاگل به خودی زدحتی داورابه سودبارساسوت میزنن

زن آنجلوتی راگایدم کاماوینگا وکروس هم مصدوم شدن بی ناموس عرضه نداره سه چهارتاجوون ازتیم کاستیابیاره ازشون بازی بگیره کی ازشرای بی ناموس بااوبچه کله پوکش راحت شیم

همه خوب سانتیاگو رو یادشونه گویا…
برید یه ذره در موردش بخونید…

پس نتیجه میگیریم داگفادر بهتره

امان از داگفادر

آسوده نخواب سانتیاگو که پاپا در حال ادارا است…

ادرار

بزنین مادر تباسو بگایین

تباس یکی از عوامل افت لالیگاست

پربازدیدترین اخبار 24 ساعت اخیر
آخرین اخبار
22:31 خبرنگار مارکا:«رودری در نهایت پروژه ورزشی بارسلونا را به رئال مادرید ترجیح داد» 21:38 عکس؛ ماستانتونو در تمرینات فیورنتینا، دیومانده در تست پزشکی رئال مادرید! 21:27 لیست رئال مادرید مقابل فرانس واروش؛ پنج تغییر نسبت به لیست قبلی 21:00 سه گزینه پیشنهادی خبرنگار اسپانیایی برای خط هافبک 20:10 یوتیوبر اسپانیایی:«مورینیو قدرتش را ندارد که وینیسیوس، امباپه، دیومانده یا بلینگام را نیمکت‌نشین کند» 19:44 خبرنگار اسپانیایی: تماس وکلای اندریک با باشگاه های انگلیسی 19:29 رئال مادرید به استانبول می‌رود؟ 18:49 دلیل اضافه نشدن دیومانده به تمرینات از امروز 18:38 خبرنگار اسپانیایی: خشم شدید مورینیو از به هم خوردن خرید رودری 18:15 «فلورنتینو پرز باید در مورد نخریدن رودری توضیح بدهد» 17:39 مارکا: ترکیب رئال مادرید 95 درصد بسته شده! 17:24 نظرسنجی مارکا: نمره مردودی هواداران رئال مادرید به عملکرد پرز در نقل و انتقالات 16:20 مورینتس:«علاقه رودری به بارسلونا؟ شوخی نکنید، پرز او را نمی‌خواست» 15:33 «نیازی نیست زخم رودری را لیس بزنیم» 14:36 شروع شلوغ رئال مادرید در بازیهای رسمی؛ چهار بازی در 14 روز 13:31 طرح تقریبی پیراهن اول رئال مادرید در فصل 28-2027 12:10 خبرنگار فرانسوی:«راک نیشن مدیران رئال مادرید را گول زد، آرسنال به دنبال خرید وینیسیوس نبود» 10:45 «چرا تمدید قرارداد وینیسیوس خبر خوبی نیست؟» 09:36 خبرنگار اسپانیایی:«مدیریت رئال مادرید مربوط به قرن گذشته است، کل تصمیم ها را یک نفر می‌گیرد» 08:35 یک ملی پوش دیگر از امروز به تمرینات اضافه می شود 07:30 آس: وینیسیوس و مورینیو محکوم به درک همدیگر پس از اتفاقات فصل قبل 05:32 عکس؛ هویسن و توله سگش! 04:30 پرونده نقل و انتقالات رئال مادرید بسته شد؟ 03:45 خبرنگار اسپانیایی به هواداران پرز:«با نخریدن رودری، یک سال دیگر می خواهید دوباره یاد کروس و مودریچ بیافتید؟» 02:25 فاجعه‌ای به نام جونی کالافات؛ از تمدید وینیسیوس و خرید دیامونده تا به هم زدن انتقال رودری!