مرجع خبری رئال مادرید: سیزده تا از بازیکنان تیم زنان رئال مادرید در تابستان به اتمام قراردادشان می رسند که مشخص نیست که چند نفرشان قراردادشان را تمدید می کنند.
کلودیا زورنوزا، ترسا آبییرا، میسا رودریگز، روسیو گالوز، ایوانا آندرس، آتنئا دل کاستیو، کنتی روبلس، سوفی سواوا، فریا سیری، کاتلن سوسا، سندی تولتی، هایلی راسو و نائومی فلر تا ژ<ئن 2024 قرارداد دارند. در حال حاضر رئال مادرید روی تمدید تولتی، آتنئا، میسا و ترسا کار می کند و به آنها کاملا باور دارد .
در خط دفاعی، رئال مادرید در تلاش است تا ایوانا به خاطر اهمیتش در رختکن و کاتلن به واسطه نقشش در تیم، ماندنی شوند. از سویی تمدید قرارداد فلر 21 ساله و سواوا 23 ساله نیز خیلی مهم است. زورنوزا 32 ساله نیز با توجه به سنش، قراردادش را سال به سال تمدید می کند.