مرجع خبری رئال مادرید : رئال مادرید با احتساب بازی مستایا به رکورد 21 بازی متوالی بدون شکست در اللگیا رسید که بهترین رکورد تیم در لیگ اسپانیا از فصل 12-2011 تا کنون است. تیم آنچلوتی اگر در دو بازی بعدی مقابل سلتا و اوساسونا شکست نخورد، با رکورد آن فصل با 23 بازی بی شکست در لیگ برابری می کند. تیم کارلتو از زمان شکست در متروپولیتانو، پانزده پیروزی و شش تساوی داشته است.

والنسیا برای پنجمین بار در قرن 21 در یک بازی لالیگایی با نتیجه دو بر صفر از رئال پیش افتاد که در چهار بار قبلی پیروز شده بودند اما این بار کار به تساوی کشیده شد و به لطف داور شکست نخوردند!

رئال از ده بازی اخیرش در مستایا به پنج شکست، سه تساوی و دو پیروزی رسیده است.  در طول تاریخ لالیگا، رئال مادرید 25 بار در مستایا با اختلاف دو گل در لالیگا عقب افتاده که در 23 بارش باخته و فقط یک بار (در سال 1943) کار به تساوی سه بر سه کشیده شده بود. اگر خیل مانزانو جلوی تیم آنچلوتی را نمی گرفت، رئال مادرید اولین کامبک بزرگ تاریخش در مستایا را ثبت می کرد.

با گل دیشب هوگو دورو، 9 تا از 18 گلی که رئال مادرید در لالیگای امسال خورده، توسط بازیکنان سابق آکادمی رئال مادرید بوده است!

آریباس، مایورال، موراتا (دو بار)، هوگو دورو (دو بار)، خاوی مونیوز، مارکوس یورنته و ده توماس به رئال گل زده اند!