مرجع خبری رئال مادرید : بنیتز با پیروزی در مقابل آلمریا روحیه گرفت و صندلی اش را کمی محکم کرد و حالا باید به برنابئو بیاید.

در حقیقت رافا بنیتز یکشنبه آینده روی نیمکت سلتا در برنابئو قرار می گیرد و پس از هشت سال به برنابئو برمی گردد. آخرین حضور او در استادیوم رئال به چهارم ژانویه 2016 برمی گردد که بعد از آن از رئال اخراج شد. بنیتز در لالیگا با یازده برد، چهار تساوی و سه شکست در رتبه یازدهم قرار گرفته بود و تیمش با جنجال چریشف از کوپا حذف شده بود و به یک هشتم نهایی چمپیونززلیگ راه پیدا کرده بود.

بنیتز که تجربه بازی و تمرین در اکادمی رئال را داشت، برای اولین بار فرصت حضور در تیم بزرگسالان رئال را پیدا کرد اما دورانش در رئال خیلی کوتاه بود. او بعد از رئال مدتی مربی نیوکاسل شد و بعد از ان هدایت تیم دالیان در چین را به عهده گرفت و بعد از آن هم هدایت اورتون و سلتاویگو را به عهه گرفت.

صندلی بنیتز در ویگو در این فصل به شدت لرزان بوده چرا که هواداران از او خوششان نمی آید و عملکرد تیمش هم چنگی به دل نمی زند. در هر صورت به نظر می رسد که دوران بنیتز در سلتا طولانی نخواهد بود و باید دید که استقبال برنابئو از او در بازی یکشنبه چگونه خواهد بود.