مرجع خبری رئال مادرید : آسیب‌دیدگی‌های رباط صلیبی قدامی در سال‌های اخیر تأثیر زیادی بر روند تیم رئال مادرید داشته است. این موضوع نه تنها در تیم اصلی که از فصل گذشته پنج بازیکن آسیب‌دیده داشته است (میلیتائو دو بار، کارواخال، آلابا و کورتوا)، بلکه در آکادمی نیز دیده می‌شود؛ جایی که برخی از بزرگ‌ترین استعدادهای این باشگاه قربانی موجی از آسیب‌ها شدند که مسئولان باشگاه را بسیار نگران کرده است.

تابستان امسال به‌ویژه دشوار بود، زیرا سه ستاره درخشان آکادمی «لا فابریکا» دچار آسیب‌های زانو شدند: سزار پالاسیوس، خوان مارتینز و دنیل مسونرو. این هفته‌ها در والدبباس (محل تمرینات رئال مادرید) بسیار سخت گذشت. مسئولان در تلاش برای یافتن علت این حوادث بودند و با دیدن اینکه فصل سه استعداد بزرگ به خطر افتاده است، ابراز تأسف می‌کردند.

مسونرو در ۲۵ ژوئیه آسیب دید. پالاسیوس در ۱ اوت در آمریکا مصدوم شد و خوان نیز در ۹ آگوست دچار آسیب شد. حالا تقریباً شش ماه پس از آن اتفاقات، هر سه بازیکن کم‌کم به انتهای تونل تاریک آسیب‌دیدگی نزدیک می‌شوند. همه آن‌ها تمرین با توپ را آغاز کرده‌اند و علاوه بر آن، به‌طور روزانه در سالن بدنسازی کار می‌کنند. حس و حال عمومی نیز بسیار مثبت است.

در واقع، تاریخ تقریبی بازگشت این بازیکنان مشخص شده است: هفته آخر مارس یا هفته اول آوریل. البته این موضوع به وضعیت هر بازیکن بستگی دارد، اما امیدواری بسیار زیادی نسبت به بهبودی کامل آن‌ها وجود دارد. اولین مسابقه‌ای که می‌توانند در آن حضور داشته باشند، دیدار مقابل مورسیا در تاریخ ۲۳ مارس خواهد بود. از آن زمان به بعد، وضعیت هر بازیکن به صورت هفتگی بررسی خواهد شد.

در والدبباس، روند بهبودی مارتینز مورد توجه ویژه قرار گرفته است. او از این ماه‌ها استفاده کرده تا وضعیت بدنی خود را بهبود بخشد. او در تعطیلات کریسمس تصاویری از عضله‌سازی خود در سالن بدنسازی را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشت. به دلیل رشد جسمانی او، شرایطش پیچیده‌تر بود، اما همه چیز به بهترین شکل ممکن پیش رفته است.

زمان زیادی تا بازگشت این سه بازیکن باقی نمانده است. انتظار می‌رود آن‌ها در تیم کاستیا تحت هدایت رائول، تیم «سی» تحت هدایت گومز-ری یا در تیم جوانان آربلوا (در مورد خوان ) به میدان بروند. این بازگشت‌ها تقویت بزرگی برای تیم‌های آکادمی در پایان فصلی خواهند بود که بسیار چالش‌برانگیز است.