مرجع خبری رئال مادرید : رئال مادرید بار دیگر با یک هفته فوق‌العاده به یک لغزش مقابل بارسلونا واکنش نشان داده است. پیروزی پرگل برابر سالزبورگ (5-1) باعث شد که این تیم به سومین بهترین رکورد گلزنی خود در بازه‌ای حداکثر هفت‌روزه در تاریخ برسد. جالب اینجاست که در سه مورد از چهار مورد ثبت‌شده، این روند پس از یک ناکامی در برابر بارسلونا رخ داده است؛ از جمله در این مورد که منجر به از دست دادن یک عنوان قهرمانی شد.

اولین بار در سال 1928 اتفاق افتاد، زمانی که رئال مادرید در جام حذفی مقابل تیم‌های ضعیف‌تر قرار گرفت. رئال مادرید، به‌عنوان نایب‌قهرمان مسابقات منطقه‌ای مادرید پس از اتلتیکو، در مرحله مقدماتی به مصاف تیم قهرمان اچرمادورا، یعنی تیم «پاتریا» از لا پوبلا ده مونتخو رفت. به دلیل بارش برف، مسابقه‌ای که قرار بود در 28 ژانویه برگزار شود، به تعویق افتاد و هر دو بازی در ورزشگاه چامارتین در روزهای 31 ژانویه و 2 فوریه برگزار شدند که با برتری 10-1 رئال همراه بود. جالب اینکه در همان زمان، مدیریت باشگاه تغییر کرد و «سانتیاگو برنابئو» به ریاست باشگاه رسید. سپس رئال مادرید در 5 فوریه در اولین بازی مرحله گروهی، 6-1 تیم «خیمناستیکا د تورلاوگا» را شکست داد و در مجموع طی شش روز 16 گل به ثمر رساند. در آن مسابقات، «مورالدا» و «اوریبه» هر کدام چهار گل و «مونیگوری» سه گل به ثمر رساندند.

بار دیگر در فصل 1970-1969 این اتفاق رخ داد. رئال مادرید فصل را با تساوی 3-3 مقابل بارسلونا آغاز کرد. ناامیدی هواداران با ثبت 20 گل در 10 روز از بین رفت. آنها در 21 سپتامبر با نتیجه 0-2 الچه را شکست دادند، سپس در 24 سپتامبر در جام باشگاه‌های اروپا با نتیجه 0-8 تیم «المپیاکوس نیکوزیا» را شکست دادند و در 27 سپتامبر با نتیجه 2-4 از سد «لاس پالماس» گذشتند. به این ترتیب، 14 گل در 7 روز ثبت شد. همچنین در بازی برگشت مقابل تیم قبرسی در 30 سپتامبر، رئال مادرید 6-1 پیروز شد و در مجموع یک هفته 18 گل به ثمر رساند. در این مسابقات، «آمانسیو»، «خنتو» و «فلایتاس» هر کدام سه گل زدند.

یک جهش دیگر به فصل 2014-2015. با «آنچلوتی» روی نیمکت، بارسلونا در نوکمپ 2-1 پیروز شد و رئال مادرید در شرایط بحرانی قرار گرفت، زیرا از پنج بازی تنها یک پیروزی داشت. اما پاسخ رئال، ثبت 14 گل در 7 روز بود. آنها ابتدا در 5 آوریل با نتیجه 9-1 گرانادا را شکست دادند، سپس در 8 آوریل با نتیجه 0-2 مقابل «رایو وایکانو» پیروز شدند و در 11 آوریل 3-0 ایبار را شکست دادند. در این دیدارها، «کریستیانو رونالدو» به‌تنهایی 7 گل به ثمر رساند.

تاریخ اخیر نیز به‌خوبی شناخته شده است. بارسلونا با برتری 2-5 در سوپرجام، شکست سختی به رقیب سنتی خود تحمیل کرد، اما رئال مادرید باز هم واکنش نشان داد و در طول هفت روز بار دیگر با گل‌های فراوان پاسخ داد. ابتدا در 16 ژانویه 5-2 «سلتاویگو» را (در وقت‌های اضافه)، سپس در 19 ژانویه 4-1 «لاس پالماس» را شکست دادند و در 22 ژانویه با نتیجه 5-1 «سالزبورگ» را درهم کوبیدند. در این بازی‌ها، مثلث «امباپه» (4 گل)، «رودریگو» (3 گل) و «وینیسیوس» (3 گل) درخشان ظاهر شدند.