مرجع خبری رئال مادرید : خبر منتشر شده توسط رسانه ها در مورد آینده رودریگو و وینیسیوس، چنان جنجالی به پا کرد که حتی کارلو آنچلوتی نیز در نشست خبری به «موضوع عربستان» اشاره کرد و گفت: «فوتبال فقط متعلق به اروپا نیست، بلکه برای همه است.»

مارکا گزارش داده است: واقعیت این است که پیشنهاد هنگفت الهلال برای رودریگو اکنون روی میز فلورنتینو پرز قرار دارد، اما به دلایل مختلف، این پیشنهاد تغییری در رابطه مستحکم و «همیشگی» بین رئال مادرید و این بازیکن ایجاد نخواهد کرد – چرا که رودریگو یکی از بازیکنان محبوب رئیس باشگاه است. این پیشنهاد غیرمنتظره نبود و مطمئناً آخرین پیشنهاد از آن منطقه برای یک بازیکن مادریدی هم نخواهد بود.

از طرف خود بازیکن، همه‌چیز بدون تغییر باقی مانده است، اما دریافت چنین «پیشنهاد نجومی» نشان می‌دهد که او در مسیر درستی قرار دارد و البته هنوز سال‌های زیادی باقی مانده تا بخواهد چنین مقاصدی را در نظر بگیرد.

رودری همچنان مصمم است که در رئال مادرید به موفقیت‌های خود ادامه دهد و آمار او نشان می‌دهد که در ۲۴ سالگی یکی از جوان‌ترین بازیکنان تاریخ باشگاه است که تاکنون ۱۳ جام معتبر را فتح کرده: دو لیگ قهرمانان اروپا، دو سوپرجام اروپا، یک جام بین‌قاره‌ای، یک جام جهانی باشگاه‌ها، سه قهرمانی لالیگا، سه سوپرجام اسپانیا و یک کوپا دل ری.

آمار او همچنان در حال رشد است و پیشنهاد الهلال – هرچند از نظر مالی وسوسه‌برانگیز و سرسام‌آور باشد – تمرکز او را برهم نمی‌زند. رودریگو می‌خواهد تاریخ خود را در رئال مادرید بسازد، چه در سمت چپ که پست مورد علاقه و بهترین عملکرد او را دارد، و چه در سمت راست، جایی که آنچلوتی او را هنگام حضور وینیسیوس قرار می‌دهد.

رودریگو در بازی مقابل برست به رکورد یک اسطوره یعنی لوئیس فیگو رسید و تعداد بازی‌هایش با پیراهن سفید مادرید را به ۲۴۵ رساند. شاید این فقط یک آمار باشد، اما وقتی در نظر بگیریم که او تنها ۲۴ سال دارد، این یک دستاورد فوق‌العاده است.

زندگی طولانی با پیراهن رئال مادرید برای رودریگو (که قراردادش تا ۲۰۲۸ معتبر است)… و عربستان می‌تواند منتظر بماند!