مرجع خبری رئال مادرید : رلوو در گزارش خود در مورد جلسه نمایندگان باشگاه های فوتبال اسپانیا با روسای فدراسیون نوشت: یک تنبیه علیه رئال مادرید؛ این یکی از درخواست‌های صریح باشگاه‌ها در جلسه‌ای بود که روز پنجشنبه توسط فدراسیون فوتبال اسپانیا برگزار شد. در این جلسه، مدیران تیم‌های لالیگا و لیگ دسته دوم، خاویر تباس (رئیس لالیگا)، مدینا کانتالیخو (رئیس کمیته داوران) و جمعی از داوران حضور داشتند. این پیشنهاد حمایت گسترده‌ای دریافت کرد و مهم‌تر از همه، هیچ‌کس از حاضران مخالفتی با آن نشان نداد.

یکی از منابع حاضر در جلسه گفت: “رئال مادرید نه‌تنها به سایر باشگاه‌ها و داوران بی‌احترامی می‌کند، بلکه نشان می‌دهد که نمی‌خواهد یکی مثل بقیه باشد.” حاضران در این نشست، انتقادات مادرید از داوری را نوعی اعمال فشار می‌دانند که نباید از سوی کمیته داوران (CTA) و دیگر باشگاه‌های حاضر در رقابت‌ها پذیرفته شود.

نکته قابل‌توجه این است که رئال مادرید با وجود اعلام قبلی، در نهایت در این جلسه حاضر نشد. این غیبت بهانه‌ای شد برای بسیاری از باشگاه‌ها تا انتقادات خود را نسبت به رفتار این باشگاه شدت ببخشند. لوثان، یکی از مسئولان فدراسیون، در اظهاراتی محتاطانه تأیید کرد که یکی از باشگاه‌ها از حضور در جلسه خودداری کرده است، اما از نام بردن آن پرهیز کرد.

برخی از شرکت‌کنندگان نیز از کمیته داوران انتقاد کردند که چرا در برابر اتهامات مطرح‌شده از سوی باشگاه تحت مدیریت فلورنتینو پرس از خود دفاع نکرده است. آن‌ها به بیانیه اخیر رئال مادرید پس از دیدار مقابل اسپانیول اشاره کردند که در آن، حرفه‌ای‌گری داوران زیر سؤال رفته بود. همچنین، انتشار مداوم ویدیوهایی در شبکه تلویزیونی رئال مادرید که اشتباهات داوری علیه این تیم را برجسته می‌کند، یکی دیگر از موضوعات مورد بحث بود.

در مقابل، برخی منابع از فدراسیون بابت برگزاری این جلسه که تمامی طرف‌های درگیر در فوتبال حرفه‌ای را گرد هم آورد، قدردانی کردند. یکی از مدیران تیم‌های لالیگا گفت: “این یک اتفاق تاریخی است. اینکه بتوانیم نظر خود را مستقیماً به داوران بگوییم و به این شکل هماهنگ کار کنیم، فوق‌العاده است.” در این میان، بارسلونا یکی از باشگاه‌هایی بود که موضعی نرم‌تر داشت. یکی از مدیران بارسا اظهار داشت: “شاید ما در گذشته اشتباهاتی داشته‌ایم، اما حالا می‌خواهیم بیشتر به همه شما نزدیک باشیم.”

یک مدیر دیگر از تیم‌های دسته دوم نیز گفت: “قبلاً اگر از داورها انتقاد می‌کردی، می‌ترسیدی که آخر هفته در بازی بعدی دچار مشکل شوی. اما حالا همه دور یک میز نشسته‌ایم و این روش کاری عالی است.”

یکی از موضوعاتی که بارها در جلسه مطرح شد، درخواست برای یکسان‌سازی معیارهای داوری بود تا از بروز اشتباهاتی که به تیم‌ها آسیب می‌زند، جلوگیری شود. همچنین، بحث دسترسی به صدای مکالمات VAR نیز مورد بررسی قرار گرفت. رئال مادرید پیش‌تر در بیانیه‌ای خواستار انتشار این مکالمات شده و حتی تهدید کرده که برای دریافت آن‌ها به مراجع قضایی مراجعه خواهد کرد. در این میان، تعدادی از حاضران، از جمله خاویر تباس، رئیس لالیگا، از این پیشنهاد حمایت کردند.