مرجع خبری رئال مادرید : الکونفیدنسیال در گزارشی نوشت: در تاریخ 8 ژانویه، این روزنامه پیش‌بینی کرده بود: “فقط یک تصمیم سیاسی از سوی دولت می‌تواند بارسلونا را از رسوایی مربوط به دنی اولمو نجات دهد.” و دقیقاً همین اتفاق افتاد. همان روز، شورای عالی ورزش (CSD) با درخواست بارسلونا و دو بازیکن این تیم، دنی اولمو و پائو ویکتور، موافقت کرد و یک تصمیم اضطراری اتخاذ شد.

این تصمیم باعث شد که دو بازیکنی که در لیست هانسی فلیک برای دیدار نیمه‌نهایی سوپرکاپ اسپانیا مقابل اتلتیک بیلبائو در عربستان سعودی حضور نداشتند، اجازه بازی در فینال را پیدا کنند. دنی اولمو در این بازی از روی نیمکت وارد زمین شد و جای لامین یامال را گرفت. بارسلونا در آن فینال با نتیجه 5-2 رئال مادرید را شکست داد. برخلاف اتلتیک بیلبائو، اتلتیکو مادرید، سویا و بتیس که به این تصمیم اعتراض کردند، رئال مادرید در برابر این موضوع سکوت کرد، هرچند هواداران این تیم در فضای مجازی واکنش نشان دادند.

رادیو کاتالونیا فاش کرد که رئیس رئال مادرید، فلورنتینو پرز، شخصاً با رئیس CSD، خوزه مانوئل رودریگز اوریبس، تماس گرفته و از او خواسته است که این مجوز را به بارسلونا بدهد. این موضوع در راستای کمک به خوان لاپورتا و همزمان قدرت‌نمایی مقابل خاویر تباس، رئیس لالیگا، بود.

این ماجرا یادآور پرونده پرحاشیه نِگریرا است که هنوز هم در فوتبال اسپانیا ادامه دارد. بسیاری از هواداران رئال مادرید از سکوت باشگاه و رئیس آن نسبت به این موضوع ناراحت و حتی خشمگین هستند. چرا که ثبت نام دنی اولمو و پائو ویکتور بر خلاف تصمیم فدراسیون فوتبال اسپانیا (RFEF) و قوانین واضح لالیگا بود که بارسلونا آنها را رعایت نکرد.

طبق اطلاعات این روزنامه، فلورنتینو پرز در جلسه‌ای با مدیران بارسلونا در شهر جده، بدون هیچ پنهان‌کاری، از تلاش‌های خود برای حل این مسئله سخن گفته است. حتی در تونل ورزشگاه ملک عبدالله، او به دنی اولمو نیز اطلاع داده که به لطف دخالت او توانسته در فینال بازی کند، موضوعی که برای این بازیکن بارسلونا نیز شگفت‌آور بود.

در ماجراهای دیگر، مانند مسائل داوری و برنامه‌ریزی فشرده بازی‌ها، پرز همیشه در پشت پرده عمل می‌کند، در حالی که دیگران مسئولیت دفاع از این تصمیمات را به عهده می‌گیرند. او که علاقه زیادی به ارتباط با وزرای دولت اسپانیا در جایگاه ویژه سانتیاگو برنابئو دارد، توانایی این را دارد که با یک تماس تلفنی به اوریبس دستور دهد، انگار که او دستیار شخصی‌اش است، نه رئیس ورزش اسپانیا.

اما این اقدامات صرفاً به سود رئال مادرید نیست، بلکه به طرز عجیبی، به سود بارسلونا نیز هست. فلورنتینو پرز، باشگاه رقیب دیرینه خود را به یک متحد کلیدی در پروژه سوپرلیگ اروپا و جنگ علیه خاویر تباس و سایر 40 باشگاه لالیگا تبدیل کرده است.

با این اوصاف، نارضایتی بین هواداران رئال مادرید طبیعی است. البته به جز طرفداران متعصب که کورکورانه از مدیریت باشگاه حمایت می‌کنند، یا کسانی که فریب تبلیغات رسانه‌ای باشگاه را می‌خورند. اما برای بسیاری از هواداران، این تصمیمات غیرقابل‌ درک است.