مرجع خبری رئال مادرید : بایرن مونیخ در آخرین لحظات توانست از دو خروجی بزرگ در تابستان جلوگیری کند. آلفونسو دیویس و یاشوا کیمیش وارد شش ماه پایانی قرارداد خود شده بودند، در حالی که رئال مادرید نیز برای جذب دیویس رقابت شدیدی داشت. اما در نهایت، هر دو بازیکن تصمیم گرفتند قراردادشان را با باشگاه باواریایی تمدید کنند.

با این حال، هنوز یک بازیکن در بایرن مونیخ هست که قراردادش تمدید نشده و در پایان این فصل بازیکن آزاد خواهد شد. او لروی سانه است.

این وینگر ۲۹ ساله، در مرحله‌ی یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بایر لورکوزن فقط ۲۲ دقیقه بازی کرد. این اتفاق برای او مایوس‌کننده بوده و باعث شده تا به گزینه‌های دیگر برای ترک بایرن مونیخ در تابستان فکر کند. در همین راستا، یک واسطه اخیراً پیشنهاد انتقال او به رئال مادرید را مطرح کرده است؛ خبری که برنابئو دیجیتال تأیید کرده است.

با این حال، رئال مادرید هیچ علاقه‌ای به ورود به این پرونده ندارد. در دوره‌ی تعطیلات بازی‌های ملی، بسیاری از باشگاه‌ها فرایند انتقالات خود را سرعت می‌بخشند، اما رئال مادرید تمایلی به ورود به مذاکره برای جذب سانه ندارد.

دلیل اصلی این است که در برنابئو جایی برای او وجود ندارد. با حضور وینیسیوس، امباپه، رودریگو و براهیم دیاز، اگر سانه به تیم اضافه شود، نقش بسیار کم‌رنگی در تیم خواهد داشت. مشکل دیگر این است که حقوق او در حد یک بازیکن ذخیره‌ی معمولی نیست.

علاوه بر این، رئال مادرید دیگر به این‌گونه بازی‌ها اعتمادی ندارد. دیویس و کیمیش پیش‌تر از نام رئال مادرید برای بهبود قراردادهای خود با بایرن استفاده کردند، و حالا در برنابئو قصد ندارند اجازه دهند که نامشان دوباره بدون دلیل در این نوع مذاکرات مطرح شود.

در هر صورت، رئال مادرید هیچ علاقه‌ای به جذب سانه ندارد.