مرجع خبری رئال مادرید : کلود ماکلله، بازیکن سابق رئال مادرید، در برنامه «FreeFoot» گفتوگویی که پیش از پیوستن آنتونیو رودیگر به رئال با او داشته را فاش کرد. این بازیکن فرانسوی که رابطه خوبی با مدافع آلمانی داشت، او را برای پیوستن به باشگاه مادریدی تشویق کرده بود.
او گفت: «ببینید حالا در رئال مادرید چه عملکردی دارد. اولین کاری که کرد وقتی فرصت پیوستن به رئال مادرید برایش پیش آمد، این بود که پیش من آمد و گفت: نظر تو چیست؟ من به او گفتم بدو، این فرصت توست. او پیشنهادهایی از بایرن، پاری سن ژرمن… داشت، اما من به او گفتم: میخواهی جام ببری؟ تو تا حالا چند جام بردهای، همهچیز را داری، اما واقعاً میخواهی به یک بازیکن در آن سطح تبدیل شوی؟ پس برو آنجا، با بازیکنان بزرگ همتراز شو و آن وقت خواهی فهمید این یعنی چه. من واقعاً از موفقیت او خوشحالم.»
ماکلله سه فصل پیراهن رئال مادرید را بر تن داشت و در ۱۴۵ بازی رسمی برای این تیم به میدان رفت؛ تجربهای که به گفته خودش باعث شد معنای واقعی حضور در رئال مادرید را درک کند. این هافبک دفاعی در فینال قهرمانی نهمین لیگ قهرمانان اروپا (لا نوونا) در ترکیب اصلی بود و در مجموع ۶ جام دیگر نیز با این تیم در سانتیاگو برنابئو کسب کرد.
بهترین هافبک تخریبی تاریخ
شیخ =عمو جانی ۲
تبعات رفتن ماکلله با هیچ بازیکنی برابر نیست ، وقتی رفت کهکشانی یک با تمام ستاره هاش نابود شد ، چندین مربی در عرض یکی دو سال اومدن و رفتن و پرز هم استعفا داد و تیم مون تا سالها از بین رفت و تو اروپا دستگرمی تیم ها شد تا سال دوهزار و نه که کهکشانی دو استارت خورد