مرجع خبری رئال مادرید : مدیران رئال مادرید در اندیشه استخدام ژابی آلونسو برای فصل آینده هستند اما قرار نیست که این کار آسان باشد.

به گفته فلوریان پلاتنبرگ خبرنگار اسکای اسپورت، ایناکی ایبانیز، مشاور ارشد ژابی آلونسو، اخیراً بار دیگر با باشگاه رئال مادرید گفت‌وگوهایی داشته است. باشگاه بایر لورکوزن از این موضوع شگفت‌زده نشده است. در داخل باشگاه، همه منتظر تصمیم نهایی آلونسو هستند: ماندن در لورکوزن یا پیوستن به رئال مادرید.

در صورت جدایی، باشگاه لورکوزن انتظار دارد که مبلغی در حدود ۱۵ تا ۲۰ میلیون یورو به‌عنوان غرامت دریافت کند. با این حال، رئال مادرید تاکنون هیچ تماس مستقیمی با باشگاه لورکوزن برقرار نکرده است. برای آمادگی در صورت جدایی احتمالی، لورکوزن بررسی بازار مربیان را آغاز کرده، هرچند هنوز امیدوار است که آلونسو در این تیم بماند.

در صورتی که مدیران رئال چنین مبلغی برای استخدام ژابی بپردازند، او را به یکی از گران ترین مربیان تاریخ فوتبال تبدیل می کنند. رکورد در اختیار ناگلسمن است که بایرنی ها زمانی برای استخدامش از لایپزیش 25 میلیون یورو غرامت پرداختند.