مرجع خبری رئال مادرید : مارکا در گزارشی نوشت : رئال مادرید اکنون تمام تمرکز خود را معطوف به فینال جام حذفی مقابل بارسلونا کرده که شنبه پیش رو برگزار خواهد شد. البته پیش از آن، بازی مهمی در لیگ مقابل ختافه باقی مانده، اما تمام بحث‌ها پیرامون ترکیبی است که کارلو آنچلوتی مقابل بارسا به میدان خواهد فرستاد تا روند شکست‌های سنگین فصل جاری مقابل شاگردان فلیک را تغییر دهد: شکست ۰-۴ در لالیگا در ماه اکتبر و باخت ۲-۵ در فینال سوپرجام اسپانیا در ژانویه.

برای ایجاد تغییری در رئال مادرید که بتواند بیش از پیش برای بارسلونا مشکل‌ساز شود، به نظر می‌رسد که مثلث هجومی امباپه، وینیسیوس و رودریگو در خطر فروپاشی باشد. در این میان، طبیعی است که رشته از سمت ضعیف‌ترین حلقه پاره شود، و رودریگو در حال حاضر در موقعیتی نامطمئن قرار دارد؛ هرچند این بار نه تنها به دلیل موقعیتش، بلکه به خاطر عملکرد نه‌چندان خوب خودش نیز. رودریگو از ۱۹ ژانویه تاکنون نه گل زده و نه پاس گل داده و در ۱۲ بازی پیاپی در لیگ در گل‌زنی ناکام مانده است. تنها نقطه‌ روشن او در این مدت، گل او به اتلتیکو مادرید در آغاز بازی برگشت یورودر‌بی در برنابئو بوده.

در کنار تردیدهای پیرامون رودریگو، عملکرد درخشان رئال مادرید در نیمه دوم بازی مقابل اتلتیک بیلبائو نیز نکته‌ای مثبت برای آنچلوتی بود. او در کنفرانس خبری پس از بازی گفت: «خبرهای خوبی داریم، امیدوارم بتوانیم همین‌طور ادامه دهیم.» یکی از مهم‌ترین خبرها، عملکرد بلیگهام بود که دوباره یادآور گل‌زن برجسته فصل گذشته‌اش شد. این بازگشت او به فرم خوب بی‌ارتباط با غیبت امباپه نبود که باعث شد جود به محوطه جریمه نزدیک‌تر شود، چه به‌عنوان مهاجم کاذب و چه با تمایل به سمت راست.

با این حال، امباپه در فینال حضور خواهد داشت؛ چرا که با فاصله زیاد بهترین گل‌زن تیم است. بنابراین برای این‌که بلیگهام همچنان نزدیک محوطه باقی بماند، باید رودریگو نیمکت‌نشین شود. آنچلوتی در همین راستا یادآور شد که فصل گذشته، بلیگهام بدون حضور یک مهاجم شماره ۹ کلاسیک، نقش بسیار مؤثری در حملات ایفا می‌کرد و در همین مقطع فصل ۲۱ گل زده بود، در حالی که حالا تنها ۱۳ گل در کارنامه دارد.

آنچلوتی در صحبت‌هایش پس از بازی با بیلبائو، علاقه‌اش به سیستم ۴-۴-۲ را ابراز کرد و آن را بهترین سیستم دفاعی دانست؛ هرچند در بیشتر بازی‌های فصل با مثلث هجومی بازی کرده است. این اعتراف دقیقاً زمانی بیان شد که رئال مادرید در این فصل با عدم تعادل و ضعف دفاعی دست و پنجه نرم می‌کند. او در این بازی، مودریچ و سبایوس را همراه با شوامنی به میدان فرستاد تا کنترل بیشتری در میانه میدان ایجاد کند و بلیگهام نیز نقش شماره ۱۰ را ایفا کرد. نتیجه، یک نیمه دوم عالی بود: وینیسیوس درخشان، سبایوس در حال بازیابی ریتم، بلیگهام در قلب تمام حملات و رودریگویی که همچنان کم‌اثر بود.

اگر رودریگو به نیمکت منتقل شود، بلیگهام پشت سر وینیسیوس و امباپه بازی خواهد کرد، اما با نزدیکی بیشتر به محوطه، چرا که سه هافبک پشتیبانش خواهند بود. همچنین می‌تواند به سمت راست، جایی که معمولاً رودریگو در آن بازی می‌کند، تمایل داشته باشد. در این شرایط، بازی در کناره‌ها بر عهده دو مدافع کناری هجومی جدید آنچلوتی خواهد بود: فده والورده در سمت راست و کاماوینگا در سمت چپ.