مرجع خبری رئال مادرید : آس در گزارشی نوشت: هیچ تردیدی نیست که رئال مادرید با کمترین نفرات ممکن در خط دفاع وارد ال‌کلاسیکوی پیش رو خواهد شد. در این بازی حساس مقابل بارسلونا، شش غایب اصلی در خط دفاعی تیم سفیدپوش دیده می‌شود: کارواخال، میلیتائو، رودیگر، آلابا و مندی، به‌علاوه کاماوینگا که می‌توانست در دفاع چپ بازی کند. این غیبت‌ها به‌ویژه خط دفاعی تیم را با آسیب جدی مواجه کرده‌اند و آنچلوتی گزینه‌های زیادی برای تغییر و تنوع در اختیار ندارد. لوکاس ، آسنسیو، شوامنی و فران گارسیا، تنها مدافعان در دسترس هستند که باید با تمام توان خود، مقابل خط حمله پرقدرت بارسلونا—که عملکردی درخشان برابر اینتر در لیگ قهرمانان داشت—مقاومت کنند. البته آن‌ها می‌دانند که پشت سرشان، سنگربانی مطمئن و بی‌بدیل ایستاده است: تیبو کورتوا.

دروازه‌بان بلژیکی رئال مادرید در حالی پا به این مسابقه می‌گذارد که هنوز از اشتباهی که در فینال کوپا دل‌ری در سویا مرتکب شد، آزرده است. در آن بازی، رئال در نیمه دوم پیش افتاد، اما گل تساوی را از فران تورس دریافت کرد—توپی که کورتوا در خروج از دروازه عجله کرد، به‌درستی موقعیت را نسنجید و در نتیجه، دروازه را خالی گذاشت تا مهاجم بارسلونا به‌راحتی گل بزند. چنین اشتباهاتی از سوی کورتوا بسیار نادر است و همین امر باعث شد این خطا اثری ماندگار داشته باشد—به‌ویژه که باعث از دست رفتن یک جام شد.

کورتوا تجربه زیادی در بازی با بارسلونا دارد: او در ۲۷ دیدار مقابل بارسا به میدان رفته، بیش از هر تیم دیگری، که حاصل آن ۷ پیروزی، ۷ تساوی و ۱۳ شکست بوده است. در دوران حضورش در رئال، این آمار کمی بهتر است: ۱۵ بازی، ۶ پیروزی، یک تساوی و ۸ شکست، هرچند ۲۹ گل دریافت کرده که میانگین تقریباً دو گل در هر بازی است. روند اخیر او در ال‌کلاسیکوها نیز نگران‌کننده است: از هفت بازی گذشته، شش بار شکست خورده. او این فصل در دو ال‌کلاسیکو از سه بازی گذشته برابر بارسلونا حضور داشته که هر دو با خاطره‌ای تلخ همراه بوده‌اند: شکست ۲-۵ در سوپرجام اسپانیا و شکست ۲-۳ در فینال کوپا دل‌ری. این دیدار، آخرین فرصت رئال مادرید برای حفظ امید در رقابت قهرمانی لالیگاست—و برای کورتوا، فرصتی برای جبران عملکردش مقابل رقیب سنتی.

در کنار این‌ها، یک هدف شخصی مهم نیز برای کورتوا در میان است: رقابت برای کسب جایزه «زامورا» که به دروازه‌بانی با کمترین میانگین گل خورده (با حداقل ۲۸ بازی و حداقل ۶۰ دقیقه حضور در هر بازی) اهدا می‌شود. در حال حاضر، یان اوبلاک از اتلتیکو مادرید با میانگین ۰٫۸۲ گل دریافتی در هر بازی (۲۷ گل در ۳۳ بازی) پیشتاز است، در حالی که کورتوا با میانگین ۰٫۸۶ (۲۴ گل در ۲۸ بازی) در رده دوم قرار دارد. این عنوان، اگر به کورتوا برسد، چهارمین عنوان زامورای او خواهد بود (دو بار با اتلتیکو و یک بار با رئال). برای اوبلاک، این ششمین زامورا خواهد بود.