مرجع خبری رئال مادرید وینیسیوس، با انتشار نامه‌ای احساسی در شبکه‌های اجتماعی خود، از کارلو آنچلوتی خداحافظی کرد و از سرمربی ایتالیایی تمجید نمود. او نوشت: «متشکرم،  مربی . تو بهترین هستی.»

وینیسیوس در ادامه شرح داد که چگونه ورود آنچلوتی به نیمکت رئال مادرید زندگی‌اش را به عنوان بازیکن و انسان تغییر داد: «از زمانی که تو به مادرید آمدی، زندگی من چه در زمین و چه بیرون از آن تغییر کرد. به من اعتماد به نفس دادی، باعث رشد من شدی و در هر لحظه کنارم بودی؛ چه در زمین و چه خارج از آن. با هم دو بار قهرمان لیگ قهرمانان اروپا، دو بار قهرمان لالیگا و بسیاری عناوین دیگر شدیم… اما بیش از همه، برایم نحوه برخوردت، فروتنی‌ات و شیوه‌ای که طی این سال‌ها رفتار کردی ارزشمند بود. همیشه از من دفاع کردی و زمانی که بیش از همیشه به حمایت نیاز داشتم، پشتم بودی.» وینیسیوس همچنین به نحوه حمایت آنچلوتی از او در مواجهه با انتقادات اشاره کرده است.

وینیسیوس در پایان این نامه، با آنچلوتی در رئال مادرید خداحافظی می‌کند، اما تأکید می‌کند این پایان راه آن‌ها نیست: «امروز گفتن خداحافظی سخت است. رختکن رئال مادرید دلت برایت تنگ خواهد شد. من هم دلم برایت تنگ می‌شود. اما همزمان خوشحالم که می‌دانم خیلی زود دوباره همدیگر را خواهیم دید؛ این بار با پیراهن تیم ملی برزیل کنار هم خواهیم بود. این سرنوشت است. منتظرت در برزیل هستم.»