مرجع خبری رئال مادرید : رئال مادرید با گلهای گونزالو و فران گارسیا به نیمه نهایی جام جهانی باشگاه ها راه پیدا کرد. امباپه نیز اولین گلش را در مسابقات زد و البته هویسن به علت اخراج و پنالتی در دقایق پایانی، در بازی با پی اس جی حضور ندارد.

رئال مادرید با پیروزی در مقابل دورتموند به نیمه نهایی رسید. رئال در شروع بازی به صورت طوفانی از جناحین نفوذ کرد و حاصل این نفوذهای پرشمار دو گلی بود که خیال رئال را از بابت صعود راحت کرد.

بعد از ان دورتموند به بازی برگشت اما رئال مادرید با آرامش بازی را کنترل کرد و حالا باید آماده حساس ترین بازی خود باشد.

پیش از بازی قابل پیش بینی بود که دورتموند آسان ترین حریف ژابی باشد چرا که مربی رئال به خوبی این تیم را می شناخت و حالا وقتش رسیده که رئال مادرید به مصاف قهرمان اروپا برود. این بازی را می توان فینال واقعی مسابقات دانست چرا که هر تیمی به فینال برسد به احتمال 99.9 درصد قهرمان می شود چون که خیلی بعید است که برنده بازی فلومیننزه و چلسی شانسی برای کسب جام داشته باشد!