مرجع خبری رئال مادرید: در ساعات اخیر یک یوتیوبر معروف فرانسوی اتهامات عجیبی را به رودری وارد کرده که اگر بدانیم که او رابطه نزدیکی با فلورنتینو پرز دارد، درک این مسئله برایمان راحت تر می شود.
ری لس، یوتیوبر فرانسوی در ساعات اخیر ادعا کرده است که رودری از اول هم نمی خواسته به رئال مادرید بیاید. او مدعی شده که رودری از اسم رئال مادرید سو استفاده کرده تا توجه بارسلونا را به خودش جلب کند چرا که از ابتدا هدفش پیوستن به بارسلونا بوده است!
اما جالب است که بدانیم که ری لس که بیش از 1.2 میلیون دنبال کننده در یوتیوب دارد، در واقع بنده شخص فلورنتینو پرز است. او سه سال پیش و در سال 2023 از رختکن رئال مادرید بازدید کرد و حتی پیراهنی با اسم خودش را از فلورنتینو پرز هدیه گرفت. آیا فردی با این سطح از دسترسی و با این سطح از نزدیکی به پرز، چنین ادعاهایی را از جانب خودش منتشر می کند یا برای جلب رضایت اربابش است؟
رودری یک رئالی دوآتشه است. او در بچگی با پیراهن رئال مادرید عکس گرفته بود و دو سال پیش تنها چند روز پس از بردن توپ طلا در مصاحبه با کادناسر به صراحت گفت:”رئال مادرید بزرگ ترین و پرافتخارترین باشگاه تاریخ فوتبال است و باعث افتخارم است که با من تماس بگیرند.”
رودری کاملا آماده پیوستن به رئال مادرید بود. او با رئال به توافق رسیده بود (با دستمزد خالص سالانه 15 میلیون یورو یعنی همان مبلغی که بارسلونا به او پیشنهاد داده) و قرار بود که قراردادی چهار ساله را امضا کند. مدیران رئال هم در ابتدا پیشنهادی 50 میلیونی به سیتی دادند که باشگاه انگلیسی کمابیش از آن استقبال کرد اما ناگهان پرز در اقدامی عجیب پیشنهادش را پایین آورد و به 40 میلیون یورو رساند.
سیتی با پیشنهاد 40 میلیونی رئال مادرید مخالفت کرد و بعد از آن مدیران رئال به جای این که دنباله ماجرا را بگیرند و خرید رودری را نهایی کنند، ماجرا را پشت گوش انداختند و به سراغ خرید دیومانده و اسپی و تمدید قرارداد وینیسیوس رفتند.
در همین مدت، بارسلونا از فرصت استفاده کرد و با رودری تماس گرفت. آنها احترام بیشتری به این بازیکن نشان دادند و دکو، فلیک و چند تن از بازیکنان بارسلونا با رودری تماس گرفتند. رودری به این نتیجه رسید که در بارسلونا بیش از باشگاه محبوبش رئال مادرید به او احترام می گذارند و ترجیح داد که برای ادامه مسیر حرفه ای خود به باشگاه رقیب برود.
به نظر می رسد که خود پرز هم فهمیده است که دلقک های قدیمی او مثل خوزه فلیکس دیاز و جوزپ پدررول دیگر نمی توانند هواداران را گول بزنند و به همین خاطر از دلقک های جدیدش رونمایی کرده است. به نظر می رسد که ری لس، یوتیوبر فرانسوی یکی از همین دلقک هایی است که قرار است که پروپاگاندا و مزخرفات پرز را به زبان فرانسوی به گوش دنیا برساند و گندکاری های مدیر رئال مادرید را لاپوشانی کند.
اگر ری لس یک یوتیوبر مستقل و بدون وابستگی به فلورنتینو پرز بود، شاید ادعاهای او قابل بررسی بود اما وقتی که از وابستگی او به شخص مدیر رئال مادرید خبر داشته باشیم، می فهمیم که او هم مترسک و ملیجکی همچون فلیکس دیاز را دارد و چیزی جز ماله کشی برای اربابش بلد نیست.
البته برخی دیگر هم به صحبت های وکیل رودری در مصاحبه با کادناسر استناد می کنند. وکیل رودری می گوید که پیشنهاد مالی رئال خوب بوده است که دروغ هم نمی گوید. پیشنهاد مالی رئال و بارسا به رودری برابر بوده است اما نکته این جاست که باشگاه کاتالان، احترام بیشتری به بهترین بازیکن جام جهانی گذاشته و جدی تر برای خرید او اقدام کرده است و به دنبال چانه زنی و تخفیف 10 میلیونی از سیتی نبوده است. جالب است که پرز برای خرید بازیکنی نظیر دیامونده 140 میلیون یورو خرج می کند و برای خرید بهترین بازیکن جام جهانی زورش می گیرد که خرج کند و می خواهد انتقال را با 40 میلیون یورو جوش بدهد یعنی فقط 15 میلیون یورو بیشتر از کارلوس اسپی گمنام!



دقیقا ۱۵ روز میگفتن توافق شده وقرار ۶۰ تا توافق بشه فقط تعلل شده ومرده خوری میخواستن
الان دیگه نمیدونم پاپا پی پی عه یا پی پی پاپا عه….