اتلتیکو بازگشت زودهنگام والورده را مسخره کرد

نوشته شده توسط admin در 10 اکتبر 2026 - 01:39

مرجع خبری رئال مادرید: «می‌خواهیم به رئال مادرید تبریک بگوییم که همچنان تاریخ‌سازی می‌کند و ثابت کرده ۱۰۰ درصد جامعه پزشکی جهان اشتباه می‌کرد.» این توییت طعنه‌آمیزی است که اتلتیکو مادرید منتشر کرده تا دوباره به ماجرای والورده بپردازد. امروز مشخص شد که پس از اعلام رئال مادرید درباره پیچ‌خوردگی درجه ۳ مچ پای بازیکن اروگوئه‌ای در نتیجه تکل خشن کانگ این لی در دربی، صحنه‌ای که رئال برای آن درخواست کارت قرمز مستقیم داشت، این هافبک تنها ۱۷ روز پس از انتشار گزارش پزشکی دوباره به فهرست تیم برگشته است.

اتلتیکو این فرصت را از دست نداد تا درباره «معجزه والورده» طعنه بزند. به این ترتیب، سه هفته بعد، دربی هنوز هم به نوعی «ادامه دارد» و اتلتیکو فرصت را غنیمت شمرده تا دوباره روی زخمی دست بگذارد که آن صحنه جنجالی ایجاد کرد؛ ابتدا در جریان مسابقه و سپس بعد از بازی، زمانی که گزارش پزشکی بازیکن منتشر شد.

برنامه Tiempo de Revisión نیز اورتیس آریاس و تروخیو سوارس را مورد انتقاد قرار داد و اعلام کرد: «خطای کانگ این لی روی والورده باید کارت قرمز می‌داشت.» کمیته فنی داوران نیز این تصمیم را اصلاح کرد.

رئال مادرید تا جایی که توانست بازگشت فده والورده را در هاله‌ای از ابهام نگه داشت… تا اینکه فهرست بازیکنان دعوت‌شده برای دیدار مقابل ویارئال را اعلام کرد. کاپیتان رئال که در دربی مقابل اتلتیکو مصدوم شده بود، آخرین جلسه تمرینی را بدون مشکل پشت سر گذاشت و حالا، ۱۷ روز پس از همان گزارش پزشکی، در اختیار مورینیو برای نخستین مسابقه پس از وقفه بازی‌های ملی قرار دارد.

دو گزارش پزشکی رئال مادرید

منشأ این مصدومیت به دربی ۲۰ سپتامبر برمی‌گردد؛ مسابقه‌ای که رئال مادرید در متروپولیتانو با نتیجه ۲-۱ شکست خورد. والورده در نیمه اول با تکل سنگین کانگ این لی مواجه شد؛ صحنه‌ای که در کنار لگد شدن پای بلینگام توسط کوتی رومرو، محور انتقادهای باشگاه از داوری مسابقه بود. با وجود ضربه، والورده بازی را تا پایان ادامه داد و تازه بعد از مسابقه زنگ خطر به صدا درآمد، چون ناحیه آسیب‌دیده واقعاً متورم شده بود.

باشگاه دو بیانیه درباره وضعیت او منتشر کرد. در بیانیه اول، بلافاصله پس از پایان دربی، اعلام شد که این هافبک دچار «آسیب شدید در مچ پای چپ» شده است. دو روز بعد، در ۲۲ سپتامبر و پس از آزمایش‌های جدید، تشخیص نهایی دقیق‌تر شد: «پیچ‌خوردگی درجه ۳ مچ پای چپ» و وضعیت او «وابسته به روند بهبود» اعلام شد.

حالا پس از وقفه بازی‌های ملی، والورده دوباره در اختیار مورینیو قرار گرفته و اتلتیکو هم خواسته بابت ریکاوری سریع او به رئال «تبریک» بگوید و بار دیگر به جنجالی که سه هفته پیش دربی را احاطه کرده بود، دامن بزند.

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
2 نظرات

عملکرد اسطوره رونالدو تو بازی امشب النصر:
90 دقیقه بازی
1 گل زده شده
4 موقعیت ساخته شده
2 موقعیت صد در صد گلزنی
5 عملکرد دفاعی
3 دفع توپ با سر
2 بازپسگیری توپ
1 تکل زده شده
صد در صد نبرد هوایی موفق

خداشاهده همین گشادباپه تو لیگ عربستان نمیتونه اینجوری بازی کنه،کریس با سن ۴۱ سالگی بازم داره میدرخشه بعد میان گشادباپه رو با اسطوره مقایسه میکنن…

باز خوبه والورده زود برگشت،حداقل مثل بعضیا نرفت دوچرخه سواری !

من در تاریخ رئال فده رو خیلی بیشتر از امباپه قبول دارم،امباپه تو تاریخ رئال هیچ جایی نداره

آخرین اخبار
09:36 رهبر جدید رختکن رئال مادرید مشخص شد؟ 07:29 قضاوت بازی رئال مادرید و ویارئال به چه کسی سپرده شد؟ 06:56 کاستیا و کسب یک امتیاز به زحمت 05:37 مارکا: هافبک جوان رئال مادرید در انتظار فرصت از جانب مورینیو 05:09 اتلتیکو بازگشت زودهنگام والورده را مسخره کرد 03:30 رسیدن مورینیو به زمان موعود؛ مشکلات تیم را حل خواهد کرد؟ 02:25 بحث رادیو مارکا:«امباپه نمی تواند ساز خودش را بزند» 01:28 طراحی راکت پدل اختصاصی برای زیدان! 00:30 کاردونا:«برای شکست دادن رئال باید جسور باشی» 23:31 «مورینیو و کارهای عقب افتاده» 22:31 مدیر مارکا:«هواداران از امباپه انتظار کریستیانو را داشتند اما این، آن آدم نیست» 21:28 گولر:«امیدوارم امسال جام ببریم» 20:26 مدافع چپ رئال مادرید پس از ماه ها پا به توپ شد 19:31 «مشکل رئال مادرید از امباپه نیست» 18:31 سایت ایتالیایی: علاقه رئال مادرید به هافبک ناپولی 17:31 انریکه ریکلمه بار دیگر در اطراف رئال مادرید فعال می‌شود؛ فضایی برای شنیدن صدای اعضای باشگاه 16:29 خبرنگار فرانسوی:«امباپه در لیورپول؟ احتمالش هست!» 15:33 حمایت جانانه مورینیو از امباپه:«چیزهایی که در موردش ساخته شده، مسخره است» 13:31 مشتری ترکیه ای برای براهیم دیاز 11:31 وینگر 16 ساله برزیلی در رادار رئال مادرید اینیگو پرز:«مقابل رئال مادرید میز محکمی روی میز خواهیم کوبید» واکنش هافبک تیم زنان رئال مادرید به تحقیر در ال کلاسیکو شرط کارواخال که انتقالش به ختافه را پیچیده کرده است «نگاه ها بیش از همیشه روی امباپه زوم شده» آس: مسیر مربیگری کروس در حال جدی تر شدن