فیرمینو:”حرفهای راموس احمقانه بود!”

نوشته شده توسط admin در 7 ژوئن 2018 - 01:52

مرجع خبری رئال مادرید : هجمه لیورپولی ها به راموس باعث شد تا کاپیتان رئال بگوید که کم مانده فیرمینو هم سرماخوردگی خود را تقصیر او بیاندازد.

فیرمینو که از این حرف عصبانی شده بود گفت :” ترجیح می دهم نظری ندهم. او قهرمان شده و می تواند هر حرفی بزند اما این حرف ها احمقانه بود.”

هکتور کوپر سرمربی مصر هم از راموس به خاطر این که گفته بود صلاح می توانسته تا پایان فینال چمپیوزنلیگ در زمین باشد انتقاد کرد:” من پزشک نیستم و نمی دانم راموس پزشکی بلد است یا نه!”

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
11 نظرات

برو گمشو با این قیافه تخمی ت

خودت احمقی

بیا برو تو کووووچه بابا

فوتبال کجا داری میری یه کسی که من تا حالا نمیشناختمش درباره بهترین الکاپیتانو تاریخ نظر میده وای چی بگم فوتبال کجا میری

وای اینم برای ما ادم شد وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای وای

واقعا باشگاه بزرگیه ریال این دستاوردها خیلی دشمن برا ریال تراشیده همه تیمای بزرگ اروپا از ریال زخم خوردن و دارن میسوزن.زنده باد رئال

با این مصاحبه ت دیگه تا اخر عمرت تو رئال بازی نمیکنی و رئالیا نمخوانت

داداش ارفاق بده. برزیلیِ ها

نه داداش رئالیا خیلی فراموش کارن
یه رونالدویی بود که این همه سال براشون گل زد ولی حالا میگن به درد نمیخوره
کل فصل میگفتن بیل باید فروخته شه با دوتا گل گفتن تقصیر رونالدو که بیل خوب بازی نمیکنه و نام کاربریشون رو گذاشتن بیل و گفتن ما رئالیه اصیلیم
تعریف کلمه اصیل هم فهمیدم
اصیل از اصالت میاد و اصالت یعنی شخصیت
باد بم پرچم بودن اصالت نیست

اقا صادق گل, قبول کن داری یکم جو میدی
کسی تو این سایت نگفت کریس ب درد رئال نمیخوره, تو دنیا هم کسی جرات نداره بزنه این حرفو,فقط از حرف هاش بعد از فینال چمپ و تهدید به رفتنش ناراحت بودیم

کسی هم نگفت بد بازی کردن بیل تقصیر کریسه, یه سریا فقط گفتن که به بیل هم احترام بزاریم
خودش هم دوس نداره مصدوم بشه به خدا!
جلو یووه بد بازی کرد, همه روز بد دارن, اون بازی هم ثانیه 76 گل خوردیم,روحیه همه خراب بود

یکم همکاری کنیم جو سایت اروم بشه
درگیریا زیاد شده اخیرا
اگه یکی بگه بالای چشم کریس ابروعه, بد برداشت میشه و یه سریا میگن به کریس توهین شد,بخاطر این شرایط و رفتن زیزوعه این چیزا, همه عصبین
یکم اروم تر باشیم و هوای همو داشته باشیم بهتره

رفیق من بخاطر امتحانات دانشگاه زیاد نمیاد تو سایت
ولی هر وقت اومدم دیدم دارن به کریس توهین میکنن
قبلنا که بیل یا ناواس هم توهین میشد مشکل داشتم
انتقاد اشکال نداره
و اینکه نگرانم با رونالدو مثل کاسساس رفتار بشه
اینکه هرکی میاد میگه من رئالیه اصیلم و برای اثباتش به رونالدو توهین میکنه خنده داره
چشم رفیق خرفت درسته من خودم سعی میکنم کامنت نزارم تا ایشالا جو بهتر شه

آخرین اخبار
11:38 بیلد: مدافع تیم ملی انگلیس در رادار رئال مادرید 09:36 واکنش دمبله به شایعه اختلاف با امباپه 07:30 هافبک آکادمی رئال مادرید مورد عفو قرار گرفت 05:29 مدیر آس: یوفا هرگز پرونده نگریرا را نبسته بود 04:43 تساوی ارزشمند زنان رئال مادرید در خانه منچسترسیتی 04:18 ویدئو؛ پنج گل و دو پاس گل کارلوس اسپی در تیم زیر 21 سال اسپانیا 03:23 شب خارق العاده کارلوس اسپی؛ پنج گل و دو پاس گل 02:37 مارکا: رائول آسنسیو و طلسم عجیب مصدومیت‌های مدافعان در رئال مادرید 01:39 بازگشت ترنت به دوران اوجش زیر نظر توخل 00:31 مورینیو و تست کردن چهار زوج خط هافبک مختلف در هشت بازی 00:00 عکس؛ پز دادن امباپه با افتخارات شخصی‌اش 23:31 واکنش بارسلونا به شکایت رئال مادرید به یوفا در مورد پرونده نگریرا 22:35 مورینیو و تکذیب نقل قولش در مورد رونالدو 22:06 پرز از شکایت لاپورتا فشاری شد و پرونده نگریرا را به دست یوفا رساند! 21:38 فران گارسیا: «مادریدیستا هستم؛ همیشه بوده‌ام و همیشه خواهم بود» 20:40 ماله کشی رفتار امباپه توسط سگ دست آموز پرز: پزشکان به او گفتند که استراحت کند! 20:16 سر زدن مورینیو به رائول آسنسیو/ خشم رائول از کادر پزشکی رئال مادرید! 19:32 سه رئالی در بازیهای ملی امشب 18:31 باز بودن درها به روی جدایی مدافع رئال مادرید در پایان فصل 17:25 عکس؛ رونمایی از توپ ویژه ال کلاسیکو 16:19 عمل جراحی رائول آسنسیو موفقیت آمیز بود 15:31 دروغین بودن مصدومیت امباپه لو رفت/ به جای ریکاوری در مادرید، با دوست دخترش به دیسکو رفت! 14:31 تمجید ویژه از پدیده هجده ساله رئال مادرید 13:31 هویسن از شوک جام جهانی تا تبدیل شدن به رهبر خط دفاع رئال کانیزارس:«خرید زوبیمندی برای رئال مادرید مثل نان شب واجب است»