مرجع خبری رئال مادرید : قرارداد رائول دی توماس با رئال مادرید تا 2023 تمدید شد. در سالهای اخیر رئال همیشه یک مهاجم جوان آکادمی در ترکیبش داشته است، از مایورال گرفته تا ماریانو، موراتا، خسه، سولدادو و …. سرنوشت آنها را مرور می کنیم.
مایورال : بتیس در به در دنبالش است. در 927 دقیقه هفت گل به ثمر رساند و میانگین هر 132 دقیقه یک گل را داشت در حالیک ه بنزما هر 239 دقیقه یک گل زد. او فقط 21 سال سن دارد و نیاز دارد تا بازی کند و به همین خاطر رفتنش دور از انتظار نیست.
ماریانو: در فصل دوازدهمین قهرمانی چمپیونزلیگ فقط 302 دقیقه بازی کرد که پنج گل زد و آمارش خوب بود. او در حال حاضر در لیون می درخشد و در این فصل در 45 بازی 21 گل زده است.
موراتا: گرانقیمت ترین فروش تاریخ رئال مادرید دو بار از رئال رفت. او در فصل 13-2012 به رئال امد و تا فصل دسیما در رئال ماند و چمپیونزلگی را برد. بعد دو فصل بع یووه رفت و در این تیم در 93 بازی 27 گل زد. دوباره به رئال برگشت و در 43 بازی 20 گل زد تا آن که در تابستان قبلی با 40 میلیون یورو به چلسی فروخته شد.
خسه رودریگز: بازیکن جوان رئال مادرید در روز 13 دسامبر 2011 اولین بازیش را در رئال در سن 18 سالگی داشت. مصدومیت روندش را متوقف کرد و نتوانست پیروز شود. بهترین فصلش 16-2015 بود که 38 بازی در رئال داشت و پنج گل زد. در پی اس جی موفق نبود و در حال حاضر قراردادش را با استوک سیتی فخس کرده است.



خسه خوب بود انصافا تا قبل مصدومیت بعد مصدومیت افت کرد موراتا ماریانو هم خوب بودن ماریانو نخواستن موراتا هم خودش خسته شد رفت اوضاع هم براش خوب پیش نرفت من بازی دی توماس دیدم خوب از پشت هیجده شوت می زنه امید وارم موفق باشه تو رال
واقعا یادشون بخیر خسه تو اون آمادگی توسال دسیما دقیقه2مقابل شالکه رباط صلیبی پاره کرد دیگه اون بازیکن سابق نشد رونالدو هم وقتی که پایت مصدومش کرد افت کرده بود به شخصه فکرنمیکنم دیگه مثل اولش بشه ولی خداروشکر با همه فرق داره