مرجع خبری رئال مادرید : کریستین کارمبو بازیکن فرانسوی اسبق رئال که اتفاقا به دعوت باشگاه به کیف رفت تا فینال چمپیونزلیگ را تماشا کند، در حرفهایی عجیب گفت :” دوست دارم بارسا برنده چمپیونزلیگ شود. به خاطر والورده چرا که خیلی خوب کار کرده است. تیم خیلی خوبی دارد. البته رئال هم می تواند قهرمان شود.رئال همیشه مدعی قهرمانی است. از پنج سال پیش تا کنون قهرمان اروپا بوده اند و تجربه فوق العاده ای دارند. به نظرم شانس زیادی دارند تا دوباره قهرمان شوند.”
بازیکن فرانسوی در ادامه بیان کرد:”بیل بدون رونالدو باید رهبر هجومی رئال مادرید باشد. او هر بار که بازی می کند رهبر تیم است. بنزمافصل های بیشتری در تیم بوده ، گلهای زیاید زده و در پستی بازی می کند که می تواند گل بزند. به نظرم هنوز رئال می تواند که یک فصل عالی را داشته باشد. بنزما بدون زیدان که حامی اصلی او درسالهای اخیر بوده باید تلاش کند تا همان بازیکنی بود که رئال به خاطر خریدنش از لیون به سراغش رفت.”
کارمبو در مورد کورتوا هم صحبت کرد:”بهترین بازیکن جام جهانی شد. لیاقت حضور در رئال را دارد و سعی می کند در همه بازیهایش این را نشان بدهد و تفاوت ایجاد کند. برای او آسان نبود اما قطعا همین طور است نیمکت نشینی ناواس؟ این هم بخشی از کار ماست. آسان نیست اما رقابت وجود دارد.”



عخ طرف چه خری بوده ما نمیدونستیم میشه یک رئالی برای بارسلونا ارزوی قهرمانی داشته باشه واقعا حیف نون
دلش سوخته براشون
شایدم تیکه انداخته با آرزوش.