مرجع خبری رئال مادرید : رئال مادرید می خواهد با بلند کردن وزنه، از بحران خارج شود. عملکرد خوب وینیسیوس (18 ساله) مقابل سوسیه داد و لگانس و البته زرق و برق ایجاد کردن در خرید براهیم دیاز 19 ساله باعث شده تا جو رسانه ای ایجاد شود. پرز با دید روشنی وارد صنعت فوتبال شد. او مدام می گفت:”فوتبال، تجارت قهرمان هاست” وقتی کاکا 20 ساله بود قید خریدنش با مبلغ 12 میلیون یورو را زد اما ترجیح داد شش اسل بعدش و در زمانی که توپ طلا را برده بود برای خرید او 60 میلیون بپردازد.شرایط بازار عوض شد و پرز نیز بر اساس همین ماجرا تغییر پیدا کرد.
پرز تصمیم گرفت که به سراغ کاکاهای جوان دنیای فوتبال برود. تفکرش خوب بود اما نتیجه اش فعلا خوب نبوده است. این استعدادهای فوق العاده به محافظتی نیاز دارند که فعلا رئال نمی تواند در اختیارشان قرار بدهد. زمانی که شرایط خوب نباشد، امیدهای بزرگ نظیر ایسکو و آسنسیو اولین قربانیان هستند.
حقیقت این است که این جوان ها می توانند در شرایط خاص بهبود یابند و پیشرفت کنند. در زمان های موفقیت این جوان ها راحت تر پیشرفت می کنند. اگر استعدادهای جوان در زمانی خریده می شدند که رونالدو گل می زد، مارسلو جذابیت ایجاد می کرد، مودریچ رهبری فوتبالی داشت و راموس رهبری روحی، هماهنگی در مسیر طبیعی پیش می رفت و فرصت هم به مرور نصیبشان می شد. در حالی که در حال حاضر شرایط به شکلی است که تیم به جوان ها به عنوان بازیکنانی نیاز دارد که باید روحیه از دست رفته تیم را برگردانند. حالا تیم ضعیف شده است و قدرت رهبری هم همین ط.ر اوضاع به شکلی است که جای یک اسطوره تمام عیار نظیر رونالدو به وضوح خالی است. این جای خالی شاید در ظاهر به نظر برسد فرصت خوبی را برای درخشش در اختیار جوان ها قرار بدهد ام ااندازه مشکل به حدی بزرگ است که در شرایط باشگاهی نظیر رئال به نظر نمی رسد که فرصت مناسب در اختیار جوان ها باشد.
خورخه والدانو – بازیکن، مربی و مدیر ورزشی اسبق رئال



پرز جان یه کاری بکن
ب شدت باهات موافقم والدانو
گل گفتی اسطوره . یکی این رو تو مخ پرز و طرفداراش و عصیلها بکنه