مرجع خبری رئال مادرید : رافا نادال تنیسور سرشناس اسپانیایی در مورد رئال مادرید گفت:” پس از یک سال مشکل حالا می بینم که رئال مادرید روی فرم آمده است. شروع فصل هم مشکل بود. من هوادار رئال مادرید هستم نه کارشناس فوتبال. به عنوان یک ورزشکار خیلی مشکل است که وقتی در دور بدی می افتی بتوانی شرایط رات عوض کنی. رئال مادرید فصل را با روند بدی نسبت به سال گذشته بازی کرد و بازیکنان نمی خواستند که با آزادی ذهنی نسبت به عملکردشان بازی کنند. اما رئال مادرید در حال حاضر دو ماه است که سطح خیلی خوبی دارد. از دیدن بازیهایشان لذت می برم. مصدومان زیادی داشته اند و حضور هازارد کلیدی است.”
وی در این باره که آیا دوست دارد که روزی در برنابئو تنیس بازی کند تا رکورد تماشاگر ار بشکند هم گفت :” زمان بندی خیلی مشکل است. زمان مناسب در تابستان است که در ان زمان خیلی ها در مادرید به مسافرت می روند. ما باید برای رولاند گاروس یا ویمبلدون هم آماده شویم.”
وی در مورد این که فدرر می تواند مسی تنیس باشد و او هم رونالدو، بیان کرد:”مقایسه امکان پذیر نیست. این دو ورزش کاملا متفاوت هستند و مشخصه های مسی را فدرر ندارد و مشخصه های رونالدو را هم من ندارم.”



زودتر خوب شو که خیلی بهت نیاز داریم…