مرجع خبری رئال مادرید : آنتونیو رودیگر مدافع میانی آلمانی چلسی هنوز برای تمدید به توافق نرسیده آن هم در حالی که تابستان بازیکن آزاد خواهد شد.
رودیگر در گفتگو با کریستین فالک در مورد آینده اش صحبت کرد و گفتم:” آینده ام؟ در چلسی شرایط خوبی دارم. به تمایل بایرن افتخار می کنم چرا که این نشان می دهد که خوب کار کرده ام.”
اسکای اسپورت گزارش داده است که قرارداد رودیگر با چلسی در تابستان 2022 به پایان می رسد. این بازیکن هنوز برای تمدید به توافق نرسیده است و رئال با دقت منتظر اوست. رئال مادرید مشکلات مالی زیادی دارد و خرید رایگان رودیگر می تواند یک اتفاق خوشایند باشد.



اصلأ مناسب نیس
واجب ترین خرید
زیدان
هرگز نمی توانم مربی پاریسن ژرمن شوم
سرمربی رئال مادرید می گوید به خاطر احساس عمیقی که به باشگاه زادگاهش مارسی دارد، قصد ندارد که هدایت پاریسن ژرمن را بر عهده بگیرد
این مربی ۴۴ ساله در یک برنامه رادیویی گفت: امروز اینجا هستم، در مادرید و اوقات خوشی را سپری می کنم. من هرگز برای آینده دور برنامه ریزی نمی کنم. نمی دانم فردا چه اتفاقی قرار است بیفتد و این چیز بدی نیست.
زمانیکه از «زیدان» درباره آینده مربیگری اش در مارسی پرسیده شد، وی گفت: نمی خواهم که بگویم غیرممکن است. مارسی چیزی افسانه ای است. زمانی که آنها در فرم خوبی هستند، تماشا کردنشان فوق العاده است. من اهل مارسی هستم، نمی توانم بی طرف باشم ولی همه ما می خواهیم که مارسی را دوباره در صدر ببینیم.
وی همچنین درباره احتمال پیوستنش به پاریسن ژرمن افزود: پاریسن ژرمن؟ غیرممکن است. من در مادرید هستم و اهل مارسی ام. این مسئله موضوع را پیچیده می کند.
مفت نه
با ۲۰ میل همین ژانویه بخرنش…بخوایم با ناچو ادامه بدیم این فصل بدون جام میمونیم
همین رودیگر یا یه مدافع درجه یک دیگه ای که تو بازار هستو بخرن شاید تونست سازمان دفاعی و بهنر کنه و این فصلو نجات بده
بله با این دفاع لیگ هم نمیگیریم
این باند چت مخ کیه ناموسا؟ چند ساله تو مرجعه زیر بیشتر پست ها هم هست اما یه کامنت ندیدم درست حسابی گذاشته باشه…
انگار همش حرفای یه آدم مجنون تو حالت هذیان گوییه…
گروه سرود هاشم
اون پدرول و پیاز که میبینی واسه پرض میمالن پول گیرشون میاد تو اینجا شعار زنده باد پرض میدی چی گیرت میاد؟ :lol: من که میدونم اینجا کی از کی خط میگیره
#پرض_چسخور_آوت :lol:
هم اکنون داخل ذهن هاشم اگزوز:
من هیئت مدیره تعیین میکنم
من تو دهن این پرض میزنم
#پرض_داره_مرض
اگزوزی بیچاره، ای سگ چارستاره، باز هم بگو نواره، نوار که پا نداره.
سم آخر شبی
ای هاشم شیرهکش، تو هم برو مراکش
#پرض_چسخور
توپ تانک فشفشه دیگر اثر ندارد
به هاشمم بگویید دیگر اگزوز ندارد :(
ای پـرض خــــــــائن آواره گردی
خط دفـــــــــــــاع را ویرانه کردی
کشتی اسطوره های مادرید
اللــــــــــهُ اکــــــــــــــــــــــــــبر
مرگ بر پرض [مرگ بر پرض]
مرگ بر پرض
مرگ بر پرض (خیلی با غیظ)
داری از دست میری
باند بعضی از کامنت هات بمب خنده هست
دهنت
سم سر صبحی.
اگه نیاد و تمدید کنه برنامه های پرض میریزه بهم چون چند ساله قشنگ به چس خوری عادت کرده
برای تیم رقابتی باید دست به جیب شی اگه میخوای تیمت تو کورسهای قهرمانی واسه جامهای معتبر باقی بمونه و بجنگه ن که بشینی دست بزنی زیره چونه دعا کنی بازیکنا ازاد شن و باشگاهاشون خر شن و باهاشون تمدید نکنن
اینجوری پیازم گیرت نمیاد چه برسه جام
با توجه به اینکه بایرن زوله و اوپامکانو رو داره بعیده رودیگر با این سطح بره بایرن؛ پاریس هم که به اندازه کافی مدافع داره پس اونجا هم نمی ره.
با این شرایط یا تمدید می کنه یا میاد رئالمادرید.
هرناندز هم هست
من موندم 19 تا لایک رو کیا بت دادن؟ ببین حاجی، سلطان سوله امسال از بایرن جدا میشه. یکی از مشتریان پروپاقرصش هم همین چلسیه.
امیدوارم از دستمون نپره