«در باب صحبت های ژاوی که پدری را بهترین بازیکن دنیا دانست»

نوشته شده توسط admin در 23 فوریه 2022 - 15:56

مرجع خبری رئال مادرید : ژاوی هرناندز در مورد هافبک تیمش پس از زدن یک گل گفت:”پدری بهترین بازییکن دنیاست.” حقیقت این است که بارسلونا سالهاست که در یک حقیقت مجازی زندگی می کند و در دهه ها اخیر این اتفاق برایشان تکراری شده است. بارسایی ها همیشه محصولات آکادمی خود را بهترین می دانند و البته تا همین چند وقت پیش دمبله را بهتر از امباپه می شناسند و هیچ بعید نیست که پدری را بهتر از هر دو فرانسوی بدانند. پس احتمالا به ادعای آنها اشتباه بزرگی است که رئال ستاره پی اس جی را بخرد به خصوص اگر به هالند اشاره نکنیم. بارسا که پدری را دارد، پس چه نیازی به کیلیان یا ارلینگ دارد؟

جدا از آن که ژآوی می خواهد به بازیکنی در حال شکل گیری ادامه بدهد، صحبت های آنها را می توان ایجاد یک امید واهی به هواداران به شمار آورد. به نظر می رسد که باشگاه کاتالان سعی می کند که محصولاتش را خیلی گران تر از سطح واقعیشان بفروشد چرا که وقتی بهترین ها را دارند پس چرا پانزده امتیاز تا رئال صدرنشین در لالیگا فاصله دارند و در لیگ اروپا آینده نامطئنی دارند؟ اما با این وجود می خواهند امید هواداران را بالا نگه دارند. نمی توان از این بابت از بارسا انتقاد کرد چرا که در فوتبال امیدبخشی مهم است.اما در نقطه مقابل این صحبت ها امید بیهوده ای را در مورد تیم و بازییکنانی ایجاد می کند که واقعیت ندارد. در حقیقت آنها حقیقت و توهم را به یک شکل می بینند چون به زعم خودشان نمایش باید ادامه داشته باشد!

سانتیاگو سیگرو – مارکا

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
20 نظرات

فقط اسمش بزرگ شده

دمش گرم خوب و منطقی قهوه ای کردشون
من اول فکر کردم مدیر سایت اینارو نوشته
چون شدتش زیاد بود

پدری مگه محصول بارسا و لاماسیاست؟!!!
۲۰۲۰ توی لاس پالماس بود پارسال خریدنش واسه بارسا…اگه اشتباه میکنم بگید؟

نگفته بهترین بازیکن دنیاست.
گفته بهترین بازیکن زیر 20 سال دنیاست.
که البته چرند گفته.

سانتیاگو سیگرو حامد مارکاعه

بعدم حرف دو تا آدم حسابی ترجمه کنید بذارید نه یکی که درکش از فوتبال اینقدره که میگه بارسا که پدری ( هافبک وسط ) داره دیگه چه نیازی به امباپه و هالند داره

پدری مثل فلینی برگی از درخت لردیه

جنسی که رمال قطری مصرف کرده رو اصغر کرکس هم گردن نمیگیره

اوه اوه یارو جه بد رید بهشون یه دقه فک کردم حامده

رمال میگه: پدری بهترینه
نویسنده این خبر:
“بارسا که پدری را دارد، پس چه نیازی به کیلیان یا ارلینگ دارد؟”
خیلی ظریف و زیبا مچ لاشورتا و رمال توسط سانتیاگو سیگرو گرفته شد

پدری گل زده؟؟
لالیگا گل رو به اسم اوبامیانگ ثبت گرد خــــــــــخـــــــــخـــــــ

بازی برگشت‌ با تمام فوق ستاره هاشون (به گفته عنوی . گرچه هیچ عنی هم نیستن به نظر ما) به درشون میزاریم.

اهای کثافت های غاری گمشید تو غارتون تو دکمه صیکثتیرتون رو با … نزدم.

بزار به حال خودشون باشن وقتی امباپه اومد تو الکلاسیکو تحقیر شدن اون موقع یادشون میاد

فکر کنم گفته بود بهترین استعداد دنیا البته

ژاوی هم کوپارمضون رو داد، هم سوپرکاپ رو، از زمان اومدنش غارسا ۱۵ امتیاز تو لیگ از دست داد (کومان هم تا قبل اخراجش ۱۵ امتیاز از دست داده بود)، هم از مرحله گروهی سی ال حذف شد و هم ممکنه لیگ اروپا حذف بشه، واسه همین با یه برد رد داده و نمیدونه چیکار کنه. البته غارسایی جماعت کلا متوهم و جوگیر هستن، بذارید دلشون به این چیزها خوش باشه. کی اینا رو قاطی فوتبال حساب میکنه، حتما جرشتگن و خیکه هم بهترین هستن.

فردا شب هم بازی برگشتش،ن با ناپولیه تو مارادونا آرنا 2022 شبکه ورزش هم پخش میکنه.تحقیر میشن دوباره

برگشتش،ن = برگشتشون.

:lol: :|

اتلتی رو بردن و جوگیر شدن، بازی بعدی مقابل اسپانیول با خوش شانسی تو ثانیه آخر مساوی گرفتن، الانم همینطوره، فردا سه چهارتایی میخورن، بعد میگن ما بازیکن نداشتیم و الجاوی سیکتیر به سمت قطر:))

آخرین اخبار
15:31 جریمه ناچیز برای بارسلونا به خاطر ال کلاسیکو: فقط 602 یورو! 14:34 خشم راسینگ از فروش بلیت های بازی با رئال مادرید در بازار سیاه! 13:34 تمجید ویژه تیری آنری از بلینگام 12:15 هافبک آرژانتینی در مسیر رئال مادرید؟ 10:45 نارضایتی مدیران رئال مادرید از سرمربی تیم بسکتبال با وجود عملکرد قابل قبول! 09:33 تمجید ستاره تیم ملی انگلیس از بلینگام 07:34 سکوت یک دقیقه ای پیش از تمرین رئال مادرید 06:05 تساوی تلخ زنان رئال مادرید مقابل بایرن مونیخ 05:32 «امباپه ناچار شد که به توپ نقره ای رضایت بدهد» 03:31 خبرنگار رادیو مارکا به رئالی ها:«جشن نگیرید، هنوز فصل تمام نشده» 02:36 مارکا: گولر بالاخره 90 دقیقه ای شد 01:31 آس: فرمول جدید بلینگام برای پست هافبک هجومی 01:22 توپ طلای رونالدو در ۲۰۰۸، بهترین در تاریخ شد 00:31 «امباپه، از شکست در توپ طلا تا بحران چینی ها» 23:31 رقابت بارسلونا با رئال مادرید برای جذب مدافع آلمانی 22:31 حسرت ادامه‌دار امباپه برای توپ طلا؛ ۹ دوره حضور در میان نامزدها، بدون کسب جایزه 21:29 اعتقاد رئالی ها: شش بازیکن از حریفان باید کارت قرمز می‌گرفتند! 21:00 کورتوا هم منتقد وزیر حمل و نقل اسپانیا شد 20:31 کروس:«همه انتظار شکست رئال مادرید در ال کلاسیکو را داشتند» 19:45 واکنش خبرنگار اسپانیایی به «اشتباه نگارشی» باورنکردنی به سود پرز! 19:15 کری‌خوانی کوکوریا و بائنا برای مبارزه بوکس؛ «لهش می‌کنم!» 18:46 بیانیه رسمی رئال مادرید در پی حادثه مرگبار قطار در اسپانیا 18:31 بازگشت قاتل دانمارکی تیم زنان رئال مادرید 17:33 «بازگشت امید به ترکیب رئال مادرید» چین عذرخواهی امباپه را نپذیرفت/ رئال مادرید هم بیانیه معذرت خواهی داد!