مرجع خبری رئال مادرید : مانو هرناندو بازیکن اسبق آکادمی رئال مادرید در حال حاضر راهی آموربیتا شده است. وی در مورد خاطراتش از رئال مادرید صحبت کرد.
حضور در اکادمی رئال مادرید :” ده سال در ان جا بودم. دوران بی نظیری بود. در رده جوانان و کاستیا بازی کردم و در این تیم ها همه چیز حرفه ای تر است. در تیم جوانان در تورنمنت های مختلفی حضور داری و حس مهمی داری. همه با هم رابطه خوبی داریم و خاطرات فوق العاده ای دارم. در تیم جوانان با هدایت گوتی همیشه با اشتیاق و خوشحالی به تمرینات می رفتم. از هر روز لذت می بردم. تیم فوق العاده ای داشتیم و تقریبا در همه بازیها برنده می شدیم. همه چیز فوق العاده بود.
فدریکو والورده :” از او خیلی شگفت زده می شدم هر چند که با ما فقط در چمپیونزلیگ جوانان بازی می کرد. وقتی بازی او را می دیدم با خودم می گفتم که “وای مامان، این پسر فوق العاده است.” شرایط خیلی خوبی داشت. یادم است که اسکار رودریگز هم بازیکن خوبی بود و با اعتماد به نفس بازی می کرد. تصور می کردم والورده به چنین بازیکنی شود؟ سخت است که متوجه شویم. از نظر ذهنی آمادگی اش را داشت و کیفیت بدنی فوق العاده ای داشت و مشخص بود که چه توانایی هایی دارد. کاپیتان رئال شود؟ به خودش بستگی دارد. این که بخواهد سالهای زیادی در تیم باشد یا نه. همه دوست داریم که بماند و به این معنی است که همه چیز در رئال خوب پیش رفته است. همه چیز برای حال و آینده را دارد.”
فران گارسیا:” یکی از حرفه ای ترین هم تیمی هایی بود که داشتم. از نظر رژیم غذایی و تمرین همه چیز عالی بود. او به خوبی ثابت می کند که هر تلاشی به نتیجه می رسد. همیشه بازیکن فوق العاده ی بود هر چند که شاید کمتر کسی تصور می کرد که به این سطح برسد. با این وجود با تمرین و رعایت رژمی غذایی به این شرایط رسید. بیرون زمین نیز سخت به تلاش ادامه می دهد و فوق العاده است. فکر می کنم که در رئال موفق خواهد شد. در رئال مادرید حضور دارد که یکی از بهترین تیم های دنیا در حال حاضر است. شرایط سختی دارد چون رقابت بالایی وجود دارد اما می دانیم که می تواند موفق شود و اگر فرصت داشته باشد، از ان استفاده خواهد کرد. او شخصیتی صمیمی دارد و بسیار متواضع است. وقتی با او صحبت می کنی، تصور می کنی که بهترین دوستت است. بسیار دقیق و کاردرست است و شخصیت خیلی خوبی دارد. چند بار در تابستان با هم به تعطیلات رفتیم. قبلا با هم خیلی رفیق بودیم. او حتی در تعطیلات هم مراقب تغذیه و تمریناتش بود. گاهی ما پیتزا می خوردیم و او فیله ماهی می خورد!”



امشب قراره پخش شه بازی؟
گی بخر
این حرفش واقعا درسته
ببینید شما واسه اینکه به موفقیت برسید باید قید یسری چیزا و تصمیمات و خوشی های لحظه ای و زودگذر رو بزنید
مثلا بدنسازی
همه از دور که نگاه میکنن فکر میکنن خیلی راحته و با مکمل و آمپول (تستسترون) این بدن های حرفه ای اینجوری شدن
ولی کافیه ۱ ماه این ورزشو شروع کنی اونوقت که میفهمی که رژیم غذایی چه بلایی سر روح و روانت میاره و چه رنج و مشقتی باید بکشی تا به اون فرم و بدن ایده آل برسی
البته تو سطح رئال باشی باید اینهارو رعایت کنی نمونه بارزش هازارد با اونهمه استعداد وحشتناک ناب فکر کرد رئال چلسی ه درصورتی تو رئال باید چن برابر تلاش کرد
امثال والورده یک دهم استعداد اشنایدر روبن هازارد کاسانو اوون هانتلار ….ندارن ولی صدبرابر اونها تلاش میکنن نونشو هم میخورن
بقول خدابیامرز بروسلی از اونهایی نترس که هزارتا فن بلدن یبار تمرین میکننن از اونایی بترس یه فن بلدن هزاربار تمرین
کاسانو ترپ شدم
به نظر من انقدر پیشرفت میکنه که دفاع چپ ثابت امسال و سال های آینده میشه، امیدوارم، خیلی بهش خوشبینم
فران خیلی بازیکن خوبیه… در خدمت به تیمه…