به جا مانده از بازی با بتیس: دو گل عالی و یک امتیاز عالی

نوشته شده توسط admin در 10 دسامبر 2023 - 00:38

مرجع خبری رئال مادرید : توماس رونکرو سردبیر آس در مورد بازی رئال مادرید و بتیس نوشت.

نیمه پر لیوان
می توانم درک کنم که رئالی ها، هواداران و بازیکنان همچنان ناراحت هستند که دو امتیاز پس از گل موشکی آیتور رویبال از دست رفت اما اگر دوئل بنیتو ویامارین را با ذره بین به صورت دقیق بررسی کنیم، باید بپذیریم که این امتیاز برای هر دو تیم عالی بود چرا که هر دو در لحظاتی شکست را به چشم می دیدند. ضربه سر ایسکو به تیرک باعث می شود که بتیسی ها بگویند که در آستانه یک پیروزی شیرین بوده اند اما در سه چهارم آغازین بازی، رئال مادرید تیم برتر میدان بود و مالک این شرایط بود و فقط به ضربه نهایی کم بود. البته پسر طلایی انگلیسی رئال مادرید نشان داد که  به گلزنی حتی بیشتر از مسواک زدن عادت کرده است اما بتیس با پلگرینی در این فصل حتی یک بازی را هم نباخته و بردن در ویامارین کار مشکلی است. به همین خاطر انچلوتی از نتیجه 1-1 رلاضی است. اگر قرار بود که یک بازی تا کریسمس با تساوی به اتمام برسد، همین بازی بود.

مودریچ و کروس
در رادیو این بحث را داشتیم که آیا تاریخ حضور همزمان این دو در کنار هم به انقضا رسیده است یا نه. مصدومیت های شوامنی و کاماوینگا باعث شده تا دوباره آرشیتکت آلمانی و نابغه کروات را کنار هم ببینیم. زمانی که آنچلوتی به دنبال انرژی و قوای بدنی بهتر بود، سبایوس و نیکو باز وارد زمین شدند اما کنترل بازی از دست رئال مادرید از دست رفت، تیم ایستاتر شد و خلاقیت هم کمتر شد. آنچلوتی در دربی متروپولیتانو به خاطر زوج کروس  – مودریچ در ترکیب اصلی طوری مورد انتقاد قرار گرفت که انگار گناهی مرتکب شده است. زمان نشان داد که گناه زمانی است که آنها از ترکیب خارج شوند. زمانی که مودریچ و کروس درون زمین بودند، رئال مادرید خیلی بهتر بازی کرد و این یک حقیقت غیرقابل انکار است : هیچ بازیکنی نمی تواند بهتر از آنها باشد و بازیکنی که بهتر از آنها باشد، هنوز زاده نشده است. هیچ کروس و مودریچ دیگر یدر دنیای فوتبال وجود ندارد. نیمکت رئال مادرید جوان و گرسنه است اما این که تصور کنیم که بدون آنها تیم به چیزهای بیشتری می رسد، صحت ندارد. در حال حاضر از نظر من باید قرارداد هر دویشان تا 2025 و بعد از آن تمدید شود. هر دو فوق العاده هستند.

یک هنرمند و یک قاتل
رودریگو، هنرمند بود که باز هم در سمت چپ و پست محبوبش درخشید. دقیقا نمی دانم چند دریبل زد و بارها آیتور روبیال را ازار داد که باید در نیمه اول رویش پنالتی گرفته می شد اما سوتو گرادو آن را دید. قاتل هم بلینگام بود. گلش توسط بلینگام آماده شد که صحنه فوق العاده ای بود. بازیکن مالاگایی پاسی فوتسالی داد و بازیکن انگلیسی یک کنترل عالی داشت و ضربه فوق العاده ای داشت. شانزده گل در هجده بازی. به کریستیانو نیاز داریم. برنده توپ طلای اینده، می درخشد.

انتقام ایسکو
بازیکن مالاگایی با ضربه سرش نزدیک بود که گل بزند اما ضربه اش به تیرک خورد اما هم تیمی او آیتور رویبال با یک ضربه مهارنشدنی دروازه را باز کرد. البته آلابا باید جایگیری بهتری انجام می داد و جلوی شوت را می گرفت. این تنها شوتی بود که لونین نمی توانست مهارش کند، بازیکنی که با شایستگی در ترکیب قرار گرفته و عملکردی مطمئن و شایسته را ارائه می دهد.

هواداران خوشبین
با وجود تساوی، رئال ها با صدرنشینی به تنهایی خوابیدند و منتظر بازی یکشنبه میان بارسا و ژیرونا هستند (من طرفدار ژیرونا هستم!) هرگز فراموش نمی کنیم که این بچه ها به ما چه شادی هایی داده اند.

 

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
2 نظرات

این رویبال مادرجنده سه فصله کلا یه گل زده

تیم جوانان رئال مادرید یا همون juvenil A با هدایت پائولو کسادا تونست حریفش مریدا رو با نتیجه پرگل۷_۰ در هم بکوبه که هایمه باراسو با دبل کردن شب درخشانی داشت
هوگو ده یانوس دقیقه ۴۷
یانییز دقیقه۵۳
هایمه باراسو دقیقه۶۶و ۸۰
پائولو یاگو دقیقه ۶۸
پل دوران دقیقه۷۸
موسونرو دقیقه۹۰
گلزنان juvenil A بودند و مربیشون پائولو کسادا شب خوبی رو داشت هایمه باراسو هم بهترین بازیکن بازی شد (حالا مادرید)

آخرین اخبار
20:24 مدیر آس: امباپه به دنبال جلب نظر رای دهندگان توپ طلا 19:32 مارکا: ناامید شدن آربلوا از جذب هافبک محبوبش در رئال مادرید 18:25 آخرین شرایط مصدومان رئال مادرید در تمرینات پیش از بازی با مالاگا 17:46 توضیحی درباره رده‌بندی جایزه «پسر طلایی»: دیومانده لزوماً دوم نخواهد شد! 16:32 بوتراگوئنو:«امیدوارم بین چهار تیم اول مرحله لیگ در اروپا باشیم» 15:31 بازیکن اسبق آرسنال:«مطرح شدن نام ما پیرامون وینیسیوس هم موفقیت است» 14:32 «امباپه در حالت جام جهانی» 13:31 سه رئالی سابق که دو سال پیش قهرمان اروپا شدند و حالا بدون تیم هستند 12:00 تیمی که به قربانی محبوب امباپه در لالیگا تبدیل شد 10:45 خشم سیاستمداران اسپانیا از رانتی که شهرداری به فلورنتینو پرز داد 09:36 دو بازیکن رئال مادرید که به مصاف تیم دوران نوجوانی می‌روند 08:31 «قرعه مهربان و تقابل مورینیو با دو تیم سابقش» 08:06 ویدئو؛ گل زیبای گونزالو گارسیا مقابل ویمبلدون 07:33 مورینیو به دنبال ادامه روند خوب در بازیهای خانگی 05:32 جواهر راسینگ از رئال مادرید دور شد؟ 04:15 عکس؛ دیومانده، کالافات و راک نیشن در خانه وینیسیوس! 03:40 رونمایی رودیگر از لقب دومفریس! 02:32 مارکا: مثلث هجومی رئال مادرید بالاخره راه افتاد 01:28 امباپه چند هت تریک تا کریستیانو فاصله دارد؟ 00:27 ارزیابی هشت حریف رئال مادرید در چمپیونزلیگ؛ فقط بازی در امارات سخت است 23:41 قرعه کشی مرحله اول چمپیونزلیگ؛ تقابل رئال مادرید با حریفی که 140 میلیون از پرز کند! 23:27 عکس؛ امضای قرارداد مدافع جدید رئال مادرید 22:34 مارکا: مورینیو به دنبال بهبود عملکرد دفاعی رئال مادرید 21:32 خبرنگار اسپانیایی:«رابطه بلینگام و امباپه بهتر شده» 21:08 آس: هافبک رم در رادار رئال مادرید