مرجع خبری رئال مادرید: سانچز مارتینز داور دربی مادرید عملکرد بحث برانگیزی داشت که اشتباهات او درست پس از اعتراض سیمئونه به تصمیم درستش در مورد مردود شدن گل ساویچ آغاز شد!

در شروع نیمه دوم گل ساویچ به درستی مردود شد چرا که سائول در آفساید بود و جلوی حرکت و دید لونین را گرفته بود. در واقع اگر این گل مردود نمی شد، تیم داوری مرتکب اشتباهی فاحش می شد اما داور ویدیویی تشخیص درستی داد. ایتورالده گونزالس کارشناس داوری در مورد این صحنه گفت :” نیازی نیست که صحنه را از طریق مانیتور ببینیم چرا که کمک داور، پرچم را بالا برد. اگر کمک داور در اولین صحنه پرچم نمی زد، سانچز مارتینز باید صحنه را خودش بازبینی می کرد و صحنه را در مانیتور می دید.”
پنج دقیقه پس از گل مردود، رئال مادرید معتقد بود که سائول روی لوکاس پنالتی کرده است. ایتورالده در این باره می گوید :” چیزی نبود. بازیکن اتلتیکو مادرید جلوی بازیکن رئال مادرید بود.” وی در مورد خطای ساویچ روی بلینگام نیز گفت :” این دصحنه را باید خود داور تشخیص می داد. سانچز مارتینز اعتقاد داشت که شدت برخورد برای پنالتی کافی نبوده است. اگر پنالتی می گرفت، ساویچ نمی توانست اعتراض کند چون برخورد انجام شد.”



یورنته که روی صحنه کرنر یه جوری بلینگهام رو گرفته بود انگار مسابقه کشتیه نه فوتبال. تبریک میگم به بارسایی ها و مخصوصا ژاوی که با حاشیه های که درست کردن تاثیر خودشونو روی داوری گذاشتن تا اینجوری به ضرر رئال بشه
واقعا جای خجالت داشت چطور این صحنه ها رو پنالتی نگرفتی ، وار کجا بود
مادرقهوه چجوری اینو پنالتی نگرف
وحشی تیکو و هندونه باریکلا وظیفتون انجام دادید… حالا برین با خیال راحت از ژیرونا و غار 4 تا 4 تا بخورین
پیشنهاد میکنم کونتون اول سیمان ببندین… بعد دزگیر بذارین… بعد جلوش حصار الکتریکی بکشین و برین به کون صورتی باربی گریزمن دخیل ببندین چون بد جور تو چمپ و کوپا توسط اینتر و بیلبائو پاره میشید