گروه سیتی به دنبال خرید مدافع جنجالی آکادمی رئال مادرید؛ اینده پیتر فدریکو هم مشخص نیست

نوشته شده توسط admin در 25 آوریل 2024 - 04:00

مرجع خبری رئال مادرید : رائول َآسنسیو مدافع کاستیا در این فصل با اتهاماتی جدی در مورد فساد اخلاقی مواجه شده است. در حقیقت او به ضبط فیلم غیرقانونی از یک دختر 16 ساله متهم است و پرونده حقوقی او همچنان باز است و به نظر می رسد که به همین دلیل است که مدیران رئال از فروش او استقبال می کنند.

در حقیقت گروه منچسترسیتی (باشگاه هایی نظیر ژیرونا، سیتی و …) برای خرید این بازیکن ابراز تمایل کرده است.اسپانیول و لوانته نیز در زمستان گذشته برای خرید آسنسیو دست به کار شده اند و حالا گروه سیتی به صورت جدی شرایط خرید او را دنبال می کند.  البته سلتاویگو که سال گذشته کارلوس دوتور را از کاستیا خرید، حالا به خرید آسنسیو نیز علاقمند است. این بازیکن 21 سال سن دارد. از سویی آلاوز نیز منتظر مشخص شدن آینده رافا مارین است و در صورتی که جدا شود، رافا به سراغش خواهد رفت. آسنسیو در این فصل 29 بازی در کاستیا داشته و در 86 درصد دقایق ممکن به میدان رفته است. او 2550 دقیقه داشته است.

از سویی تکلیف آینده پیتر فدریکو نیز مشخص است. این بازیکن قرضی از رئال مادرید به والنسیا رفته و بند خرید دو میلیونی در قراردادش وجود دارد.  ال چیرینگیتو گزارش داده که والنسیا هنوز تصمیم نگرفته که این بازیکن را فصل آینده  هم در اختیار داشته باشد یا او را به رئال برگرداند!

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
7 نظرات

رائول + آسنسیو = …

پیتر فدریکو بعد اون بازی رئال والنسیا از چشم هوادارا افتاد…بهتره بره جای دیگه..

بعد غارسایی ها میان شما نمیتونین بازیکن پرورش بدین

نگه داشتن محصولات آکادمی توی کاستیا خریته
امسال باید مارول کاریو نیکو پاز آسنسیو الوارو رودریگز رو قرضی بدیم بیرون
تا شکوفا بشن توی کاستیا به هیچ جا نمیرسن

واقعا مدریچ یه بازیکن خارق العاده اس وقتی توپ بهش میرسه پاس ساده نمیده یهو میبینی یه فضا یا موقعیت ایجاد میکنه و از هیچ موقعیت میسازه و تفاوت هارو رقم میزنه به نظرم فصل بعد کروس تا دیقه 60 بازی کنه 60 به بعد مدریچ بیاد.
اگه دقت کنید وقتی تو فضای بسته به مدریچ توپ میرسه به هر شکلی که شده توپ رو در میاره و پاس میده ینی به اوت نمیزنه و توپم از دست نمیده.
واقعا عاشق بازیتم اسطوره

دقیقاً
منم نگران دوران بعد مودریچ هستم
کاش یه جانشین بتونیم براش پیدا کنیم
متأسفانه خلاقیت خط هافبکمون کمه البته من مودریچ و کروس رو فاکتور گرفتم و بیلی رو هم جزو هافبک وسط ها حساب نکردم

بهت قول میدم تا چندین سال مثل لوکا نمیاد
وقتی هم بره میفهمیم چه الماسی رو از دست دادیم
امیدوارم تمدید بشه

آخرین اخبار
03:30 عکس؛ ادای احترام والنسیا به بازیکن فقید تنه ریف در مقابل رئال مادرید 02:31 بتیس به دنبال جذب دفاع راست اکادمی رئال مادرید 01:25 عکس؛ بازدید رییس جمهور هندوراس از سانتیاگو برنابئو 00:31 بازیکن انگلیسی که در آستانه پیوستن به رئال مادرید بود و حالا در والنسیا توپ می‌زند 23:31 «دیگر حتی آیفون وینیسیوس هم او را نمی شناسد!» 22:31 بازگشت باشکوه برناردو سیلوا؛ از نیمکت‌نشینی طولانی تا تبدیل شدن به مغز متفکر رئال مادرید 21:31 سقوط ازاد وینیسیوس؛ حالا دیگر نه دریبل می‌زند و نه گل! 20:59 لیست رئال مادرید مقابل والنسیا 20:31 اعتماد توخل به بازیکن نیمکت نشین رئال مادرید 20:00 نظر بیژن رابینسون در مورد شرایط وینیسیوس 19:27 امباپه، بهترین بازیکن لالیگا در ماه اکتبر 18:41 سفیر چین در اسپانیا: «برای حل اختلاف با رئال مادرید به زمان نیاز داریم» 18:00 غیبت وینیسیوس در تمرین به علت سفر به دبی/ پایان دوران محرومیت پس از بازی مستایا 17:22 مورینیو:«دوست دارم در بازی اتلتیکو و بارسلونا، هر دو شکست بخورند» 16:31 سرمربی والنسیا به دنبال سبک فوق دفاعی مقابل رئال مادرید 15:27 تغییر چهره سانتیاگو برنابئو برای میزبانی دوباره از NFL 14:34 دومفریس:«باید استراحت کنیم، بازیهای زیادی انجام می دهیم» 13:31 بحث داغ کارشناسان رادیو مارکا درباره وینیسیوس؛ «اگر نیمکت‌نشینی را نمی‌پذیرد، نمی‌تواند بازیکن رئال مادرید باشد» 12:22 ماستانتونو: «در رئال مادرید رفتار فوق‌العاده‌ای با من داشتند؛ بلینگام بازیکن محبوب من است» 10:45 عکس کارراس از گولر در جکوزی 09:36 حمایت بنزما از وینیسیوس در سخت ترین روزهایش 08:25 پیام احساسی برناردو سیلوا برای کریستیانو رونالدو 07:28 نظر آلبیول در مورد شروع فصل رئال مادرید 06:10 جدایی پسران کاسیاس از رئال مادرید «رئال مادرید بدون گولر، روح نداشت»