سفیر چین در اسپانیا: «برای حل اختلاف با رئال مادرید به زمان نیاز داریم»

نوشته شده توسط admin در 6 نوامبر 2026 - 15:11

مرجع خبری رئال مادرید: یائو جینگ، سفیر چین در اسپانیا، روز جمعه اعلام کرد که دولت این کشور برای رسیدگی به جنجال اظهارات کیلیان امباپه، با لالیگا، رئال مادرید و دیگر نهادها و سازمان‌های اسپانیایی در ارتباط است. با این حال، او تأکید کرد که مردم چین برای عبور از این اتفاق و پذیرش شرایط فعلی به زمان نیاز دارند.

سفیر چین پیش از شرکت در نشست Salamanca Forum در دانشگاه سالامانکا، در گفت‌وگو با خبرگزاری EFE، درباره مذاکرات احتمالی برای پایان دادن به بحرانی که همچنان باعث غیبت رئال مادرید از پخش تلویزیونی فوتبال اسپانیا در چین شده است، توضیح داد: «مذاکره‌ای در جریان نیست، اما ارتباطاتی بر پایه تفاهم متقابل وجود دارد.»

این اختلاف پس از آن آغاز شد که امباپه در اظهارنظری درباره تصاویر طنز اینترنتی گفت یکی از میم‌های مورد علاقه‌اش، تصویری است که چهره او را روی صورت یک «دیکتاتور چینی» قرار داده است. اگرچه مهاجم فرانسوی مستقیماً نامی از مائو تسه‌تونگ نبرد، تصویر مورد اشاره مربوط به رهبر سابق چین بود.

این اظهارات واکنش‌های گسترده‌ای در چین به دنبال داشت و به قطع برخی همکاری‌های تجاری منجر شد. همچنین شبکه تلویزیون دولتی چین (CCTV) هفته گذشته پخش مسابقات لالیگا را متوقف کرد.

پس از این اتفاق، رئال مادرید و امباپه عذرخواهی کردند. رسانه دولتی چین دریافت عذرخواهی باشگاه را تأیید کرد و سفیر چین در اسپانیا نیز روز پنجشنبه اعلام کرد که این پیام دریافت شده است. با وجود این، هنوز زمان مشخصی برای ازسرگیری پخش مسابقات اعلام نشده است.

یائو جینگ درباره تأثیر اظهارات امباپه گفت: «این اتفاق تأسف‌بار احساسات بسیاری از مردم چین را جریحه‌دار کرد و آن‌ها برای کنار آمدن با شرایط فعلی به زمان نیاز دارند.»

سفیر چین در عین حال ابراز امیدواری کرد که اختلاف پیش‌آمده در چارچوب تعاملات مبتنی بر احترام متقابل حل‌وفصل شود.

شیه تیانیو، وابسته سفارت چین در اسپانیا، که سفیر این کشور را در سفر به سالامانکا همراهی می‌کرد، نیز بر ضرورت گذشت زمان تأکید کرد.

او گفت: «هنوز به زمان نیاز داریم. مردم چین باید فرصت داشته باشند این اتفاق را هضم کنند. موضوع آسانی برای مردم چین نیست، به‌ویژه اینکه رئال مادرید باشگاهی است که در این کشور هواداران بسیار زیادی داشته و همواره مورد علاقه مردم بوده است.»

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
2 نظرات

چقدر شبیه جکی جانه

خفه شو حرو.م زاده ی دیکتاتور

ک.یرم تو هرچی دیکتاتوره

آخرین اخبار
19:27 امباپه، بهترین بازیکن لالیگا در ماه اکتبر 18:41 سفیر چین در اسپانیا: «برای حل اختلاف با رئال مادرید به زمان نیاز داریم» 18:00 غیبت وینیسیوس در تمرین به علت سفر به دبی/ پایان دوران محرومیت پس از بازی مستایا 17:22 مورینیو:«دوست دارم در بازی اتلتیکو و بارسلونا، هر دو شکست بخورند» 16:31 سرمربی والنسیا به دنبال سبک فوق دفاعی مقابل رئال مادرید 15:27 تغییر چهره سانتیاگو برنابئو برای میزبانی دوباره از NFL 14:34 دومفریس:«باید استراحت کنیم، بازیهای زیادی انجام می دهیم» 13:31 بحث داغ کارشناسان رادیو مارکا درباره وینیسیوس؛ «اگر نیمکت‌نشینی را نمی‌پذیرد، نمی‌تواند بازیکن رئال مادرید باشد» 12:22 ماستانتونو: «در رئال مادرید رفتار فوق‌العاده‌ای با من داشتند؛ بلینگام بازیکن محبوب من است» 10:45 عکس کارراس از گولر در جکوزی 09:36 حمایت بنزما از وینیسیوس در سخت ترین روزهایش 08:25 پیام احساسی برناردو سیلوا برای کریستیانو رونالدو 07:28 نظر آلبیول در مورد شروع فصل رئال مادرید 06:10 جدایی پسران کاسیاس از رئال مادرید 03:30 «رئال مادرید بدون گولر، روح نداشت» 02:31 آآک فروریخت، دو طلسم دیگر باقی ماندند 01:25 آمار می گوید: افزایش میانگین گلزنی رئال مادرید از زمان بازی با رم 00:34 موج تمجیدها از عملکرد بلینگام در آتن 23:31 «از روحیه خوانیتو تا روحیه رم» 22:31 گزارش تصویری؛ آآک 2-3 رئال مادرید 22:00 پیراهن امباپه در آتن به چه کسی رسید؟ 21:31 انتقاد تند کارشناسان رادیو مارکا از وینیسیوس؛ «به مشکل ورزشی رئال مادرید تبدیل شده» 21:00 اینفوگرافی؛ خلاصه عملکرد کاماوینگا، وینیسیوس و امباپه مقابل آاک 20:32 مشکلات اصلی ترکیب رئال مادرید به گفته خبرنگار اسپانیایی 19:52 نقشه القراری برای سوء استفاده از نام رافا نادال و به حراج گذاشتن رئال مادرید