شکسته شدن رکورد کاسیاس توسط بلینگام

نوشته شده توسط admin در 2 ژوئن 2024 - 13:45

مرجع خبری رئال مادرید : جود بلینگام ستاره انگلیسی رئال مادرید در بازی با دورتموند به رکورد 32 حضور به عنوان یار فیکس در جام باشگاه های اروپا رسید.

بلینگام بدین ترتیب رکورد تعداد بازیهای کاسیاس قبل از 21 سالگی در جام باشگاه های اروپا را شکست. کاسیاس قبل از 21 سالگی به 31 بازی در این تورنمنت رسیده بود. بلنیگام در چمپیونزلیگ ده گل و 9 پاس گل داشته است.

جود با 20 سال و 338 روز سن به سومین بازیکن جوان تاریخ رئال در فینال چمپیونزلیگ تبدیل شد که کاسیاس با 19 سال و 4 روز در سال 2000 و رائول با 20 سال و 327 روز در سال 1998 در سنی کمتر از او به این رکورد رسیدند.

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
9 نظرات

جود فقط ۲۰ سالشه و اینکارا رو میکنه کاما ۲۱ وینی و رودریگو ۲۳ فده ۲۵ امباپه ۲۵ فقط خط دفاعی رو یکم جوون کنیم ده سال جوابن

امباپه ۲۳ سالشه

حاجی رومانو
برا کیلین هیر وی گو زد

این رومانو سال قبل و دو سال قبل هم برای امباپه هیر وی گو زده بود

قهرمانی ۱۵ م رو به همه رئالیهای عزیز بخصوص حامد و تیم خوبش تبریک میگم.
حالا بریم برای ۱۶می
هالا مادرید

به نظرم بیلی به درد هافبک هجومی نمی خوره و باید بیاد هافبک وسط چرا سنگین بازی می کنه و سرعتش پایینه

ولی دوندگی خیلی(منظورم اینه نفسش زیاده) بالایی داره که برای هافبک وسط عالیه

مصدومه
قبل بازی هم بدتر شد ولی باز هم کم نذاشت
مثل اول فصل مخصوصا بخاطر کتفش نمیتونه مانور بده

کتفش درست شه بهتر برا رقیبا تقه میزنه)))

آخرین اخبار
06:35 مشخص شدن زمان هدیه دادن پیراهن توسط پرز به اعضای رئال مادرید 05:33 سرمربی مالاگا:«اگر مقابل رئال به دنبال مساوی باشیم، هشت گل می خوریم!» 03:30 آس: خط دفاعی رئال مادرید در مسیر پیدا کردن سر و شکل خاص خودش 02:32 وینیسیوس در نزدیکی یکی از رکوردهای کریستیانو رونالدو 01:31 گلی که تقدیم به مادربزرگ فقید ستاره زنان رئال مادرید شد 00:29 واکنش لایپزیش به تقابل با مهاجم رئال مادرید 23:32 رکورد ویژه آردا گولر؛ خطرناک ترین بازیکن اروپا در یک سال اخیر 22:32 حس و حال جدید هویسن؛ در مسیر پاک کردن اولین فصلش در رئال مادرید 21:45 سه گزینه جانشینی کورتوا در آینده 21:00 حریفان رئال مادرید در مرحله اول چمپیونزلیگ سخت‌تر از بارسلونا و اتلتیکو 20:24 مدیر آس: امباپه به دنبال جلب نظر رای دهندگان توپ طلا 19:32 مارکا: ناامید شدن آربلوا از جذب هافبک محبوبش در رئال مادرید 18:25 آخرین شرایط مصدومان رئال مادرید در تمرینات پیش از بازی با مالاگا 17:46 توضیحی درباره رده‌بندی جایزه «پسر طلایی»: دیومانده لزوماً دوم نخواهد شد! 16:32 بوتراگوئنو:«امیدوارم بین چهار تیم اول مرحله لیگ در اروپا باشیم» 15:31 بازیکن اسبق آرسنال:«مطرح شدن نام ما پیرامون وینیسیوس هم موفقیت است» 14:32 «امباپه در حالت جام جهانی» 13:31 سه رئالی سابق که دو سال پیش قهرمان اروپا شدند و حالا بدون تیم هستند 12:00 تیمی که به قربانی محبوب امباپه در لالیگا تبدیل شد 10:45 خشم سیاستمداران اسپانیا از رانتی که شهرداری به فلورنتینو پرز داد 09:36 دو بازیکن رئال مادرید که به مصاف تیم دوران نوجوانی می‌روند 08:31 «قرعه مهربان و تقابل مورینیو با دو تیم سابقش» ویدئو؛ گل زیبای گونزالو گارسیا مقابل ویمبلدون مورینیو به دنبال ادامه روند خوب در بازیهای خانگی جواهر راسینگ از رئال مادرید دور شد؟