مرجع خبری رئال مادرید : تمرینات بازیکنان رئال مادرید با ماسک همیشه خبر ساز است و حالا آنتونیو پینتوس بدنساز رئال در این باره صحبت کرد.
وی اظهار داشت :” این آزمایش ها به من این فرصت را می دهد تا شرایط هر بازیکن را به صورت فردی ارزیابی کنم. تکرار این آزمایش در ماه مارس برای ما مهم است چرا که به ما اجازه خواهد داد تا بفهمیم که باید به کار هوازی ادامه بدهیم یا کار هوازی را رها کنیم و فقط روی تمرینات سرعتی و شتابی تمرکز کنیم. این اتفاق وقتی رخ می دهد که تیم در فرم خوبی باشد و این اتفاق در فصل گذشته رخ داد وئ این روش، موفقیت آمیز بود.”



پینتوس: ناله کنید
دهنشونو سرویس کن پینتوس
انقد سخت گرفت که از چهاربازیکنی که با تیم اصلی تمرین میکردن یه تاشون رباط داد این کچل هنوز نمیدونه بازیکن کاستیا با 16 سال سن تحمل تمرین در حد تیم اصلی رو نداره..
سه تا از چهار بازیکن رباط دادن هیچکس نمیونه بگه اتفاق بود یکی اتفاق هست دوتا حادثه و سه تا یعنی یه مشکل وجود داشته
کانال یوتیوب به زودی میترکه کریستیانو رسماً کانال خود را ساخت امروز
امیدوارم پینتوس جان اینا رو از شدت تمرین نابود نکنی ولی بازم بهت ایمان داریم
کریستیانو رسماً امروز کانال یوتیوب خود را راه انداخت برین سابسکرایب کنید
ژنرال کارت درسته
فقط رحم کن یهو از یجاشون نزنه بیرون