مودریچ:«دسیما به یادماندنی ترین لحظه ام در رئال مادرید بود»

نوشته شده توسط admin در 11 جولای 2025 - 05:05

مرجع خبری رئال مادرید : لوکا مودریچ در دیدار برابر پاری سن ژرمن آخرین بازی خود را با پیراهن رئال مادرید انجام داد؛ دیداری که او امیدوار بود با پیروزی و صعود به فینال جام جهانی باشگاه‌ها به پایان برسد، اما با وجود این ناکامی، هیچ چیز نمی‌تواند عظمت دوران حضور او در رئال مادرید را کم‌رنگ کند. ستاره کروات پس از این بازی، از طریق رسانه‌های رسمی باشگاه، پیام قدردانی خود را خطاب به باشگاه، رئیس فلورنتینو پرز و هواداران منتشر کرد.

پیام به فلورنتینو پرز:
«رئیس برای من بسیار مهم بود، نخست به این خاطر که من را به اینجا آورد. از همان لحظه‌ی ورودم همیشه به من لطف خاصی داشت، همیشه با من رفتار بسیار خوبی داشت. حالا می‌توانم بگویم: با من متفاوت رفتار می‌کرد، محبت ویژه‌ای نسبت به من داشت. و فکر می‌کنم این را در آخرین بازی‌ام هم نشان داد، چون من هرگز رئیس را در حال گریه ندیده بودم.»

پایانی بر یک دوران فراموش‌نشدنی با پیراهن سفید:
«گفتنش سخت است، اما احساسی ترکیبی دارم. یک دوره فراموش‌نشدنی، باشکوه و سراسر موفقیت به پایان رسیده است. آنچه در این سال‌ها تجربه کردم، مایه خوشحالی است. یادآوری تمام آنچه در اینجا به دست آوردم، باعث شادی‌ام می‌شود، حتی اگر حالا تمام شده باشد. در رئال مادرید، به‌عنوان بازیکن و انسان رشد کردم. رئال مادرید از نظر فوتبالی همه‌چیز را به من داده است و برای همین تا پایان عمرم قدردان این باشگاه خواهم بود. من همیشه یک مادریدی خواهم ماند.»

به‌یادماندنی‌ترین لحظه:
«انتخاب یک لحظه از میان این‌همه لحظه‌ی زیبایی که در اینجا تجربه کردم سخت است، اما همیشه از دهمین قهرمانی در لیگ قهرمانان (لا دسیما) یاد می‌کنم و می‌خواهم آن را به خاطر بسپارم، چون می‌توان گفت همه‌چیز از آنجا آغاز شد. از همان‌جا بود که سلطه ۱۲ یا ۱۳ ساله‌ی ما شروع شد؛ دورانی خارق‌العاده که در آن ۶ قهرمانی در لیگ قهرمانان طی ۱۰ سال کسب کردیم. همیشه لا دسیما را به زبان می‌آورم چون آن قهرمانی، و شیوه‌ای که آن را به دست آوردیم، به‌خوبی تعریف می‌کند که رئال مادرید یعنی چه.»

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
5 نظرات

برای ماهم دسیما بهترین جام بود چون شروع یک عصر تازه برای قدرتمنلیی رئال در اروپا و جهان بود
دوستت داریم اسطوره به یاد ماندنی
برای ما در ردیف بزرگان و اساطیر رئال جاودان خواهی ماند

عمر ما هم گذشت و رفت ،تک به تک بازیکن هایی که یه روزهایی آرزو می کردیم بیان رئال اومدن ،بازی کردن و رفتن ، واقعا ستون تیم بودی در کنار مودریچ و کاسمیرو حیف که دیگه چنین بازیکنانی پیدا نمیشن هم از لحاظ تعصب به پیراهن تیم هم از لحاظ ثبات ورزشی و اخلاقی ،الانم داریم به قول بعضیا چهار تفنگ دار دریغ از ذره ای تعصب انگار هم تفنگ شون قلابیه هم خودشون خایه ندارن ، بعدم بنظرم یکی از دلایلی که این چهار نفر جلو خودشونو گم کردن اینه ک از خانواده های فقیر و مهاجری بودن که به اینهمه موفقیت رسیدن براشون زیادیه نمی دونن چکار کنن مخصوصا اینکه دوتاشونم برزیلی هستن ،
در آخر اینکه مودریچ عزیز چه شب هایی که با موهایی قشنگت برامون نساختی ،اون وسط خدایی می کردی الان ما باید آرزومون این باشه ک با هر پولی بتونیم ویتینیا رو بگیریم ولی اون موقع ها تو رو داشتیم که محشر بودی و یادم نمیاد کسی در طول اینهمه سال غیر از سال اول ازت انتقاد کرده باشه اونم بخاطر این بود ک ترافیک خط هافبک خیلی زیاد بود نتونستی خودتو نشون بدی

Madrid without legends and superstars seems Atletico

Madrid is madrid forever! even without legends and superstars

لوکیتا برای همیشه در قلب هواداران رئال مادرید هستی

آخرین اخبار
06:35 مشخص شدن زمان هدیه دادن پیراهن توسط پرز به اعضای رئال مادرید 05:33 سرمربی مالاگا:«اگر مقابل رئال به دنبال مساوی باشیم، هشت گل می خوریم!» 03:30 آس: خط دفاعی رئال مادرید در مسیر پیدا کردن سر و شکل خاص خودش 02:32 وینیسیوس در نزدیکی یکی از رکوردهای کریستیانو رونالدو 01:31 گلی که تقدیم به مادربزرگ فقید ستاره زنان رئال مادرید شد 00:29 واکنش لایپزیش به تقابل با مهاجم رئال مادرید 23:32 رکورد ویژه آردا گولر؛ خطرناک ترین بازیکن اروپا در یک سال اخیر 22:32 حس و حال جدید هویسن؛ در مسیر پاک کردن اولین فصلش در رئال مادرید 21:45 سه گزینه جانشینی کورتوا در آینده 21:00 حریفان رئال مادرید در مرحله اول چمپیونزلیگ سخت‌تر از بارسلونا و اتلتیکو 20:24 مدیر آس: امباپه به دنبال جلب نظر رای دهندگان توپ طلا 19:32 مارکا: ناامید شدن آربلوا از جذب هافبک محبوبش در رئال مادرید 18:25 آخرین شرایط مصدومان رئال مادرید در تمرینات پیش از بازی با مالاگا 17:46 توضیحی درباره رده‌بندی جایزه «پسر طلایی»: دیومانده لزوماً دوم نخواهد شد! 16:32 بوتراگوئنو:«امیدوارم بین چهار تیم اول مرحله لیگ در اروپا باشیم» 15:31 بازیکن اسبق آرسنال:«مطرح شدن نام ما پیرامون وینیسیوس هم موفقیت است» 14:32 «امباپه در حالت جام جهانی» 13:31 سه رئالی سابق که دو سال پیش قهرمان اروپا شدند و حالا بدون تیم هستند 12:00 تیمی که به قربانی محبوب امباپه در لالیگا تبدیل شد 10:45 خشم سیاستمداران اسپانیا از رانتی که شهرداری به فلورنتینو پرز داد 09:36 دو بازیکن رئال مادرید که به مصاف تیم دوران نوجوانی می‌روند 08:31 «قرعه مهربان و تقابل مورینیو با دو تیم سابقش» 08:06 ویدئو؛ گل زیبای گونزالو گارسیا مقابل ویمبلدون مورینیو به دنبال ادامه روند خوب در بازیهای خانگی جواهر راسینگ از رئال مادرید دور شد؟