هفده فصل متوالی بدون شکست در شروع لالیگا؛ امباپه، رکورد دار گل با پنالتی در لالیگا!

نوشته شده توسط admin در 20 آگوست 2025 - 02:26

مرجع خبری رئال مادرید : رئال مادرید در شروع لالیگای ۲۰۲۵ با پیروزی یک بر صفر برابر اوساسونا کار خود را آغاز کرد؛ بردی که تنها با یک گل از روی نقطه پنالتی به دست آمد. این نخستین‌بار در تاریخ باشگاه است که مادرید فصل لیگ را با چنین نتیجه‌ای و با یک گل از روی نقطه پنالتی آغاز می‌کند. پیش از این، در تاریخ لالیگا تنها چند تیم دیگر چنین شروعی داشته‌اند: رئال سوسیداد در سال ۱۹۹۰، لوانته در ۲۰۱۷ و والنسیا در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲. حالا نام رئال مادرید با گل کیلیان امباپه نیز در این فهرست ثبت شد.

این پیروزی همچنین یک رکورد تاریخی دیگر برای رئال به همراه داشت: مادریدی‌ها اکنون تنها تیم تاریخ لالیگا هستند که در ۱۷ فصل متوالی نخستین دیدار فصل خود را بدون شکست پشت سر گذاشته‌اند. رکوردی که از سال ۲۰۰۹ آغاز شد و همچنان ادامه دارد. پیش‌تر، رکورد این باشگاه ۱۶ فصل متوالی (۱۹۶۱ تا ۱۹۷۶) بود. بارسلونا هرگز بیش از ۱۳ فصل چنین روندی نداشته و اتلتیکو مادرید با ۱۵ فصل در رده بعدی قرار دارد. آخرین بار که رئال در آغاز لیگ شکست خورد، سال ۲۰۰۸ در ریازور مقابل دپورتیوو بود.

نکته جالب دیگر این است که رئال از سال ۱۹۹۲ تاکنون، هرگز نخستین گل خود در فصل جدید لالیگا را از روی نقطه پنالتی به ثمر نرسانده بود. آن گل را میچل در ال‌کلاسیکوی نیوکمپ وارد دروازه بارسلونا کرده بود. حالا بعد از ۳۳ سال، امباپه بار دیگر این اتفاق را رقم زد. در این میان، او تنها دومین فرانسوی است که گل نخست فصل رئال را ثبت می‌کند؛ پیش از او فقط کریم بنزما این افتخار را داشت (در سال‌های ۲۰۱۳، ۲۰۱۴، ۲۰۱۹ و ۲۰۲۱).

گل امباپه برابر اوساسونا همچنین یک طلسم ۱۴ ساله را شکست. آخرین بار که رئال با پنالتی دروازه این تیم را باز کرده بود، به نوامبر ۲۰۱۱ و گل کریستیانو رونالدو بازمی‌گشت. از آن زمان به بعد، رئالی‌ها چهار پنالتی پیاپی مقابل اوساسونا را از دست داده بودند (سه بار بنزما و یک بار خوسلو). کیلیان امباپه نیز به رکورد شخصی مهمی رسید. او از ابتدای فصل گذشته تاکنون ۸ بار در لالیگا از روی نقطه پنالتی گل زده است. در این مدت هیچ بازیکنی بیشتر از او گل پنالتی به ثمر نرسانده و تنها آنتِه بودیمیر هم‌سطح او قرار دارد.

عملکرد تیم ژابی آلونسو نیز تحسین‌برانگیز بود. در نخستین بازی‌اش روی نیمکت رئال، تیم او تنها دو شوت به سمت دروازه دریافت کرد؛ آماری که در ۲۰ سال گذشته هیچ مربی تازه‌کار رئال در لالیگا به آن نرسیده بود. نشانه‌ای روشن از سلطه تاکتیکی.

از نظر تعداد پنالتی‌ها هم رئال در سال‌های اخیر دست‌نیافتنی بوده است. از فصل ۲۰۱۷-۲۰۱۶ تاکنون، این تیم با ۸۵ پنالتی گرفته، در صدر لالیگا قرار دارد. بعد از آن، والنسیا و ویارئال با ۷۰ پنالتی، بیلبائو با ۶۴ و رئال سوسیداد با ۶۲ قرار گرفته‌اند.

در نهایت، تیمی که ژابی آلونسو برابر اوساسونا به میدان فرستاد، از نظر میانگین سنی سومین تیم جوان تاریخ رئال در بازی افتتاحیه لیگ از فصل ۲۰۰۵/۰۶ به بعد بود: ۲۵ سال و ۲۱۳ روز. جوان‌تر از این، تنها تیم‌های ژوزه مورینیو در سال ۲۰۱۰ (۲۵ سال و ۱۸۱ روز) و مانوئل پیگرینی در سال ۲۰۰۹ (۲۵ سال و ۲۰۱ روز) بودند. نشانه‌ای از طراوت و شروع نسلی تازه در مادرید.

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
8 نظرات

وقتی خط حمله تیمت وینی و امباپه (پارسال رودریگو)!باشن مشخصه باید پنالتی های زیادی برای تیمت ب دست بیاد این اصلا عجیب نیست

به امید قهرمانی لیگ 26- 2025 بدون شکست.بسیار سخته ولی با تلاش فراوان و دوندگی و پرس و ترکیب چر خشی شدنی هست. به امید اون روز

رئال قبلا بدون شکست قهرمان لیگ شده ، ۲ سال پیش فقط با یک شکست قهرمان شدیم

بدون شکست نیست دیگه. همون اِل‌چو چول کار رو خراب کرد.

یادش بخیر یکی اینجا ب من میگفت چرا راجب دستمزد دینی دروغ میگی وینی سالی 15 تا خالص میخواد ..
همون موقع بهش گفتم 60 تا ناخالص میخواد..
البته ایجا پره از این ادمایی ک از رو شکم حرف مفت میزنن
….
..
وینیسیوس در حال حاضر سالانه حدود ۱۷ میلیون یورو (۱۴.۷ میلیون پوند / ۱۹.۷ میلیون دلار) خالص دریافت می‌کند؛ رقمی که شامل بندهای پاداش هم می‌شود (مثلاً بعد از بردن جایزه The Best فیفا در فصل گذشته فعال شد). باشگاه پیشنهادی در حدود ۲۰ میلیون یورو خالص سالانه ارائه داد، اما این پیشنهاد از سوی نمایندگان بازیکن پذیرفته نشد. در مقابل، مدیران رئال از آن‌ها خواستند رقم مدنظر خود را اعلام کنند.

نمایندگان وینیسیوس خواستار قراردادی تاریخی شدند؛ در حد بالاترین رقم تاریخ باشگاه که قبلاً به کریستیانو رونالدو پرداخت شده بود. بسته پیشنهادی آن‌ها حدود ۳۰ میلیون یورو خالص در سال را شامل می‌شد: ترکیبی از دستمزد پایه، پاداش‌های عملکرد و حتی یک «پاداش تمدید قرارداد» که برای رئال مادرید سابقه نداشت

دستمزد رودریگو سالی 12 تا ناخالص هست
وینی سالی 60 ناخالص میخواد..
حالا کیفت و حاشیه و تاکتیک پذیری .. بکنار
ژابی خدا نیست ک اشتباه نکنه الانم داره اشتباه میکنه ک فشار گذاشته رو رودیگو تا مجبور بشه بره

کم کم دارم مطمئن میشم وینی کصکش هدفش جدایی رایگان از رئاله. این فصل که دیگه تموم شد فصل بعد هم که سال آخر قراردادشه و قطعا قیمت فروشش خیلی کمتر از الان میشه. موندم پرز که با خیلی ها از جمله کریس و راموس و اوزیل و دیماریا و… کنار نیومد و بیرونشون کرد چرا اینو نگه داشت. باید همین تابستون ردش میکردن

بخدا ب مرغ پخته بگی بازیکنی ک حتی یک مشتری تو دنیا نداره دستمزد تاریخ شکن کل اروپا رو میخواد پا میشه برات بندری میرقصه

آخرین اخبار
00:31 «برد حماسی مقابل رم نباید ایرادهای تیم را پنهان کند» 23:31 مارکا: امیدواری اندریک به پیدا کردن جایگاهش در ترکیب پس از درخشش مقابل رم 22:26 بحث رادیو مارکا:«غیبت وینیسیوس می تواند به مورینیو کمک کند» 21:30 پیشنهاد شدن سانتیاگو برنابئو برای میزبانی راگبی! 20:27 آلوارو بنیتو:«مشکلات رئال را همه می‌بینند جز بازیکنان و مورینیو/ به تصمیم‌های افراطی نیاز است» 20:00 تغییر مهم رئال مادرید در فصل جدید: بهره بردن از ضربات ایستگاهی 19:32 کمیته استیناف محرومیت چهار جلسه‌ای وینیسیوس را تأیید کرد؛ رئال پرونده را به TAD می‌برد 18:45 رادیو مارکا:«رفتار مورینیو در آغاز دوره دومش خوب بود اما به اصل خودش برگشت» 18:24 مدیر آس: تمدید قرارداد بلینگام تا 2031 17:31 خشم بازیکن اسبق رئال مادرید از میزان محرومیت وینیسیوس 16:43 پارتی گرفتن وینیسیوس و دو رئالی بعد از بازی با ویارئال تا پنج صبح! 16:21 خبرنگار رادیو مارکا: احتمال تغییر داور ال کلاسیکو به خاطر اعتراض‌های مورینیو 15:31 تباس دوباره به رئال مادرید حمله کرد: «شبکه رئال مادرید از تکنیک‌های تبلیغاتی شبیه گوبلز استفاده می‌کند» 14:32 پابلو رامون:«رئال بدون وینیسیوس هم بازیکنان بزرگی دارد» 13:31 افت فنی فاحش وینیسیوس؛ آمار ضعیف در دریبل و شوت 11:38 آس: اندریک، سریع ترین بازیکنی که بهترین بازیکن میدان در اروپا شد 09:36 سوپرکامپیوتر لیگ قهرمانان حرف مورینیو را تأیید می‌کند؛ رئال در مسیر مستقیم صعود به یک‌هشتم 07:34 سایت شرط بندی: امباپه بخت اصلی آقای گلی چمپیونزلیگ 05:51 خبرنگار ایتالیایی: اولویت رئال مادرید برای خرید در دو پست در 2027 03:31 روایت بازیکن اسبق منچستریونایتد از علاقه رئال مادرید به خودش 02:31 «رئال مادرید بالاخره طعم بیداری را چشید» 01:33 رسیدن مورینیو به 500 گل در رئال مادرید سویا مقابل رئال مادرید چه غایبانی دارد؟ مدیر اجرایی پروژه شکست خورده سوپرلیگ به رئال مادرید پیوست! «تیم اصلی 3-1 باخت، نیمکت‌نشین ها 3-0 بردند»