زامورانو:«ال کلاسیکوی 5-0 مقابل بارسا را تا آخر عمرم فراموش نمی کنم»

نوشته شده توسط محمد اسدی در 25 اکتبر 2025 - 20:30

مرجع خبری رئال مادرید؛ ایوان زامورانو، مهاجم نامدار شیلیایی و یکی از اسطوره‌های رئال مادرید، که با زدن سه گل به بارسلونا در دیدار تاریخی ۵-۰ برنابئو در سال ۱۹۹۵ به تاریخ ال‌کلاسیکوها پیوست، امروز به‌عنوان کارشناس شبکه DAZN USA برای لیگ قهرمانان، ضمن مرور آن شب خاطره‌انگیز، دیدگاه خود را درباره وضعیت فعلی رئال و ال‌کلاسیکوی پیش‌رو بیان کرد.

زامورانو درباره آغاز فصل گفت: «اکنون تیم‌هایی که فصل موفقی خواهند داشت، مشخص هستند؛ تیم‌هایی مانند پاری‌سن‌ژرمن، رئال مادرید، بارسلونا و اینتر، که هم در گذشته و هم سال گذشته نشان داده‌اند رقابتی و قدرتمند هستند و تلاش می‌کنند سطح خود را حفظ کنند.» وی در پاسخ به این سؤال که آیا رئال مادرید می‌تواند به همه جام‌ها برسد، گفت: «قطعا. رئال همیشه در لیگ و لیگ قهرمانان جاه‌طلب است. امسال تیمی مستحکم و رقابتی داریم و شرایط عالی کیلیان امباپه، هم از نظر بدنی و هم فوتبالی، باعث شده نتایج بسیار خوبی حاصل شود.»

زامورانو در ادامه اشاره کرد که پیروزی برابر یوونتوس می‌تواند اعتماد به نفس تیم را برای ال‌کلاسیکو افزایش دهد: «هرچند یوونتوس اکنون در سطح ایده‌آل نیست، اما سابقه و تجربه بالایی در رقابت‌های اروپایی دارد و همیشه حضور داشته است.»

او درباره عملکرد ژابی آلونسو افزود: «تأثیر او با موفقیت‌های پیشین آنچلوتی مقایسه می‌شود، اما آلونسو سبک و فلسفه خاص خودش را دارد. شخصیت و انگیزه او در کنترل بازی و تصمیم‌گیری بسیار مثبت بوده و با گذر زمان، تیم بهتر خود را نشان خواهد داد. بازیکنانی مانند بلیینگام هنوز به اوج نرسیده‌اند، اما وقتی کامل شوند، رئال واقعی تحت هدایت آلونسو ظاهر خواهد شد.»

زامورانو همچنین امباپه را شگفت‌انگیز توصیف کرد: «سال گذشته او با آرامش به مادرید آمد و ۴۰ گل زد. اکنون بازیکنی است که در هر لحظه می‌تواند بازی را تغییر دهد. ترکیب تیم نیز کامل‌تر شده و بازیکنانی مانند وینیسیوس، آردا، ماستانتونو و رودریگو گزینه‌های متنوعی برای تیم فراهم می‌کنند.»

او درباره تجربه بازی در ال‌کلاسیکو هم گفت: «وقتی در مادرید بازی می‌کنید، ذهن شما همیشه متمرکز است. پس از بازی‌های مهم لیگ قهرمانان، باید برای دیدارهای حساس لیگ هم آماده باشید.»

زامورانو در پایان درباره خاطره ۵-۰ برنابئو اظهار کرد: «آن شب جادویی یکی از مهم‌ترین لحظات زندگی فوتبالی من بود. سه گل زدم، در چهارم نقش داشتم و پاس گل آخر را به آماویسکا دادم. این خاطرات تا همیشه در قلب من باقی خواهند ماند و هر بار که ال‌کلاسیکو برگزار می‌شود، هواداران رئال یادآوری‌اش می‌کنند. بودن در تاریخ این باشگاه، باعث افتخار است.»

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
4 نظرات

همش تو فکر این بچه مغرور جمال یامال هستم که انشاالله فردا روش کم بشه با بردن غار آن هم با گلهای زیاد تا این قیافه نهس دیگه جرات کری خوندن برای رئال نکنه

لیست بارسا رو وقتی نگاه کنی
میبینی اگه ترکیبشون این باشه
شزنی ، بالده ، گارسیا ، کوبارسی ، کونده ، پدری، دی یونگ ، یامال ، رشفورد ، تورس ، فرمین
اونوقت رو نیمکت فقط کاسادو و برنال و بردغجی میمونن بقیشون یا دفاع هستن یا بازیکن لاماسیا که سابقه خییلی کمی تو تیم اصلی داشتن

این یعنی بارسا همون نیمه اول میاد تا ۲ ۳ تا بزنه و کارو تموم کنه چون بازی حتی مساوی بمونه تا دقیقه ۶۰ ۷۰ با توجه به نیمکتشون با خسته شدن بازیکنای اصلی شون و تعویضی های تاثیر گذاری که ما داریم( اگر ماستا فیکس شه مثلا : رودریگو ، براهیم ، گونزالو ، اندریک ، سبایوس ، کاماوینگا ، ترنت ) قطعا اوضاعشون خیلی خطری میشه

پس ژابی هر جوری میتونه باید تا ۵۰ ۶۰ دقیقه اول عقب نیفته بتونه گل بزنه‌هم که دیگه عالیههه

اما اگر خدای ناکرده اول بازی گل بخوریم روحیه بارسا هم‌زیاد‌ میشه ممکنه تو ۱۰ دقیقه مثل ال کلاسیکو های قبل پشت‌هم‌بزنن نسخه تیم پیچیده شده
حتی اگه یه گل فقط جلو باشن نیمه دوم میتونن دفاع بیارن بازی رو ببندن

به امید برد

چون ببازیم فاجعه ست واقعا
تحقیر دوباره مقابل بارسایی که این بار خیلی ناقص و بدون مربی لب خط اومده
از دست صدر لالیگا
و شاید دردناک تر همش ۱۰۵ مین برد غارسا تو ال کلاسیکو برابر شدن آمار پیروزی هاش با رئال

همش حق بود
و درست میگی آخریش از همه تلخ تره

ایوان زامورانو (معروف به ایوان مخوف)

اولین کسی بود بعد از گل پنجم جلو فرانکو اف سی (۵-٠) . اون علامت دست معروف بالا برد

لرد پیکه از همین سوخته بود دلقک

آخرین اخبار
10:45 کارلوس اسپی بالاخره فیکس می شود؟ 09:36 بحث رادیو مارکا:«وینیسیوس و امباپه؟ هیچ تیمی نمی تواند با دو بازیکنی در ترکیبش باشد که نمی دوند» 08:35 کمیته داوران اسپانیا: کارت نگرفتن کانسلو، تنها اشتباه داور در ال کلاسیکو 06:17 کارواخال:«گاهی اشتباهی سمت والدبباس می‌پیچم!/ حاضرم پول بدهم تا دوباره کامبک های اروپایی را تجربه کنم» 04:59 دلخوری مدیران رئال مادرید از بیانیه امباپه در مورد چینی‌ها 02:21 «امباپه، حالا روی کسب چمپیونزلیگ تمرکز کن» 01:31 عکس؛ کوناته در تبلیغات شرکت لباس ورزشی 01:01 سهام اسپانسر امباپه هم سقوط کرد! 00:22 تمام شدن بلیت های بازی رئال مادرید و راسینگ ظرف دو ساعت! 23:31 دیومانده به امباپه روحیه داد 23:30 رکوردهایی که امباپه با دبل در نیوکمپ ثبت کرد 22:26 بحث خبرنگاران رادیو مارکا:«فلیک تحقیر شد، بارسلونا دیگر شکست ناپذیر نیست» 20:50 خوشبینی نسبت به مصدومیت والورده 20:31 «رئال مادرید بالاخره در مسیر شکل گیری» 19:17 انتقاد تند از امباپه و لامین یامال: «برای جایزه التماس کردند، اما به کین حتی تبریک تبریک نگفتند!» 18:48 معذرت خواهی امباپه از چینی ها به سه زبان مختلف! 18:33 رییس لالیگا از چینی ها به خاطر صحبت های امباپه عذرخواهی کرد 18:14 عکس؛ بنر هواداران سویا علیه رئال مادرید 17:12 سردبیر توپ طلا:«کین در آخرین لحظات از امباپه سبقت گرفت» 16:22 بحرانی که امباپه برای خودش، لالیگا و رئال مادرید در چین ایجاد کرد! 15:34 قهرمانان خاموش رئال مادرید در ال‌کلاسیکو؛ از مهارهای لونین تا پاس گل طلایی کاماوینگا 14:25 بلینگام، جذاب ترین بازیکن جام جهانی 2026! 13:24 شکایت لالیگا از توهین های هواداران بارسلونا به کاماوینگا 12:15 رونمایی امباپه از میم محبوبش ماله کشی یک سیاستمدار برای عددسازی به سود پرز: اشتباه نگارشی 97 میلیونی!