ادامه بدشانسی ها برای آربلوا؛ شانه بازیکن کاستیا در رفت!

نوشته شده توسط admin در 21 نوامبر 2025 - 11:30

مرجع خبری رئال مادرید: یک خبر بد تازه برای کاستیا تحت هدایت آلوارو آربلوآ. غیبت‌ها در تیم دوم رئال مادرید یکی پس از دیگری جمع می‌شود و این بار یکی از باتجربه‌ترین بازیکنان این تیم آسیب دیده است: برونو ایگلسیاس. او در جریان تمرین این هفته پس از یک زمین خوردن دچار دررفتگی شانه شد و به همین دلیل نمی‌تواند جمعه در دیدار برابر یونیونیستاس سالامانکا به میدان برود. این غیبت از این نظر هم تلخ‌تر است که ایگلسیاس اهل سالامانکا است و این مسابقه برای او اهمیتی ویژه داشت.

برونو به فهرست مصدومان کاستیا اضافه می‌شود؛ تیمی که پیش از این نیز فورته‌آ، رشاد، روبرتو و د لانوس را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت. علاوه بر این، در این مسابقه مانوئل آنخل و خود آربلوآ هم به دلیل محرومیت غایب خواهند بود؛ هر دو همچنان در حال سپری کردن محرومیت ناشی از درگیری دیدار مقابل مریدا هستند. با این حال، آربلوآ و دستیارش خولی کارمونا، که مانند دیدار برابر کاسرنیو روی نیمکت خواهند بود، در پست دفاع راست دوباره به داوید خیمنس دسترسی پیدا کرده‌اند. دیه‌گو آگوادو نیز تنها یک کارت زرد تا محرومیت فاصله دارد و در حال حاضر چهار اخطار در کارنامه دارد.

وضعیت مصدومیت برونو ایگلسیاس هنوز زمان بازگشت مشخصی ندارد. او ممکن است طی چند روز آینده به میادین برگردد، اما این احتمال هم وجود دارد که چندین ماه دور از مسابقات بماند. در حال حاضر دو گزینه مطرح است: درمان محافظه‌کارانه و بازی کردن با وجود درد، یا انجام عمل جراحی که مشکل را به طور کامل برطرف می‌کند اما باعث دوری طولانی‌مدت او از میادین می‌شود. هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده و باشگاه رئال مادرید به این هافبک اختیار داده است که خودش در این زمینه تصمیم بگیرد؛ وضعیتی شبیه به آنچه پیش‌تر برای بلینگام رخ داد که پس از مدت‌ها تحمل مشکل، در نهایت تابستان گذشته تصمیم به جراحی گرفت.

در نتیجه برونو در سفر به سالامانکا حضور نخواهد داشت؛ دیداری که قرار است در هوای بسیار سرد برگزار شود. طبق پیش‌بینی‌ها، دمای هوا در ساعت ۲۱:۱۵، زمان آغاز بازی در ورزشگاه رینا سوفیا، به صفر درجه سانتی‌گراد خواهد رسید. در رئال مادرید نسبت به ساعت برگزاری مسابقه و این‌که بازی این‌قدر دیر برگزار می‌شود، مقداری گلایه وجود دارد، اما تیم آربلوآ به دنبال کسب سه امتیاز برابر یونیونیستاسی است که در میانه جدول قرار دارد و برای دوری از مناطق خطرناک تلاش می‌کند.

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
آخرین اخبار
00:31 بازیکن انگلیسی که در آستانه پیوستن به رئال مادرید بود و حالا در والنسیا توپ می‌زند 23:31 «دیگر حتی آیفون وینیسیوس هم او را نمی شناسد!» 22:31 بازگشت باشکوه برناردو سیلوا؛ از نیمکت‌نشینی طولانی تا تبدیل شدن به مغز متفکر رئال مادرید 21:31 سقوط ازاد وینیسیوس؛ حالا دیگر نه دریبل می‌زند و نه گل! 20:59 لیست رئال مادرید مقابل والنسیا 20:31 اعتماد توخل به بازیکن نیمکت نشین رئال مادرید 20:00 نظر بیژن رابینسون در مورد شرایط وینیسیوس 19:27 امباپه، بهترین بازیکن لالیگا در ماه اکتبر 18:41 سفیر چین در اسپانیا: «برای حل اختلاف با رئال مادرید به زمان نیاز داریم» 18:00 غیبت وینیسیوس در تمرین به علت سفر به دبی/ پایان دوران محرومیت پس از بازی مستایا 17:22 مورینیو:«دوست دارم در بازی اتلتیکو و بارسلونا، هر دو شکست بخورند» 16:31 سرمربی والنسیا به دنبال سبک فوق دفاعی مقابل رئال مادرید 15:27 تغییر چهره سانتیاگو برنابئو برای میزبانی دوباره از NFL 14:34 دومفریس:«باید استراحت کنیم، بازیهای زیادی انجام می دهیم» 13:31 بحث داغ کارشناسان رادیو مارکا درباره وینیسیوس؛ «اگر نیمکت‌نشینی را نمی‌پذیرد، نمی‌تواند بازیکن رئال مادرید باشد» 12:22 ماستانتونو: «در رئال مادرید رفتار فوق‌العاده‌ای با من داشتند؛ بلینگام بازیکن محبوب من است» 10:45 عکس کارراس از گولر در جکوزی 09:36 حمایت بنزما از وینیسیوس در سخت ترین روزهایش 08:25 پیام احساسی برناردو سیلوا برای کریستیانو رونالدو 07:28 نظر آلبیول در مورد شروع فصل رئال مادرید 06:10 جدایی پسران کاسیاس از رئال مادرید 03:30 «رئال مادرید بدون گولر، روح نداشت» 02:31 آآک فروریخت، دو طلسم دیگر باقی ماندند 01:25 آمار می گوید: افزایش میانگین گلزنی رئال مادرید از زمان بازی با رم موج تمجیدها از عملکرد بلینگام در آتن