«وقتش رسیده که وینیسیوس با عملکردش از هواداران دلجویی کند»

نوشته شده توسط محمد اسدی در 3 ژانویه 2026 - 13:00

مرجع خبری رئال مادرید؛ گفته می‌شود در گاوبازی، وقتی یک ماتادور در نوبت خود ناکام می‌ماند، برای جبران، «کویته دل پردون» انجام می‌دهد؛ یعنی با شنل وارد نوبت گاوِ یکی از هم‌تیمی‌هایش می‌شود و با چند حرکت هنری تلاش می‌کند تصویر بدی را که از خود به‌جا گذاشته، ترمیم کند.

در مورد وینیسیوس، کاملاً روشن است که این بازیکن برزیلی با تشخیص درست، از طریق پست صمیمانه‌اش در اینستاگرام کوشیده دوباره به برنابئویی نزدیک شود که هفت سال تمام او را دوست داشته و حتی در دشوارترین شرایط از او دفاع کرده بود؛ اما در بازی اخیر برابر سویا، جدایی و شکافی به نمایش گذاشت که بازیکن برزیلی را سردرگم و دلخور کرد. هواداران رئال مادرید همین‌گونه‌اند: تا مرز غیرعقلانی دوستت دارند، به شرط آن‌که تعهد صددرصدی و بی‌تعلقی بهانه‌ها را ببینند. سوت‌های اعتراضی علیه وینیسیوس یک هشدارِ به‌سبک گاوبازی بود؛ راهی برای گفتنِ «وینی، این مسیر درست نیست…».

آن جمله «¡Hala Madrid siempre! Os quiero» (هالا مادرید تا همیشه، دوستتان دارم) را خیلی دوست داشتم. بخش نخست، پیامی ضمنی دارد: او می‌خواهد قراردادش با رئال مادرید را تمدید کند؛ قراردادی که ۱۸ ماه دیگر به پایان می‌رسد. واژه «همیشه» همین را نشان می‌دهد. و در بخش دوم، با آن «دوستتان دارم» صمیمانه، آغوشش را به‌سوی هواداران باز می‌کند. بدیهی است که با این کار، امیدوار است آتشی را که در سکوها مقابل سویا شعله‌ور شد، مهار و خاموش کند.

یکشنبه، با دیدار لیگ برابر بتیس، وینیسیوس دوباره با برنابئو روبه‌رو می‌شود. غیبت قطعی امباپه، فرصتی است تا وینی رهبر تیم باشد؛ همان‌گونه که پیش از ورود ستاره پاریسی، در فتح چهاردهمین و پانزدهمین قهرمانی نقش اول را داشت. اما جدا از این پست به‌موقع و هوشمندانه برای امضای آشتی‌ای که هم ضروری و هم استراتژیک به نظر می‌رسد، باید از «۷» خواست به اوج خود بازگردد؛ چراکه مدت‌هاست بازی‌ها و دقایق زیادی را بدون گل سپری کرده است. مردم، وینی‌ای را می‌خواهند که با گل‌ها و دریبل‌های شیطانی‌اش قهرمان لیگ قهرمانان‌مان می‌کند. وینی، برگرد.

توماس رونکرو – آس

برچسب‌ها:
قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
12 نظرات

همون بهتر بره الهلال یا چلسی راحت شیم از دستش

برین همتون گمشین وینی توی این تیم عرق ریخته اون روزی که می‌درخشید وینی بود الانم وینیه اسم خودتونو گذاشتین طرفدار و اینجوری هیت میدین اونه که تو زمین عرق میریزه شما چرت و پرت میگین و نسخه می‌پیچید هر کسی روز خوب داره روز بدم داره نمیشه روزای خوب قربون صدقه برین روزای بد هیت بدین اونم بازیش برمیگرده کارشناسان فوتبال دان های سطح جهانی

توی این تیم توقعات بالا است ما روز های بد وینیسیوس رو دیدم از وقتی اومد که پرایمش توی سال 2024 رو ببینیم حالا باز ریده اون روز ها تموم شد الان باید خوب باشه

بعد هیچوقت بازیکن فن نباشین لوگو و باشگاه رئال مادرید براتون مهم باشه

بیا برو دست خدا تو هم فاز برداشتی جو گرفتتت
وینی اگه میخواست درست بشه باید سال پیش درست میشد نمیتونیم الکی دو سال صبر بدیم شاید آقا درست بشه شاید نشه بازیکنی که رودریگو نیمکت نشین تو ۱۰ بازی اخیر آمارش از وینی فیکس بهتر بوده همون بهتر که وینی گمشه از تیم
وقتی فوتبالو با تعصب میبینی کمتر از اینم نمیشه از عقلت انتظار داشت

یا بازی خوب یا الهلال

این عن دیگه بازیش تموم شده ،داشتم امروز هایلاته سه چهار سال پیششو میدیدم واقعا این وینی کجا اون وینی کجا که شماره ۲۰ تنش میکرد
الانم الکی بهش امید نبندیدن هیچ گهی نمیخوره
دوساله هیچ نخورده واسه تیم بجز حاشیه
تیمو مریض کرده این عوضی
توف به شرف پرز اگه بهش باج بده و دستمزدشو ببره بالا

همیشه آمادگی بدنی و تلاش داشته

ایشون مسیرشو انتخاب کرده و همین کش دادن تمدید قراردادش و تحت فشار گذاشتن باشگاه نشونه واضحیه.حالا حاشیه ها و مشکلاتیم که برا تیم درست کرده جای خود.وینسیسوس کارش تو رئال تموم شده.آدم بی اول در حد این باشگاه نیست

فقط کص مادرش و تمام…..

یارو تموم شده و حاشیه هاش تمومی نداره چرا نباید فروخته شه و بازیکن کارامد و مفید جاشو بگیره

مگه مجبوریم با این ننه سگ ادامه بدین به چه قیمت…

لعنت به ذات دیکتاتور

صادقانه منم دوست دارم به اوجش و۲۰۲۴ برگرده ولی خودمونیم توی هیچ کدوم از کمپانی چهاردهم و پانزدهم وینیسیوس بازیکن اصلی و رهبر تم نبود حالا ۲۰۲۴ رو هم بگیم ۲۰۲۲ خدایی نزدیک بود تیمو حرفم کنه

آخرین اخبار
04:59 وینیسیوس:«هو شدن به من کمک نمی‌کند/ دوره بدی است اما برمی‌گردم!» 04:50 مورینیو بالاخره با وینیسیوس سرشاخ شد؟ 04:38 اندریک:«وینیسیوس قوی تر باز خواهد گشت» 04:36 مورینیو با والورده مخالفت کرد: «آن‌ها بازی متفاوتی نسبت به تمام مسابقات قبلی‌شان ارائه کردند» 04:27 عکس؛ واکنش وینیسیوس به تعویض شدن 04:19 والورده:«خوشحالم که اندریک بهترین بازیکن میدان شد» 04:05 ایراد بنی اسراییلی جدید مورینیو: محرومیت وینیسیوس دیر اعلام شد! 03:53 رم 3-4 رئال مادرید؛ کامبک برای تزریق روحیه 02:47 فرار از تحقیر در نیمه اول بازی با رم 01:31 ستاره رم به دنبال گرفتن انتقام فینال ومبلی از رئال مادرید 00:51 ترکیب رئال مادرید مقابل رم با بازگشت وینیسیوس 00:45 ستاره جوان رئال مادرید، فاتح بازی ملال آور در رم 00:40 کارت زرد کوناته مقابل ویارئال لغو شد 00:29 محرومیت سنگین برای وینیسیوس؛ وداع با لالیگا تا پنج هفته دیگر! 00:00 لیگ قهرمانان حس و حال رئال مادرید را عوض خواهد کرد؟ 23:29 مونترو:«هویسن باید از نظر ذهنی سرسخت تر شود» 23:00 خبرنگار رادیو مارکا: «اظهارات مورینیو بسیار جدی است؛ فدراسیون باید پاسخ بدهد» 22:33 بازیکنی که زیر نظر مورینیو در تیم بزرگسالان بازی کرد و امروز مقابل رئال مادرید بازی می کند 22:00 «کار سخت مورینیو برای ایجاد تعادل میان چهره پدرانه در رختکن و چهره خشمگین بیرون رختکن» 21:31 کنایه زبان رسانه ای پرز به مورینیو:«حرف زدن خوب است اما بازی کن!» 21:00 بازیکن ویارئال:«نمی دانم مورینیو و رئالی ها به چه اعتراض می کنند» 20:29 همه بازیکنان مشترک تاریخ رئال مادرید و رم؛ از پانوچی تا رودیگر و هویسن 20:00 ال موندو: تلاش همه جانبه مورینیو برای برگرداندن وینیسیوس به بهترین سطحش 19:31 کوته:«ژابی مربی مناسبی برای رئال مادرید بود/ نبود کروس حس می‌شود» 19:00 بحث رادیو مارکا:«فرمین لوپز از جنس رئال مادرید است!»