دیگو کاستا:«راموس و په په مثل من سگ بودند!»

نوشته شده توسط admin در 28 فوریه 2026 - 06:06

مرجع خبری رئال مادرید : دیگو کاستا همواره مترادف با شخصیت، شدت بازی و البته صراحت بی‌پرده بوده است. مهاجم سابق اسپانیایی-برزیلی در پادکست «ال کامینو دِ ماریو» به میزبانی هم‌تیمی پیشینش در اتلتیکو مادرید، ماریو سوارس، حضور یافت. در این گفت‌وگوی صمیمانه، مهاجم ۳۷ ساله به پرتنش‌ترین لحظات دوران حرفه‌ای‌اش پرداخت و جملاتی بر زبان آورد که بی‌توجه نماند.

نبرد در دربی‌ها؛ تقابل دیگو کاستا با راموس و په‌په

یکی از جذاب‌ترین بخش‌های مصاحبه زمانی بود که کاستا از نبردهای مشهور و سنگین خود در دربی‌های مادرید برابر زوج تاریخی خط دفاعی رئال مادرید، سرخیو راموس و په‌په، یاد کرد. مهاجم سابق اعتراف کرد که با وجود تنش فراوان و اینکه رابطه‌شان در زمین «بد» بود، بیرون از میدان «خوب» با یکدیگر رفتار می‌کردند.

او گفت: «آن‌ها مرد بودند، مثل من. آن‌ها از مال خودشان دفاع می‌کردند و من هم از مال خودم، هرچند همه‌چیز در زمین می‌ماند». با این حال، با همان لحن خاص خود آن‌ها را چنین توصیف کرد: «خیلی خشن بودند. در رئال مادرید همیشه می‌شود بیشتر زد». او حتی فاش کرد که از این تقابل‌های فیزیکی لذت می‌برد: «این دو مدافعی بودند که بیشتر از همه دوست داشتم مقابلشان بازی کنم. خیلی خوب بودند و تو را مجبور می‌کردند سطح خودت را به حداکثر برسانی». او همچنین اذعان کرد که از این‌که مدافعان رئال به او توهین می‌کردند، خوشش می‌آمد.

دیگو کاستا

تفاوت با خط دفاع بارسلونا

این علاقه به بازی فیزیکی رئال در تضاد کامل با تجربه‌اش برابر خط دفاع بارسلونا به رهبری جرارد پیکه و کارلس پویول قرار داشت. دیگو کاستا اعتراف کرد که رفتار مدافعان بارسا او را کلافه می‌کرد، اما به دلیلی کاملاً متفاوت: «وقتی به من ضربه می‌زدند، عذرخواهی می‌کردند».

او حتی از آن‌ها خواسته بود رفتارشان را عوض کنند: «بهشان می‌گفتم: لطفاً از من عذرخواهی نکنید. من می‌خواهم به من توهین کنید». کاستا افزود: «بازی‌ها مقابل بارسلونا خیلی سخت بود چون باید دفاع می‌کردیم. مقابل رئال بیشتر می‌توانستم رقابت کنم».

طعنه به خیل مانسانو

پرالتهاب‌ترین بخش گفت‌وگو زمانی بود که به اخراج جنجالی‌اش در دیدار بارسلونا – اتلتیکو مادرید در فصل ۲۰۱۸-۱۹ اشاره کرد. داور مسابقه، خسوس خیل مانسانو، در گزارش خود نوشته بود که مهاجم به او توهین شدیدی کرده است؛ موضوعی که منجر به محرومیت سنگین هشت‌جلسه‌ای شد.

سال‌ها بعد، دیگو کاستا همچنان از آن اتفاق خشمگین است و به‌شدت از داور اهل اکسترمادورا انتقاد کرد: «او دروغگوست. حرفی که زد دروغ بود». او تأکید کرد که برای اثبات بی‌گناهی‌اش درخواست بررسی تصاویر را داده بود، زیرا باشگاه قصد داشت او را یک میلیون یورو جریمه کند. کاستا گفت: «این کار آدم‌های بد است. امیدوارم روزی او را ببینم تا به او سلام بدهم»، و در پایان بار دیگر تأکید کرد که خیل مانسانو «خیلی بد و دروغگو بود».

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
آخرین اخبار
05:15 صحبت های مدافع جوان پس از اولین گلش برای رئال مادرید 04:15 تسلیت رئال مادرید برای درگذشت پدر مسی 03:47 «ماموریت دشوار برناردو برای پر کردن جای رودری» 03:23 والورده:«برناردو سیلوا شوخ و دوست داشتنی است» 02:42 مورینیو:«برناردو سیلوای بیچاره در تعطیلاتش تمرین نمی‌کند!» 02:15 آس: با تصمیم مورینیو، پیتارچ ماندنی شد 02:03 صحبت های کارلوس اسپی پس از اولین گلش در رئال مادرید 01:53 فرانس واروش 1-2 رئال مادرید؛ فقط جوان ها به دل نشستند! 00:50 پیروزی یک نیمه ای رئال مادرید مقابل فرانس واروش 23:00 ترکیب رئال مادرید مقابل فرانس واروش؛ برناردو، وینیسیوس، هویسن و رودیگر روی نیمکت! 22:32 آس: کارراس ناامید نمی شود! 21:45 خاطرات فرانس واروش از رئال مادرید؛ از پوشکاش تا تقابل 31 سال پیش! 21:00 وینتسه:«اگر می‌توانستم، والورده و بلینگام را برای فرانس واروش می خریدم!» 20:15 پیشنهاد به لیورپول: بازگرداندن ترنت به صورت قرضی! 19:29 آس: بازیکنانی از آکادمی که نظر مورینیو را در اردوی پیش فصل جلب کردند 19:00 آس: دو چالش وینیسیوس برای مورینیو 18:29 مشخص شدن زمان حضور امباپه و کوکوریا در تمرینات 18:14 مدیر آس: سه هافبک مورد نظر رئال مادرید هستند اما باشگاه فعلا نمی‌خواهد بخردشان! 17:00 شروع برناردو سیلوا در مجارستان 16:36 93 برابر شدن قیمت دیومانده در دو سال! 15:32 شایعه خبرنگار غیرمعتبر در مورد علاقه رئال مادرید به هافبک ایتالیایی 14:32 پیش بینی یک بدنساز:«رئال مادرید فصل خوبی از نظر بدنی خواهد داشت» 13:39 وکیل سابق نیمار:«او سه بار به رئال مادرید رفت!» 12:17 دلقکی که رودری را دروغگو و بارسایی می‌نامید، بنده پرز از اب در آمد! 10:55 عکس؛ سفر رئال مادرید به بوداپست