جدایی آخرین عضو از ترکیب آغازین تیم زنان رئال مادرید

نوشته شده توسط admin در 19 می 2026 - 17:51

مرجع خبری رئال مادرید: یک دوره در رئال مادرید به پایان می‌رسد. نزدیک به شش سال پس از تأسیس رسمی تیم زنان رئال، این تیم تابستان امسال تغییر مهمی را تجربه خواهد کرد: جدایی ترسا آبِیِیرا و میسا رودریگس باعث می‌شود دیگر هیچ بازیکنی از فصل نخست تیم در ترکیب سفیدپوشان باقی نماند. خداحافظی دروازه‌بان اهل جزایر قناری، که بیشترین تعداد بازی را در تاریخ تیم زنان رئال مادرید دارد، پایان راه پیشگامان سفیدپوش خواهد بود.

البته آینده میسا هنوز قطعی نشده و در فوتبال، چه روی چمن و چه پشت میزهای مدیریتی، هر اتفاقی ممکن است. این دروازه‌بان آخر هفته گذشته در لاس‌پالماس دِ گران‌کاناریا حضور داشت و به‌عنوان مهم‌ترین نماینده فوتبال زنان زادگاهش، از جایگاه ویژه فینال کوپا د لا رینا را تماشا کرد؛ دیداری که بارسلونا با نتیجه ۳-۱ اتلتیکو را شکست داد.

پیش و پس از مسابقه، میسا یکی از چهره‌هایی بود که بیش از همه مورد توجه هواداران و رسانه‌ها قرار گرفت. با این حال، او هیچ صحبتی درباره آینده خود نکرد و نهایت احترام را نسبت به رئال مادرید نشان داد؛ باشگاهی که تا ۳۰ ژوئن با آن قرارداد دارد.

با باقی ماندن دو هفته از لیگ زنان، او و اطرافیانش از هرگونه درز خبر درباره مقصد بعدی‌اش پرهیز می‌کنند. میسا آرام است و تمرکزش را روی ادامه عملکرد خوب تا پایان فصل گذاشته است. پس از آن، طبق منابع مورد مشورت AS، آینده‌اش را نهایی خواهد کرد و در زمان مناسب اعلام می‌شود؛ احتمالاً اوایل ژوئن.

میسا که در فمارگین و اتلتیکو شکل گرفت، در سال ۲۰۲۰ به رئال مادرید پیوست؛ پس از آنکه در لیگ برتر زنان با پیراهن دپورتیوو درخشید و در دروازه با استر سویاسترس رقابت می‌کرد. او در والدبباس رؤیای کودکی‌اش را محقق کرد. خودش در آخرین گفت‌وگو با AS گفته بود: «رئال مادرید برای من همه‌چیز است. باشگاهی که رؤیایش را داشتم. هرگز تصور نمی‌کردم آنجا باشم. همیشه پیراهنش را می‌پوشیدم. هر سال لباس جدید تیم را داشتم.»

میسا با پیراهن رئال مادرید تاکنون ۲۱۳ بازی انجام داده و رکورددار بیشترین تعداد بازی در تاریخ تیم زنان باشگاه است. آتنه‌آ دل کاستیو با ۲۱۰ بازی و قراردادی تا سال ۲۰۲۸، نزدیک‌ترین تعقیب‌کننده اوست.

در واقع، پس از جدایی احتمالی میسا، که این فصل کاپیتان اول رختکن بوده، و ترسا، که او هم در تابستان تأسیس تیم به رئال مادرید پیوست و برای تمدید یک سال اضافه قراردادش توافقی حاصل نشده، آتنه‌آ به باسابقه‌ترین بازیکن ترکیب زنان رئال تبدیل خواهد شد.

هواداران رئال فصل گذشته هم با دو نفر دیگر از پیشگامان تیم خداحافظی کرده بودند: اولگا کارمونا، که او نیز کاپیتان تیم بود، و مایته اوروس. پایان یک دوره در رئال مادرید هر روز واقعی‌تر می‌شود.

برچسب‌ها:
اشتراک در
اطلاع از
4 نظرات

هیچ جدایی مثل جدایی سوفی کمر شکن نبود

اگه نظرمو بخوای توی تیم زنان آتنا رو میدم به میسا ترجیح

اره بابااا اون اصن یه چیز دیگست:))

این قیافه و هیکلش چرا انقد مردونست؟ :/
ترسیدم:/

آخرین اخبار
16:31 «قاتلی که در خدمت مورینیو خواهد بود» 15:32 مدافع سوسیه داد در رادار رئال مادرید؟ 14:31 مشخص شدن مقصد کاپیتان سابق تیم زنان رئال مادرید 13:32 ستارگان رئال مادرید که در این تابستان ممکن است قراردادشان تمدید شود 11:48 آس: آزمون مهم برای مهاجم جوان در پیش فصل 09:46 بازیکنان آکادمی که در دوره اول مورینیو فرصت بازی پیدا کردند 08:34 مدافع تیم ملی اسپانیا دوباره به رئال مادرید پیشنهاد شد 07:18 تیتر جنجالی اکیپ: اولیسه تصمیم گرفته به رئال مادرید بپیوندد! 05:31 لو رفتن دلخوری بلینگام از پیکفورد! 03:37 شماره پیراهن چهار خرید جدید رئال مادرید لو رفت؟ 03:00 انتقال اشلوتربک به رئال مادرید کاملا منتفی شد 02:24 مدیر آس: نگرانی مدیران بایرن مونیخ از آینده اولیسه 23:50 دعوت مورینیو از بازیکن محبوب مارسلو 22:48 مدافع تاتنهام که دوست دارد به رئال مادرید بیاید! 21:25 بلینگام:«برای مسی آرزوی موفقیت می کنم» 20:47 کاپیتان چهارم فصل بعد، رودریگو یا میلیتائو؟ 18:54 چرا بلینگام به بارکو پس گردنی زد؟ 18:21 مدیران رئال مادرید نمی‌خواهند کاماوینگا را ارزان بفروشند! خرید تابستانی رئال مادرید که در جام جهانی یک بار هم دریبل نخورد! پدیده ای که با تیم زنان رئال مادرید قرارداد چهار ساله بست دو مدافع رئال مادرید که دیگر حق اشتباه ندارند! بهترین بازیکنی که آربلوا در کنارش بازی کرد باشگاهی که رئال مادرید می تواند کاماوینگا را به آن بفروشد وعده عجیب کوکوریا: خالکوبی دلافوئنته روی بدنش! بلینگام از فینال باز ماند؛ کل رئالی ها حامی کوکوریا!