زامورانو:«اگر دست من بود، اولیسه و انزو را می خریدم»

نوشته شده توسط admin در 3 جولای 2026 - 19:59

مرجع خبری رئال مادرید: ایوان زامورانو یکی از چهره‌های تاریخی فوتبال شیلی، سویا، رئال مادرید و اینتر میلان است؛ اما فراتر از همه این‌ها، او یکی از بهترین سرزن‌های تاریخ فوتبال به شمار می‌رود. کنفدراسیون فوتبال آمریکای جنوبی، کونمبول، در مقر خود در میامی فرصت گفت‌وگو با او درباره رئال مادرید و جام جهانی را فراهم کرد. این مصاحبه در فضای «From Roots to Soul» انجام شد؛ جایی که کونمبول تاکنون میزبان بیش از ۷۰ هزار نفر بوده است.

سؤال: رئال مادرید فصل آینده را چطور می‌بینید؟

پاسخ: با خوش‌بینی به آن نگاه می‌کنم. دو فصل اخیر برای ما خوب نبوده، اما فکر می‌کنم خریدهایی که برای امسال مطرح شده‌اند، جالب و قابل‌توجه هستند. مطمئناً بعد از این جام جهانی هم ممکن است بازیکن دیگری اضافه شود. رئال مادرید باید تلاش کند تیمی رقابتی بسازد؛ تیمی که نه‌تنها برای قهرمانی در اسپانیا، بلکه برای لیگ قهرمانان هم بجنگد، چون ما به این عادت کرده‌ایم. سخت است ببینی رئال مادرید دو سال هیچ جامی نمی‌برد. با خوش‌بینی زیادی نگاه می‌کنم و فکر می‌کنم فصل آینده می‌تواند بسیار متفاوت از چیزی باشد که امسال تجربه کردیم.

سؤال: عملکرد وینیسیوس جونیور در جام جهانی را تا این لحظه چطور ارزیابی می‌کنید؟

پاسخ: از عملکردش خوشم آمده است. اگر برزیل بازیکن متفاوتی داشته باشد، آن بازیکن وینیسیوس است. اگر صرفاً از فوتبال و هویت برزیلی صحبت کنیم، هیچ بازیکنی بیش از وینیسیوس نماینده آن نیست. می‌توانم از نیمار هم نام ببرم، اما او بازی نکرده است. فکر می‌کنم بار تیم کاملاً روی دوش وینیسیوس بوده و بنابراین جام جهانی بسیار مثبتی را پشت سر می‌گذارد.

سؤال: فکر می‌کنید آینده رئال مادرید باید حول محور وینیسیوس و امباپه شکل بگیرد؟

پاسخ: ما دو مهاجم در سطح جهانی داریم و تردیدی نیست که تیم باید بر پایه همین موضوع شکل بگیرد. فصل گذشته میان خط حمله، خط میانی و خط دفاعی عدم تعادل وجود داشت. با وجود این، باید از این فرصت استفاده کنیم که دو مهاجم کلاس جهانی داریم و حتی می‌توانیم یک بازیکن دیگر هم به آن‌ها اضافه کنیم. اما در عین حال باید تعادل را هم حفظ کرد؛ باید به فکر جذب مدافعان میانی، هافبک‌های همه‌کاره و بازیکنانی بود که تیم را کامل‌تر کنند. نباید بیش از حد به دو هیولایی مثل وینیسیوس و امباپه وابسته بود، بلکه باید تلاش کرد تیمی بسیار منسجم از خط حمله تا دفاع ساخته شود.

سؤال: شما کدام مهاجم را به رئال مادرید می‌آوردید؟

پاسخ: اولیسه را همین فردا می‌خرم! با اولیسه، امباپه و وینیسیوس بازی می‌کردم و انزو فرناندز را هم می‌آوردم و در خط میانی قرار می‌دادم. حالا یک دفاع راست داریم، یک مدافع میانی هم داریم… بنابراین با همین‌ها می‌شود تیم را تقویت کرد.

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
19 نظرات

معلومه که باید اینکارو کنیم ولی خوش خیالیه اگه بگیم پرز اولیسه رو میخره. تازه فکر نکنم حتی بایرن هم اونم به ما بدتش

اگه بود

داداش میدیم دست تو
تو بخر فقط

اگر یکیشونم بیاد اوکیه اوضاع خیلی خرابه

به نظرم اگه نشد اولیسه جذب شه مگنس آکلیوش جذب شه خوبه
وینگر خوبیه
خیلی گلزن نیست ولی تو عمق میزنه و به تیمای خوبی گل زده و پاسای تو عمق خوبی میده واسه بقیه مهاجم ها
یان دیومانده اگه نرفت پاریس یا لیورپول گزینه خوبیه هرچند به نظرم انتقالش تموم شده است

کاش دستت بود

هعیییی.

تو دلمون مونده یه بار پرز از این وعده ها بده.
لامصب حتی وعده هم نمیده،فقط بلده بگه تیم تکمیله!!

هعییی

تو ورزش سه میگن رئال اولیسه رو گرفته هنوز رسمی راسته یا نه؟

شعره

اصلا ورزش سه همچین خبری کار نکرده

سوزش ۳ ک.صشعر زیاد میگه داداش

انزو چیز گلو گیری نیست
ولی اگر اولیسه بیاد
میتونه در خدمت حضرت باشه

اره بابا انزو بازیش ک.یریه شوامنی و فده بازیشون خوبه.
در مورد اولیسه اره درست میگی،اصن کل دنیا در خدمتن حضرتن:/
امباپه چه گوزیه که اولیسه در خدمتش باشه؟

امباپه بهترین بازیکن رئاله

نه داداش،قطعا کورتوا بهتره

انزو پست شماره ۸ باشه تو ۴۴۲ لوزی محشرههه الماس مادرید میشه
اما تو ۴۲۳۱ فکر کنم یکی در حد وارتون یا رودری بیشتر به کار بیاد

حیف که دست تو نیست
جفتشون عالی اند
یکی مشکل وینگ راست و دیگری هافبک حل میکنه ولی چه فایده تصمیم گیرنده کس دیگری هست

متاسفانه دست شوما نیست دست یه نفوذی حرومزاده زوال عقلی حرومزاده افتاده رئالی که همه حسرتشو میکشن و تبدیلش کرده به یه تیم دسته 2 و تفاله تیمهای تیمهای دیگه رو جمع میکنه

آخرین اخبار
09:36 بحث رادیو مارکا:«وینیسیوس و امباپه؟ هیچ تیمی نمی تواند با دو بازیکنی در ترکیبش باشد که نمی دوند» 08:35 کمیته داوران اسپانیا: کارت نگرفتن کانسلو، تنها اشتباه داور در ال کلاسیکو 06:17 کارواخال:«گاهی اشتباهی سمت والدبباس می‌پیچم!/ حاضرم پول بدهم تا دوباره کامبک های اروپایی را تجربه کنم» 04:59 دلخوری مدیران رئال مادرید از بیانیه امباپه در مورد چینی‌ها 02:21 «امباپه، حالا روی کسب چمپیونزلیگ تمرکز کن» 01:31 عکس؛ کوناته در تبلیغات شرکت لباس ورزشی 01:01 سهام اسپانسر امباپه هم سقوط کرد! 00:22 تمام شدن بلیت های بازی رئال مادرید و راسینگ ظرف دو ساعت! 23:31 دیومانده به امباپه روحیه داد 23:30 رکوردهایی که امباپه با دبل در نیوکمپ ثبت کرد 22:26 بحث خبرنگاران رادیو مارکا:«فلیک تحقیر شد، بارسلونا دیگر شکست ناپذیر نیست» 20:50 خوشبینی نسبت به مصدومیت والورده 20:31 «رئال مادرید بالاخره در مسیر شکل گیری» 19:17 انتقاد تند از امباپه و لامین یامال: «برای جایزه التماس کردند، اما به کین حتی تبریک تبریک نگفتند!» 18:48 معذرت خواهی امباپه از چینی ها به سه زبان مختلف! 18:33 رییس لالیگا از چینی ها به خاطر صحبت های امباپه عذرخواهی کرد 18:14 عکس؛ بنر هواداران سویا علیه رئال مادرید 17:12 سردبیر توپ طلا:«کین در آخرین لحظات از امباپه سبقت گرفت» 16:22 بحرانی که امباپه برای خودش، لالیگا و رئال مادرید در چین ایجاد کرد! 15:34 قهرمانان خاموش رئال مادرید در ال‌کلاسیکو؛ از مهارهای لونین تا پاس گل طلایی کاماوینگا 14:25 بلینگام، جذاب ترین بازیکن جام جهانی 2026! 13:24 شکایت لالیگا از توهین های هواداران بارسلونا به کاماوینگا 12:15 رونمایی امباپه از میم محبوبش 10:45 ماله کشی یک سیاستمدار برای عددسازی به سود پرز: اشتباه نگارشی 97 میلیونی! رونالدو نازاریو:«رئال مادرید در ال کلاسیکو خیلی خوب بازی کرد»