تعجب فرانسوی ها از حجم توحش پاراگوئه ای ها علیه امباپه

نوشته شده توسط admin در 5 جولای 2026 - 15:30

مرجع خبری رئال مادرید: دیدیه دشان پس از پایان نبرد فرانسه برابر پاراگوئه در جام جهانی گفت: «از دو بازیکن درشت‌هیکل‌تر خواستم در پایان بازی دور کیلیان را بگیرند، چون قرار بود او را با لگد له کنند… آسان نبود.»

مانو کونه، هافبک تیم ملی فرانسه، نیز گفت: «هرگز مسابقه‌ای مثل این بازی نکرده بودم؛ با این همه ضربه.» او ادامه داد: «منظورم ضربه‌های ناجوانمردانه است؛ هل دادن از پشت. بنابراین بله، بازی پیچیده‌ای بود.» این هافبک فرانسوی در حالی کارت زرد گرفت که بارکولا و اولیسه هم اخطار گرفتند، اما هیچ بازیکنی از پاراگوئه کارت زرد دریافت نکرد؛ باورنکردنی اما واقعی.

اورلاندو گیل، دروازه‌بان پاراگوئه، گفت: «از همان لحظه اول تصمیم داشتیم حضورمان را در زمین به آن‌ها نشان بدهیم؛ سخت بازی کنیم، طوری که اگر توپ عبور کرد، بازیکن عبور نکند.»

به نظر می‌رسید پاراگوئه به‌طور ویژه کیلیان امباپه را هدف گرفته بود. ستاره فرانسوی که به اسپانیایی روان صحبت می‌کند، در برابر مجموعه‌ای از لگدها، هل دادن‌ها و توهین‌هایی که در طول مسابقه با آن‌ها روبه‌رو شد، نه سکوت کرد و نه عقب نشست. پس از پنالتی، گل را مقابل صورت دروازه‌بان و چند مدافع حریف جشن گرفت و در پایان نیز پیروزی را به همین شکل جشن گرفت.

امباپه دست دروازه‌بان حریف، اورلاندو گیل، را که قصد خداحافظی با او داشت، بی‌پاسخ گذاشت. به‌جای آن، ستاره فرانسوی شادی خود را مقابل صورت او انجام داد و دروازه‌بان نیز توپ را به پشت او کوبید.

گیل درباره این صحنه گفت: «این فوتبال است. من دستم را به سمت او دراز کردم، اما چون به من توجه نکرد، عصبانی شدم.» او ادامه داد: «اما خب، فقط همان کار را کردم و بعد آرام شدم. واقعیت این است که آن‌ها تورنمنت بزرگی داشته‌اند و فرانسه نامزد قهرمانی جام جهانی است.»

او افزود: «بدیهی است که این فوتبال است. اگر به این چیزها عادت ندارند، چه می‌شود کرد؟ پاراگوئه تیمی خشن و محکم است. از همان لحظه اول تصمیم گرفتیم حضورمان را در زمین نشان بدهیم؛ سخت باشیم، طوری که اگر توپ رد شد، بازیکن رد نشود. فکر می‌کنم تیم واقعاً خوب عمل کرد.»

گوستاوو آلفارو، سرمربی پاراگوئه، گفت: «ما با بازیکنانی روبه‌رو شدیم که برای کفش طلا می‌جنگند. ما بازیکنانی داریم که پدرشان را نشناخته‌اند یا هشت سال طول کشیده تا او را ببینند… یا بازیکنانی که مثل گیل مجبور شده‌اند لباس‌هایشان را بفروشند تا دخترشان را نجات دهند. می‌دانید او چند وقت است حقوق نگرفته؟»

آندرس کوباس، ماتیاس گالارسا، خوان خوسه کاسرس… فهرست صحنه‌هایی که بدون کارت زرد ماند، جای بررسی دارد. امباپه گفت: «می‌دانستیم چه نوع مسابقه‌ای در انتظارمان است. اگر لازم باشد دست‌هایمان را کثیف کنیم، بلدیم چطور این کار را انجام بدهیم. ما هم بلدیم فوتبالی نه‌چندان زیبا بازی کنیم. فکر کردند قرار است با کت‌وشلوار رسمی وارد زمین شویم، اما آماده بودیم. حتی در این نوع مسابقه هم از آن‌ها بهتر بودیم.»

دشان نیز گفت: «نمی‌خواهم از پاراگوئه انتقاد کنم. هر تیمی همان‌طور بازی می‌کند که بلد است، اما چند توهین از نیمکت حریف شنیده شد و بهتر بود چنین چیزهایی وجود نداشت. ما سه کارت زرد گرفتیم و خطاهای زیادی روی ما انجام شد. بازی بسیار خشنی بود.»

رایان چرکی گفت: «نمی‌دانستم پاراگوئه می‌تواند ۳۰ خطا انجام بدهد و حتی یک کارت زرد نگیرد.»

از نگاه گالارسا، خشن‌ترین بازیکن میدان، وضعیت باید متعادل دیده می‌شد: «آن‌ها هم بیش از ۱۰ خطا کردند. پاراگوئه سخت بازی می‌کند، اما آن‌ها هم سخت بازی می‌کنند.»

گوستاوو آلفارو، سرمربی پاراگوئه، همه چیز را با ریشه و شرایط زندگی بازیکنانش توضیح داد: «ما با بازیکنانی روبه‌رو شدیم که برای کفش طلا می‌جنگند، برای تبدیل شدن به بهترین گلزن تاریخ جام‌های جهانی می‌جنگند. ما پسرانی داریم که پدرشان را نشناخته‌اند یا هشت سال طول کشیده تا او را ببینند… یا بازیکنانی که مثل گیل مجبور شده‌اند لباس‌هایشان را بفروشند تا دخترشان را نجات دهند. می‌دانید چند وقت است حقوق نگرفته؟»

مائوریسیو ماگالائس، وینگر متولد برزیل که برای پاراگوئه بازی می‌کند و به نظر می‌رسد کاملاً شعار تیم ملی پاراگوئه را درک کرده، گفت: «می‌دانستیم چه مسابقه‌ای در انتظارمان است. تلاش بزرگی انجام دادیم. هویت ما این است: پیروزی یا مرگ. اگر قرار نبود بازی را ببریم، قرار بود بمیریم.»

او اضافه کرد: «فکر می‌کنم ایستاده مردیم و این مهم‌ترین چیز است.»

ویلیام سالیبا، مدافع سریع فرانسه، گفت: «ما یک نبرد را پشت سر گذاشتیم و آن را بردیم.» او حتی در لیگ برتر انگلیس هم خود را در چنین شرایطی ندیده بود. سالیبا ادامه داد: «می‌دانستیم آن‌ها تلاش می‌کنند ما را از جریان بازی خارج کنند. سرمربی از دو سه روز قبل به ما هشدار داده بود.»

چرکی نیز گفت: «نمی‌دانستم پاراگوئه می‌تواند ۳۰ خطا کند و کارت زرد نگیرد… کسانی که تمام بازی را انجام دادند، واقعاً از ابتدا تا پایان مثل جنگجو بودند. هر کسی بخواهد وارد جنگ شود، حالا می‌داند مقابل ما چه چیزی در انتظارش است.»

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
19 نظرات

تخمی ترین تیم جام جهانی بعد از تیم ایران همین پاراگوئه

شوتبال امریکای جنوبی در سال های اخیر به ناکجاآباد رفته
الکی 7.5 سهمیه جام جهانی هم دارن کلا دوتا تیمشون عین آدم فوتبال بازی میکنن

فقط اونی که رایان شرکی گفت:
نمی‌دونستم میشه تیمی ۳۰ خطا کنه و یک کارت زرد هم نگیرد!
زاااااارت… حقیقتا زارت
اونوقت فرانسه با ۵ تا خطا ۳ کارت زرد گرفت!!!
حالا من هی میگم عصپانیا و کشور های عصپانیایی زبان قاره آمریکا (مثل عارجانتین پاراگوهه اروگوعه کلمبیا و ….) یه مشت ولدزنا هستن بعضیا هنوز نمی‌فهمن
اینا به خاطر اینکه زبون شون عصپانیایی هست اگه بخوان اروپا بازی کنن مقصد بیشترشون لیگ های عصپانیا مثل لالیگاست
اکثرا فکر میکنن تو لالیگا فقط عتلتیگوه کثیف بازی میکنه… ولی اگه دقیق بازیای رئال رو تماشا کنین می‌بینین والنسیا مایورکا و … بعضی وقتا دست عتلتی رو از پشت میبندن
در واقع رئال وسط یه مشت کثافت و عنگل گیر افتاده
خیلی ها بهم میگن چطوری طرفدار یه تیم عصپانیایی (رئال) هستی ولی از عصپانیا و تیم ملیش بدت میاد؟
اگه این کامنت رو با دقت بخونین جواب این سؤال رو راحت پیدا می‌کنید
در کل فرهنگ عصپانیایی چه تو اروپا چه تو آمریکای جنوبی فرهنگ مشکل داری هست. برای همین فوتبال برخاسته از این فرهنگ هم فوتبال خیلی زشت و کثیفی از آب در میاد… خطا های زیاد و وحشیانه وقت کشی چرک بازی کردن و …. مربی هایی هم که از دل این فرهنگ بیرون میان مربی های چرکی هستن مثل هندونه فروش یا همین مربی پاراگوهه
من حتی فوتبال عرب ها و آفریقایی ها رو خیلی پاک تر از فوتبال برآمده از فرهنگ عصپانیایی میدونم

در خیال و گمراهی خود فکر می کردن نور خاموش شدنی ایست

این پاراگوئه انگاری ورژن ملی تیم کثیف ال چوچول هست، هم لباسش، لباس اتلتیکو مادرید هست، هم سبک بازیش که ضدفوتباله مثل اتلتیکو هست و هم مثل اتلتیکو تیمیه که اتوبوسی دفاع می کنه

میخواستن بگاینش ولی امباپه این کارو باهاشون کرد چاه مکن بهر کسی اول خودت بعدا کسی

هر ان احتمال داشت لاکی زنگ بزنه داداشاشو بیاره یکیشونم دارلان سوزاست والیبالیسته تهشم اگه کارو در نیاوردن استاد اسپرینتر میومد

تیشرت راه راه قرمز و سفید خودش گویای همه چیزه…

خیلی چرک بازی میکردن کونی ها شعور مرام نداشتن عنی اتلتیکو ورژن تیم‌ ملی بود قشنگ
امباپه هم قشنگ درشون گذاشت هی روش خطا میکردن داور هم کارت نمیداد و خیلی عجیب بود
دیگه پاراگوهه زیاد خطا کرد بازیکنا فرانسه هم افتادن رو دورش کونشون گذاشتن

اگه ساله دیگه بازیکنای پاراگوئه رو تو اتلتیگوه دیدی تعجب نکنی…

کص کش مربیش 100 تا سور زده بود به سیمئونه اگه او پنالت نداده بودن شاید تو پنالتی ها فرانسه رو میبردن

اتوبوسی که دیشب دیدم اتوبوس 6 طبقه بود لامصب

ژالب ترش اینه از اون 18 خطایی که کردن هیچ کارت زرد و قرمزی هم نگرفتن تمیز کار دراوردن قشنگ بدرد ارتتا و سیمئونه و بوردالاس عاغای چوس و کونته… میخورن

نمیدونم بازیو دیدی یا نه ولی بیشتر خطاها ی بازیکنان پاراگوئه کارت داشت! ولی داور کارت بهشون نداد. اون دفاع کله کچلشون که همه فنی رو روی امباپه زد حتی وقتی توپ دستش نبود ولی داور به هیچ جاش نبود. اصلا بلد نبود چه شکلی بازی رو کنترل کنه

اون شماره ۴ شون رو انگار از خیابون ورداشته بودن آورده بودن انقد ک.خل بود

حضرت امباپه: مام بازی کثیف بلدیم

دیشب خیلیییی زدنش:)))

کاش تو رئال شوامنی اینطوری کتکش بزنه:))

لال شو

عه،خو تو هم سیکتو بزن

امباپه اون همه برای تیم زحمت میکشه بهترین بازیکن تیمه حداقل فعلا، ولی شما بهش هیت میدین. حتی اگر فوتبالش بد باشه نباید دعا کنیم که کتکش بزنن اونم انسانه

بهترین بازیکن تیم بدون شک کورتواست.
بابا شوخی کردم گفتم کتک بزنن،شما هم شروع کردید به دیس دادن،ناموسا منم انسانم خب:|

آخرین اخبار
12:15 هافبک آرژانتینی در مسیر رئال مادرید؟ 10:45 نارضایتی مدیران رئال مادرید از سرمربی تیم بسکتبال با وجود عملکرد قابل قبول! 09:33 تمجید ستاره تیم ملی انگلیس از بلینگام 07:34 سکوت یک دقیقه ای پیش از تمرین رئال مادرید 06:05 تساوی تلخ زنان رئال مادرید مقابل بایرن مونیخ 05:32 «امباپه ناچار شد که به توپ نقره ای رضایت بدهد» 03:31 خبرنگار رادیو مارکا به رئالی ها:«جشن نگیرید، هنوز فصل تمام نشده» 02:36 مارکا: گولر بالاخره 90 دقیقه ای شد 01:31 آس: فرمول جدید بلینگام برای پست هافبک هجومی 01:22 توپ طلای رونالدو در ۲۰۰۸، بهترین در تاریخ شد 00:31 «امباپه، از شکست در توپ طلا تا بحران چینی ها» 23:31 رقابت بارسلونا با رئال مادرید برای جذب مدافع آلمانی 22:31 حسرت ادامه‌دار امباپه برای توپ طلا؛ ۹ دوره حضور در میان نامزدها، بدون کسب جایزه 21:29 اعتقاد رئالی ها: شش بازیکن از حریفان باید کارت قرمز می‌گرفتند! 21:00 کورتوا هم منتقد وزیر حمل و نقل اسپانیا شد 20:31 کروس:«همه انتظار شکست رئال مادرید در ال کلاسیکو را داشتند» 19:45 واکنش خبرنگار اسپانیایی به «اشتباه نگارشی» باورنکردنی به سود پرز! 19:15 کری‌خوانی کوکوریا و بائنا برای مبارزه بوکس؛ «لهش می‌کنم!» 18:46 بیانیه رسمی رئال مادرید در پی حادثه مرگبار قطار در اسپانیا 18:31 بازگشت قاتل دانمارکی تیم زنان رئال مادرید 17:33 «بازگشت امید به ترکیب رئال مادرید» 16:22 چین عذرخواهی امباپه را نپذیرفت/ رئال مادرید هم بیانیه معذرت خواهی داد! 15:31 لالیگا هفده شعار تخلف آمیز را در ال کلاسیکو ثبت کرد 14:31 سرمربی زنان رئال مادرید:«تقابل با بایرن مونیخ یک دیدار تاریخی است» 13:27 مارکا: نمره قبولی خریدهای تابستانی رئال مادرید در ال کلاسیکو