مرجع خبری رئال مادرید: خب معلوم است که بله. رئال مادرید به بازیکنی مثل کارلوس اسپی نیاز داشت. گونسالو را داشت، اما فرصت زیادی به او ندادند. و از زمان خوسلو هم مهاجمی با این ویژگیها نداشت. تازه وقتی هم چنین مهاجمی داشت، از او استفاده نمیکرد. بدون مهاجم نوک هم بردن بازیها واقعاً خیلی سخت است.
امباپه دقیقاً چنین بازیکنی نیست. او یک گلزن مادرزاد است. مقابل اسپانیول گل نزد، اما میتوانست بزند. حتی فرصت ۱-۲ را هم در اختیار داشت، اما دیمیتروویچ مانعش شد. البته آن صحنه مربوط به نیمه اول بود. در نیمه دوم، رئال بیشتر از اسپانیول توپ را در اختیار داشت، اما نمیدانست با آن چه کار کند.
مورینیو از چیزی که میدید خسته شد و دیومانده، کاماوینگا، ترنت و کارلوس اسپی را وارد زمین کرد. وینیسیوس را هم در زمین نگه داشت؛ بازیکنی که خیلی تلاش کرد، اما کم توانست از مدافع مستقیمش عبور کند. چرا مورینیو او را تعویض نکرد؟ به نظر میرسد میخواهد دوباره او را به مسیر برگرداند، اما فعلاً این کار زمان زیادی میبرد.
این هم خیلی قابل درک نیست که آردا گولر به نیمکت رفت، وقتی رئال مادرید در خط میانی آنقدر هم از نظر استعداد غنی نیست. برناردو سیلوا بد نبود، اما آنقدر هم خوب بازی نکرد که برایش موج مکزیکی راه بیندازند. دیومانده هم خیلی خام به نظر رسید. چند حرکت امتحان کرد، اما فعلاً به نظر نمیرسد جایگاهش را در سمت راست به دست آورده باشد.
و در نهایت، کارلوس اسپی از راه رسید.
روشن بود که در این رئال مادرید پر از ستاره، قرار نیست بازیکن ثابت باشد. اما همانقدر هم واضح بود که هر وقت اوضاع خراب شود، بازیهای زیادی به او خواهد رسید.
و مسابقه برای رئال داشت واقعاً خیلی بد میشد، چون شروع لالیگا با از دست دادن دو امتیاز در زمین اسپانیول، لغزشی بسیار جدی بود.
اسپی دقیقاً برای همین آمده است: برای شکار گل.
و همان اول کار، هزینه خریدش را جبران کرده است.
خوزه ویسنته هرنائز – مارکا



گولر که عالی بود. ولی تعویضش هم لزوما اشتباه نبود. برای تغییر سیستم و تاکتیک باید تعویض کنیم دیگه. اول فصله و هرچی بازیکنان بیشتر و متنوع تری بازی کنن در میانه فصل سطح آمادگی تیم بالاتره. رقابت بالا به تیم کمک میکنه.
میشه بگی تاکتیک چی بود ؟ تیم دیشب دقیقا چی نشون داد که توش پیشرفت کنه؟
سیستم اول بازی 442 خطی با اضافه شدن بلینگهام به خط حمله و نفوذ های دومفرایس و با محوریت بازیسازی گولر بود. با خروج گولر و ورود دیومانده سیستم دوم بازی 4231 با محوریت مربع هجومی تیم. بلینگهام دیومانده وینی و امباپه بود. سیستم و ترکیب سوم 424 با نزدیک بودن دو مهاجم یکی درون باکس و دیگری بیرون باکس. چندتا انتقال مستقیم و خوب از دفاع به حمله در کل بازی دیدیم. هاوسن با والورده چند بار پاس 30 متری خوب از روی زمین به پشت محوطه حریف دادن. در خط دفاع گولر و برناردو خیلی خوب عقب میومدن. به نظرم اگر میزان هماهنگی تیم بیشتر بشه و تاکتیک ها خوب صیقل بخوره در طول فصل بن بست تاکتیکی نخواهیم داشت. در بازیهای کوچیک موفق خواهیم بود و لالیگا مال ماست. در مورد بازیهای بزرگ هنوز نظری ندارم و نیمسال دوم یا الکلاسیکو مشخص میشه. همه خریدها خوب هستن. امروز 6 خرید ما بازی کردن و همه بازیکنان خوبی بودن. اسپی که درخشید و کوناته هم خوب بود
میشه یه نمونه تاکتیک بگی مثلا شما باشی چه تاکتیکی استفاده میکنی؟ فرض کن شما مربی هستی
هیچ نکته ی مثبتی توی تیم نبود اصلا نمیدونستن با توپ چیکار کنن
بیشتر از هرچیزی هم دنبال اعتراض به داور بودن
فکر کنم این قضیه که هرچی شد بگید داور مقصر هست امسال هم بیشتر هست
وینی هم دنبال حاشیه و درگیر شدن
قدرت هجومی صفر
ضد حمله اصلا داغون
تیم تخمی
بریم برای هت تریک بدون جام
اگه یه فصل دیگه جام نگرفتن باعث بشه جایگاه
kص…گش اعظم (پرز) تو خطر بی افته
پس دردناک هم باشه یه فصل دیگه بدون جام هم تحمل میکنیم
وگرنه همین طور پرز قدرتش باقی بمونه جوری رئالو به زمین بزنه در آخر که حالاحالا بلند نشه …..