محاکمه اشرف به اتهام تجاوز؛ امباپه در دادگاه شهادت می دهد؟

نوشته شده توسط admin در 23 سپتامبر 2026 - 19:31

مرجع خبری رئال مادرید: دیوان عالی فرانسه تأیید کرده که اشرف حکیمی، مدافع مراکشی پاری‌سن‌ژرمن، به اتهام تجاوز در یک دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد. با رد آخرین اعتراض حقوقی وکلای او، دیگر راهی برای جلوگیری از حضورش در جایگاه متهم باقی نمانده است.

این پرونده به شکایت یک زن جوان در سال ۲۰۲۳ مربوط می‌شود؛ زنی که به خانه حکیمی در بولونی-بیانکور در حومه پاریس رفته بود. حکیمی از ابتدا اتهامات را رد کرده است.

با تصمیم جدید، این بازیکن ۲۷ ساله که در مادرید متولد شده، باید در دادگاه کیفری منطقه او-دو-سن، احتمالاً در نانتر، حاضر شود. هنوز تاریخی برای آغاز محاکمه تعیین نشده است.

در این پرونده، کیلیان امباپه، مهاجم رئال مادرید و هم‌تیمی سابق حکیمی در پاری‌سن‌ژرمن، ممکن است به‌عنوان شاهد احضار شود؛ چون دفاع حکیمی پیش‌تر به شهادت او استناد کرده بود تا نشان دهد روابط میان حکیمی و شاکی با رضایت طرفین بوده است.

وکیل شاکی، راشل فلور پاردو، پس از تصمیم دیوان عالی گفت موکلش بعد از سه سال و نیم نبرد حقوقی همچنان به اجرای عدالت اطمینان دارد و «تا پایان مبارزه خواهد کرد».

طبق روایت شاکی، او و حکیمی از طریق شبکه‌های اجتماعی با یکدیگر آشنا شدند و بعد از چند ماه پیام، در فوریه ۲۰۲۳ در خانه بازیکن قرار گذاشتند.

شاکی مدعی است حکیمی برخلاف خواسته‌اش او را بوسیده، لباسش را بالا زده، سینه‌هایش را بوسیده و با وجود مقاومت او، با انگشت به واژن او دخول کرده است. این زن که آن زمان ۲۴ سال داشت، گفته با لگد از حکیمی فاصله گرفته و بعد برای یکی از دوستانش پیام فرستاده تا او را از محل خارج کند.

حکیمی این روایت را رد کرده و از ابتدا هرگونه دخول بدون رضایت را انکار کرده است. او فقط بغل کردن متقابل و بوسه‌های رضایتمندانه را پذیرفته است.

دفاع حکیمی برای تقویت روایت خود، به اظهارات امباپه استناد کرده است. امباپه که شب حادثه با حکیمی صحبت کرده بود، در ۱۴ آوریل ۲۰۲۳ توسط بازپرسان مورد پرسش قرار گرفت.

او در ابتدا گفته بود حکیمی به او گفته که با شاکی بوسیده و «به اندام خصوصی او دست زده»، بدون اینکه هیچ نشانه‌ای از مخالفت طرف مقابل احساس کند.

همین عبارت در ابتدا به‌عنوان یکی از عناصری که روایت شاکی را تقویت می‌کرد در نظر گرفته شد.

اما وکلای حکیمی بعداً نامه‌ای از امباپه ارائه کردند که در آن، مهاجم فرانسوی توضیح داده بود منظورش از حرف حکیمی این بوده که او «به بخش‌های خصوصی دست زده» و نه لزوماً «به اندام خصوصی او»؛ تفسیری که دفاع می‌خواست با آن بار جنسی عبارت اولیه را کاهش دهد.

با این حال، این توضیح نیز نتوانست تصمیم دادگاه تجدیدنظر برای ارجاع حکیمی به محاکمه را تغییر دهد و اکنون دیوان عالی فرانسه هم آن را تأیید کرده است.

قوانین ارسال دیدگاه
  • هنگام ارسال دیدگاه، احترام سایر کاربران را رعایت کنید.
  • توهین، اسپم، تبلیغات، انتشار اطلاعات شخصی و ارسال مطالب غیرمرتبط یا سیاسی ممنوع است.
  • ارسال پاسخ‌های بسیار کوتاه و فاقد محتوای مشخص به سایر کاربران، مانند «حق»، «دقیقاً» و موارد مشابه ممنوع است.
  • ارسال هرگونه پیام غیرفوتبالی ممنوع است.
  • انتشار اخبار جعلی و شایعات در بخش دیدگاه‌ها و همچنین کپی کردن لینک اخبار سایر سایت‌ها و کانال‌ها ممنوع است.
  • استفاده از ایمیل‌های نامعتبر، نام‌های کاربری توهین‌آمیز و همچنین استفاده از چند نام کاربری توسط یک نفر ممنوع است.
  • لطفاً در انتخاب نام کاربری دقت کنید و پس از انتخاب، آن را تغییر ندهید. همچنین تا حد امکان از نام کاربری متمایز استفاده کنید تا با سایر کاربران اشتباه گرفته نشوید.
  • عدم رعایت هر یک از موارد بالا ممکن است باعث حذف دیدگاه و محرومیت شما از ارسال دیدگاه شود.
اشتراک در
اطلاع از
4 نظرات

حاجی با کاری که کرده بنظرم کمترین حقش زندانه

یادش بخیر میگفتن بنزما و یه دختر ۱۵ ساله….

اره خلاصه…

آخرم نفهمیدیم ماجرا واقعی بود یا ساختگی

البته شواهد نشون میدادن واقعیه…

حاج کریم دهنتو لاشی خخخخخ

این کمترین جرم حاجی بود
یه زمان اتهام همکاری با اخوان المسلمین رو داشت

خخخ دقیقا.

حاجی آدم خطرناکی بود:)

آخرین اخبار
00:00 محرومیت هویسن تایید شد، رئال مادرید تذکر گرفت! 23:29 حرکت جالب ژاوی در مورد مدافع رئال مادرید 23:01 محاکمه اشرف به اتهام تجاوز؛ امباپه در دادگاه شهادت می دهد؟ 22:25 بحث رادیو مارکا:«بیانیه های رئال مادرید از جامهایش بیشتر شده!» 21:45 «مورینیو تا کریسمس دوام نمی‌آورد اما پول زیادی را از پرز خواهد گرفت!» 21:00 پرز در حال تقسیم میراث؛ ورود پسر و نوه‌اش به دنیای سرمایه‌گذاری 20:15 مارکا: نه تنها میزان دوندگی، بلکه شدت دوندگی رئال مادرید هم ضعیف است! 19:29 جنگ وکیل ایرانی با ژرژ مندس برای جذب بازیکن مورد نظر رئال مادرید 19:00 تمدید قریب الوقوع قرارداد هافبک هجومی رئال مادرید 18:31 توافق اودینزه با بازیکن اسبق رئال مادرید 18:00 آس: اعتماد تمام و کمال مورینیو به وینیسیوس 17:17 امباپه:«توصیه‌ای برای اولیسه در مورد ترک تیمش ندارم/ برخی فکر می‌کنند رودیگر دیوانه است!» 16:32 «مورینیو، بیشتر روی عملکرد تیمت کار کن و کمتر غر بزن!» 15:45 فرصت سه هفته ای هافبک جوان تیم بزرگسالان رئال مادرید برای پیدا کردن ریتمش 15:00 رکورد عجیب سرمربی جوانان رئال مادرید؛ هر 43 روز یک جام! 14:15 کارلوس اسپی: «مورینیو از من می‌خواهد به امباپه کمک کنم؛ توپ طلا را هم به او می‌دهم» 13:31 «عملکرد مورینیو در روایت سازی بهتر از کسب نتیجه» 12:15 یوتیوبر اسپانیایی:«همه چیز امباپه جعلی است/ کارزار یامال و کیلیان، زمخت و سطح پایین است» 10:45 پاسخ طعنه‌آمیز شبکه رئال مادرید به اتلتیکو؛ «وقتی به ضررتان باشد، احترام به داوران هم تمام می‌شود» 09:25 غیبت مورینیو در مجمع مربیان لالیگا 07:33 ادعای آس: مورینیو ضدحملاتش را برای پایان دربی نگه داشته بود! 06:32 پاسخ تباس به بیانیه تند فلورنتینو پرز 05:29 افشای مشکلات در رختکن رئال مادرید؛ از اضافه‌وزن چند بازیکن تا تمرین اختیاری در سالن بدنسازی 05:08 فرصت سوزی زنان رئال مادرید مقابل پی اس جی 03:31 «کوکه و اورتیز آریاس را در دربی دیدیم، رئال مادرید را نه»